Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
349.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Greqorian

Yeni oyuna şu lanet BF1 deki sisi eklemezler umarım.

Aynen valla . Battlefield mı David Copperfield mı belli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Dünya Savaşı hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

2. Dünya Savaşı hayırlı olsun

fenaaaaa
  • Bf1 in aynisi sadece itemler degisik olur o kadar guzelim seri malesef cop olma yolunda gidiyor. Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kaliteli,squad ve mapin gözüktüğü versiyonu şuraya bırakayım. Multiplayer'da bu yüz detayı çok iyi

edit:squad spawn on you yazısını yeni gördüm bu durumdayken kankimiz üzerimizden doğup bizi kurtarsa efsane olur

Battlefield V (2018) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 21 Mayıs 2018; 17:47:50 >

• Ouuuu nooooo, ww2 mi :( Modern severlere geçmiş olsun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Daha kaliteli,squad ve mapin gözüktüğü versiyonu şuraya bırakayım. Multiplayer'da bu yüz detayı çok iyi

edit:squad spawn on you yazısını yeni gördüm bu durumdayken kankimiz üzerimizden doğup bizi kurtarsa efsane olur

yalnız detaylar süper sağ taraftaki mermi sayıları,squaddaki isimler vs bu tarz detayların bf3-4 deki gibi yapılacağını işaret ediyor. Bf1 ne kadar güzel oyun olsa da öyle detaylar sönük kalıyordu biraz.

Grafik downgrade yemezse piyasada kartlar yeniden dağıtılır

• Multiplayer da o yüz detayı ne öyle, umarım çevreden kısmamışlardır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o gülüş çok can yakacak
  • Dice her zaman trailer'daki grafikleri sunuyor,güvenim tam İsveçli çocuklara
  • şahane gözüküyor
  • gözlükteki semazen değil mi ne bu trailer ramazan special edition mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 21 Mayıs 2018; 18:22:0 >

• WW2 olması iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

gözlükteki semazen değil mi ne bu trailer ramazan special edition mu

Ramazan Edition 79,99 Euro

• Teşekkürler dice. Bu nesilde bizde WW2 oyunu yaptığın için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Kalp atışlarım hızlandı off off
  • Forumdaki arkadaşlara şaşırıyorum BF1 e çöp diyenler ,WW2 geliyor seri iyice çöp oluyor vs diyenler var.

Yahu BF1 yaklaşık bir buçuk senedir deli gibi oynanıyor nasıl bu yorumları yapıyorsunuz hayret ediyorum.

BF4 çıktığında da BF3 gibi değil seri kötüye gidiyor yorumlarını çok duymuştum bu forumda ama BF4 ün nasıl bir hit haline geldiğini hepimiz zamanla gördük.

Adamlar Bad Company 2 ,BF3 , BF4 ve bence seriyi daha da yukarıya taşıyan BF1 dahil hepsinde iyi iş yaptılar.

Online FPS dalında araç kullanımıyla beraber daha iyi bir atmosfer,oynanış ve grafik sunan oyun yok piyasada.

Eminim ww2 yi de iyi yapacaklar DICE nin belli bir standardı var ve bunun altına bir tek Hardline da az da olsa düştüklerini gördüm. O da ara oyundu zaten.
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    Hardline'da visceral games vardı. 64 belki 128 kişilik haritalarda tankların gemilerin uçakların olduğu bir ww2 beni de heyecanlandırıyor. Silah çeşitliliği bol olacaktır. Yeni modlar gelecek birde umarım rekabetçi mod gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 21 Mayıs 2018; 18:45:46 >
  • Hayda modern beklıyorduk ya
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.