Arkadaşlar bende battlefield varda bu altta örnek verdiklerimde var bunlar nedir sadece updata paketini oyunumun içine atsam olurmu yoksa baştan mı kurulması lazım?
Battlefield 3: Back to Karkand Battlefield 3: Close Quarters Battlefield 3: Armored Kill Battlefield 3: Aftermath Battlefield 3: End Game
O yazdıkların dlc. Oyuna sonradan eklenen yamalar. Aslında yama ile alakası yok amaYeni haritalar,yeni araçlar yeni oyun modları geliyor bunlarla. İlk ucu(b2k,cq,ak)dlcleri çıktı. Premium da almisin. Ben öyle anladım yazindan. Yani ne sorduğunu anlayamadım acikcasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: fukox
O yazdıkların dlc. Oyuna sonradan eklenen yamalar. Aslında yama ile alakası yok amaYeni haritalar,yeni araçlar yeni oyun modları geliyor bunlarla. İlk ucu(b2k,cq,ak)dlcleri çıktı. Premium da almisin. Ben öyle anladım yazindan. Yani ne sorduğunu anlayamadım acikcasi
Bende ki premium değil, birde bunlar yama gibi atılmazmı sıfırdan mı kurulması gerekiyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: golen7212
quote:
Bende ki premium değil, birde bunlar yama gibi atılmazmı sıfırdan mı kurulması gerekiyor ?
Premium ya da sadece bir paketi alınca oyunun üstüne atıyor/ekliyor. Yama gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: golen7212
quote:
abi sende premium yoksa oynayamazsın bunları.ama yuklemek zorundasın o ayrı.o dlcler cıktıkca update seklinde yuklenecek.bilgisayarda olmasına ragmen oynayamayacagız.