Battlefield bad company 2 için çift monitör desteği var mı?Oynanabilir mi?Varsa tam olarak ayarını bilen?
Var ben oynadım ama memnun kalmadım. Rahat nişan alınamıyor, 2 ekranın birleştiği yere denk geliyor.
o yüzden 3 monitörle iyi olur :D
Evet bahsettiğiniz nişan sorunu bu tür oyunlarda sorun oluyor Codmw2 de karşılaşmıştım.Artık 3. monitör olursa oynarız :)
quote:
Orijinalden alıntı: Rouvax
1 Monitör neyinize yetmiyor arkadaşlar, alın bir full hd 42" bakın keyfinize Şaka bir yana bu oyun full hd lcd tv de çok güzel oynanır.
Bu çift monitör olayını nasıl yapıyorsunuz? Ekran kartının iki DVI çıkışını birden kullanarak mı? Yoksa CF ya da SLI olayı mı gerekiyor? Tabi birde 9800GT ekran kartım var bu ekran kartıyla çift monitör olayı olur mu?
Ekran kartının iki dvi çıkışı ile bu çıkışlar 9800gt de mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
Orijinalden alıntı: Rouvax
1 Monitör neyinize yetmiyor arkadaşlar, alın bir full hd 42" bakın keyfinize Şaka bir yana bu oyun full hd lcd tv de çok güzel oynanır.
Yüzeysel olarak oyunun içine girmek gibi bişey
quote:
Orijinalden alıntı: Ballerium
Ekran kartının iki dvi çıkışı ile bu çıkışlar 9800gt de mevcut.
Teşekkürler açıklama için. Bi deneyeyim bakalım nasıl olacak.
3 Monitor aşırı geniş bence, odaklanma sorunu yaşarım ben şahsen, en iyisi 21:9 HD plazma alıp fov ayarlarıyla güzel bir ambians yaratmak ki bunu gerçekten yapmayı düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme