Şimdi Ara

Battlefield hardline joystick ile oynamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam, ya kol ile oynamasi cok zor. Siz nasil oynuyorsunuz ya biraz bilgi verebilirseniz sevirim. Saga sola donmesi nisan almasi felan bi hayli kasvetli. Valla oyundan sogudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gamepad a oyun oynamak emek ister aslanııımm
    :D
    Şaka bir yana
    Zamana ihtiyacınız var hiç oynamadınız mı?
    Oynamadıysan biraz daha zaman lazım
    Tek tavsıye sensivitiy düşür

• Pc de tecrubeliyim de konsolda sıkıntı oluyor. Hizi dusurunce 180 derece donmek sıkıntı oluyor adam arkamdan daliyor misal donene kadar ölmüş oluyorum hizi yukseltince nisan almak zor oluyor.. tam bir karin agrisi ya

• KuzuXx kullanıcısına yanıt
    Ben 70 de oynuyorum bf4 de hardline dada aynı
    Kademe kademe yükseltin
    sabır gerekiyor

• Peki klavye mause baglanirmi ps4 e?
    Bende microsoft sidewinder x3 klavye logitech g500 mause var? Bunlarla oynayabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Peki klavye mause baglanirmi ps4 e?
    Bende microsoft sidewinder x3 klavye logitech g500 mause var? Bunlarla oynayabilirmiyim

Evet bağlanıyor diye biliyorum pek bir bilgim yok

Bağlarsın ama amacımdan çıkar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce Campaign'i oynayıp tecrübe edinmenizi tavsiye ederim
  • Yok abi gta daki gibi auto aim olmadigi surece sıkıyor. Teccrube etsende 180 dereceyi aninda donduremiyorsun o yuzden fps oyunlarini ps4de oynamama karari aldim :)

• Eğitim videosu varmı youtube da felan izleyip tecrübe etsek?
    Hocam egitim videosu varmi bilmiyorum ama bu oyunlari oynayan saglam youtuberleri izle. Nerede ne yapiyor nerde yatiyor nasil donuyor nasil ates ediyor bunlari iyice izlersen ezberlersen oyundayken sende yapmak isticeksin buda parmaklarini daha cok tesvik edecektir. Ama en onemli olay kesinlikle sabir. Zaman. Pes etme hocam. Unutma herkes senin gibi basliyor. 👍🏻👍🏻

• Daha onceden bi el aliskanliginin olmasi lazim. Ps2 den beri fps oyunlari joystickle oynuyorum (cod 2 ile basladim). Bi yerden sonra alisirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hic kimseden tavsiye almana gerek yok. Alsan bile yine yapamazsin. Zamanla oluyor bu is. Benim kardesim bu nedir diyordu bununla oynanmaz diyordu. Dedim sen oyle soyle bakalim, alip oyna biraz alis o zaman gorursun dedim. Ps aldiktan bir zaman sonra alip denemeye basladi. Oynadikca biraz alisti. Alistiktan sonra bilgisayarda ne dedi ? :) Hakkaten konsolun zevk olarak ayri bir yeri var. Ha bilgisayarda olan mi daha iyi oynar yoksa konsolda oynayan mi orasi ayri bir tartisma konusu. Ben bununla ilgilenmiyorum. Ben 100 kill yapipta havaya ucmayacagim. Ekstra bir kazancim yok. Ancak oyun oynarken onceligimiz zevk almak bu da bana gore konsol ile olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.