Şimdi Ara

Battlefield'in eski yapımcısından mobil platformlar için yeni bir FPS: ''The Drowning''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Battlefield'in eski yapımcısı Ben Cousins, mobil platform için geliştirdikleri yeni fps oyunu The Drowning'in duyurusunu gerçekleştirdi.

2011 yılından itibaren dünyanın denizlerine sızan bir maddenin yarattığı kıyameti konu alan yapımda, bu maddeyle temasa geçerek yaratığa dönüşen varlıklarla mücadele ederek hayatta kalmaya çalışan bir kahramanı kontrol edeceğimiz belirtiliyor. Mobil oyunculara kaliteli bir görsel deneyim yaşatmayı planlayan yapımın bu deneyimin yanı sıra, 10 saatlik bir hikaye moduna sahip olacağı da belirtiliyor.

Mobil fps'lerin klasikleşen sanal joystick kontrol sisteminin dışında bir kontrol sistemiyle geleceği belirtilen yapımın doygun bir içeriğe sahip olacağı da belirtiliyor. Öyle ki, Drowning'in 50 farklı silah seçeneği ve çeşitli yükseltmelere sahip olacağı da gelen detaylar arasında yer alıyor.

Scattered Entertainment tarafından geliştirilen ''The Drowning'' için henüz kesin bir çıkış tarihi verilmese de, yapımın önümüzdeki yıl içerisinde ücretsiz olarak(free2play) Android ve iOS platformları için yayınlanacağı belirtiliyor. Yapımın yeterli donanıma sahip Android cihazlar veya iPhone 4S, iPad 2, iPod Touch(5.nesil) ve üzeri cihazlarda çalışacağını belirtmekte fayda var.   

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    The Drowning'den ekran görüntüleri

• Güzel haber , git gide gelişme gösteriyor sektör.
  • Mobil cihazlardaki oyunlarda grafiksel gelişim gerçekten takdir edilir derecede, fakat gelişim sürekli aynı oyun türleri içerisinde. Mobil cihazlarda daha fazla Tycoon oyunları görmek istiyorum. Tycoon oyunlarından kastım Facebook'daki gibi tamamen arkadaş daveti üzeri kurulu oyunlardan değil. Roller Coaster Tycoon, Airport Tycoon, Transport Tycoon gibi
  • Bu arkadaş apple forum sorumlusu heralde. Açtığı konuların yüzde 80 i iphone yüzde 20 si mobil oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modern combata rakip olur
  • Note II ile eğlencem başlıyor
  • telefon çalıştırmaz ama güzel haber ;(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Bu arkadaş apple forum sorumlusu heralde. Açtığı konuların yüzde 80 i iphone yüzde 20 si mobil oyunlar.

Bu bölüm uygulamahaber bölümü ve buda gayet güzel bir oyun. iOs a exc olduğu için DH ye apple forum sorumlusu demek gerçekten kininizi ortaya koyuyor.

• Güzel olacak güzel
  • Sevindim ama satin almaya dege gibi gozukmedo gozume

• Galaxy Nexus açarsa seve seve oynarız :) Dead trigger gibi ücretsiz olması ayrıca güzel...

• Videonun 1:00 kısmında gözüken yaratık prototype 2'deki yaratığı andırdı
  • Boyle konusu olan bir Pc oyunu bile yokken yapimcilarin onunde saygiyla egilmek gerekir

• battlefield tasarımcısından hikayesi iyi ama grafikleri pekde iyi olmayan bir oyun geliyor gibi. bence tanıtımı yapılabilecek bir video sunulmadı. oyun içi videolar hiç de harika değil. yıkık dökük bir dünyada çevremde daha çok parçalanmış veya dağınık halde nesneler görmek isterdim. belki bir sonraki video fikrimi değiştirir...

• güzele benziyor
  • The Walking Dead' i anımsadım :) Güzele benziyor ama oyunda sürekli zombilerle mücadele etmeye çalışmak bi yerden sonra sıkabilir. Umarım senaryo sürükleyici olur
  • youtube a ne olmuş böyle
  • Senaryo iyi gibi geldi merakla bekliyorum
  • quote:

Bu arkadaş apple forum sorumlusu heralde. Açtığı konuların yüzde 80 i iphone yüzde 20 si mobil oyunlar.

Girme birader o zaman habere. İlgilenen var ilgilenmiyen var.

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

Girme birader o zaman habere. İlgilenen var ilgilenmiyen var.

Sanane? Istediğim konuya girerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.