Şimdi Ara

Battlefield ram sorunun acillll

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar x550jk bilgisayarım var 4gb ram var ama kullanılabilir 3.89 yazıyor. battlefield veya min. 4gb ram isteyen diğer oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? zaten inşaallah eylül bursumla 4gb ram taktıracam ama şimdilik soruyorum :D

• battlefield 4 tek oyunculuda 4gb kullanıyor multiplayer da 16 kişilik serverde idare eder ancak 32 ve 64 kişilik serverlerde ancak 6 gb yeterli olur size tavsiyem doların düşmesini bekleyip 4gb ram takmanızdır tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: microatx

battlefield 4 tek oyunculuda 4gb kullanıyor multiplayer da 16 kişilik serverde idare eder ancak 32 ve 64 kişilik serverlerde ancak 6 gb yeterli olur size tavsiyem doların düşmesini bekleyip 4gb ram takmanızdır tşk

Bf3 multi ne kadar ram gerekli low-med 50-60 fps icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhaba. Microatx arkadaşımızın yazdıkları doğru fakat ben 32 kişilik serverlerde fazla sıkıntı çıkacağını sanmıyorum fakat 64 kişilik serverlerde büyük ihtimal oynayamassın. Ayrıca BF 3 Multi içinde buna yakın sistemler gerek. (Blki 4 - 5 gb ram yeterli olur 64 kişilik server için.)
  • İşletim sistemin 32bit destekli olduğundan 4gb ram'i 3.xx küsür görüyordur.Öncelikli tavsiyem işletim sistemini 64bit'e yükseltmen, daha doğrusu 64bit Win7, 8 veya 8.1 kurman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.