< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 23 Aralık 2019; 11:27:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 23 Aralık 2019; 11:27:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bf 1 e çöp diyenlere şaşırıyorum. En basitinden grafikleri bile yeter. Tabi tercih meselesi
|
Bence olmamış, durumu en iyi şu görsel özetliyor:
|
Bu oyunun adı Battlefield . İsmi gayet açık ve net. Her zaman işlediği dönemi en iyi yansıtan savaş oyunu oldu.
Biz şimdi ne gördük ? God of war karakterine benzeyen asker? Gözü mavi boyalı protez kola sahip kadın asker?. Ww2 yapıyorsun ve kasksız dolaşan askerler? Bu oyun Battlefield değil mi ? Dünya savaşındayız dünya. Asker denilen karakterlerin kaskı olmaması. Abuk subuk rengarenk skinler giyecek olmaları beni çıldırtıyor. Bu benim bildiğim battlefield değil. Askere benzer hiç bir şey yok ortada. Motorcu gibi giyinen asker var ve üstede yazdığım gibi oyunda her çeşit giyinen asker olacak. Ordu bu ordu. Giyimi belli ekipmanı belli. Dice çok fena dalga geçti bizimle. Bf3 bf4 de böyle bir şey var mı? . Kimse bu oyunu atmosferi ww2 filan demesin. Rengarenk ww2 olamaz. İnsanların fortnite demelerinin en büyük sebebi bu yazdıklarım. Dünya savaşının hangi cephesinde kadınlar en önde savaştı ? Kaldı ki toplam sayının anca %3 %4 ü filan kadındır. Cod ww2 oyunu kadın askerlerin olduğu trailer ı koyunca inanılmaz dislike aldı sanırsam da videoyu sildiler bulamadım linkini. Yemin ediyorum cod ww2 trailer'ın atmosferi bu trailer'dan 10 kat daha iyi. Savaşılan ortam en azından dünya savaşı olduğu hissettiriyor biraz.Rengarenk giyinen askerler? yok. Kayarak taramalı ile herkesi taramak? Bunun hiçbir zorluğuda olmayacak. Casual bir oyun çünkü. Kimse kusura bakmasın. WW2 yapalım ama hemde modern(skin,saçma sapan giyimli asker vs vs) olmaz.Abuk subuk bir şey ortaya çıkar. Şuan için yeni oynanış dinamikleri hakkında bir şey söylemem. Savaş ortamı olmadığı için. Yine de casual yapsalarda oyunu umarım iyi bir oynanış dinamiği olur. Son olarak şu videoyu ismini sil Cod ww2 yaz. Dislike rekorları kırar yine. Ama battlefield olunca insanlar bir şeyleri sorgulamadan bunun nesini beğenmediniz gayet güzel vb laflar ediyor. Fikirleriniz sahibi olun kölesi değil. Doğruya doğru yanlışa yanlış deyin. |
Sen konuyu çok yanlış anlamışsın. Millet oynanışı değil, 2.Dünya Savaşı'na böyle saçma sapan bir konsept yaratmalarını eleştiriyor. Başrolde kadın mı dersin, protez kol mu dersin, fortnite'tan fırlama karakterler mi dersin, aşırı renk doygunluğu mu dersin, michael bay filmi gibi olaylar zinciri mi dersin... WW2'de olmaması gereken her şeyi eklemişler. 2.Dünya savaşı denilince akla ''kan, çamur, dram, cehennem'' gelir. Böyle bir şey değil.
Umarım anlamışsındır. |
Ya o değil de oyunda türkçe dil seçeneği yok, arapça bile var türkçe yok, seslendirmeyi geçtim, altyazı ulan çok mu zor. 450tl para ediyor deluxe versiyon. AYIPTIR, bari dil desteği olsaydı. mail atıp duyuracağım her yerden, bu konuda topluluk oluşturulmalı bence, sonradan dil dersteği çıkartmazlar ama orijinal satın alıyoruz daha ne olmalı acaba yada türkiye ofislerinde iş yok bilemedim ama sinirliyim.
Burada da yazmak eziyet oldu anasını satayım sayfayı yenile yenile dur ki mesajımız gitsin. |
Far Cry videosu izliyor gibi hissettim. Gereğinden fazla hızlı ve renkli olmuş.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Futurisma -- 24 Ağustos 2018; 14:46:32 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saab9000 -- 8 Şubat 2018; 12:41:31 > |