< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlefield V (2018) [ANA KONU] (448. sayfa)
-
-
İşe yarasa bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunun tek sıkıntısı random recoil, bf2042 de bu yok
İnsanlar alışamıyor. Zk bazen çok sekiyor bazen az
Anti hile geldi mi BFV e ? Birde su ozel sunuculari nasil raporluyoruz ozellikle su bob sunucularini. Irkcilik yapiyor birde dallamalar.
-
bugun oynarken fark etdim tüm 500 level ve 400 level üstü oyuncular 15-14, 16-14 oynuyorlar, hileye o kadar alışmışlerki hilesiz oyunu oynayamıyorlar.
-
banlananlar oldu mu hocam anticheat ilk çıktığında bir kere girdim bir de dün girdim pek bakamadım. ilk başta bazı hileciler halen devam ediyor gibiydi ama bazılarına chatte laf atıyolardı noldu hilen çalışmayınca oynayamıyor musun diye
-
Son durumu ne oyunun arkadaşlar hala hile var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
No
banlananlar oluyor aktif çalışıyor anticheat
-
süper haber hocam. bf5 geri yükleme zamanı geldi demek. 3-4 gündür tekrardan band of brothers izliyorum. kanım kaynamaya başlamıştı zaten.
-
-
BFV'i tekrar kurup oynamak istedim, BF2042'de karşımdakileri takır takır indiriyorken, BFV'de kill yapmakda zorlandım. Modern silah mevzusu ayrı yanlız iki oyun da yapı olarak çok farklı, birine alışınca diğerine geçiş zor oluyor.
-
Hala hile açan çinli geliyor, sadece ama çinliler hile yapıyor artık oyunda.
bende geçen hafta bf5'i geri kurdum. hileler bitince oyun canlandı tekrardan valla. bu arada bf1'de mi daha az hile var yoksa bf5'de mi?
-
takım dengesi olayını bir tam çözemedi dice. ya bir takım 5 noktayı birden aynı anda nasıl kaybeder aklım almıyor.
dün bir eleman vardı 500 level 46-3 kd ile bitirdi. haritanın bi ucundan bi ucuna çat çat taraya taraya indiriyordu milleti. aimbot olayını çözememişler bence hala.
-
Epic'te çok ucuzlamış. Serverlarda adam varsa satın alacağım. Nasıl sizce?
-
Sunucu sıkıntısı yok. BFV Robot ve bir tane daha özel sunucu vardı adını unuttum onlara giriyorum genelde. Hileye daha az denk geliniyor. Yıllardır oynuyorum gece çok geç saatlerde bile oyuncu bulamama sıkıntısı yaşamadım.
-
dün oynuyorum 500lvl hile bir yavuşak geldi 53-0 gidiyordu bütün oda bu düşük yaşam formuna sövmeye başladık. maçtan sonra da oyunu sildim gitti daha da oynamam. hiç gerek yok alma.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X