Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
349.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: regujohn

Forumdaki arkadaşlara şaşırıyorum BF1 e çöp diyenler ,WW2 geliyor seri iyice çöp oluyor vs diyenler var.

Yahu BF1 yaklaşık bir buçuk senedir deli gibi oynanıyor nasıl bu yorumları yapıyorsunuz hayret ediyorum.

BF4 çıktığında da BF3 gibi değil seri kötüye gidiyor yorumlarını çok duymuştum bu forumda ama BF4 ün nasıl bir hit haline geldiğini hepimiz zamanla gördük.

Adamlar Bad Company 2 ,BF3 , BF4 ve bence seriyi daha da yukarıya taşıyan BF1 dahil hepsinde iyi iş yaptılar.

Online FPS dalında araç kullanımıyla beraber daha iyi bir atmosfer,oynanış ve grafik sunan oyun yok piyasada.

Eminim ww2 yi de iyi yapacaklar DICE nin belli bir standardı var ve bunun altına bir tek Hardline da az da olsa düştüklerini gördüm. O da ara oyundu zaten.
    Oyun yok piyasada ondan oynaniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım Swastika'yı sansürlemezler. Swastika'nın orijinal halini görmeyince karşımdaki düşmanın Nazi olduğunu pek hissedemiyorum. Bence koyulabilir. (Bknz: Wolfenstein'ın yeni nesil oyunları)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StativeDread

Umarım Swastika'yı sansürlemezler. Swastika'nın orijinal halini görmeyince karşımdaki düşmanın Nazi olduğunu pek hissedemiyorum. Bence koyulabilir. (Bknz: Wolfenstein'ın yeni nesil oyunları)
    Trailer'da sansürlenmiş gözüküyor.
  • BF4 ve sonra çıkan oyunlar BF serisinden umudu kesmemin sebebi olmuştu ama 2. dünya savaşı ve BF artık eski gibi olmayacak söylemi biraz merak ettirmiyor değil.
  • Ben BF1'i WW1 diye oynamadım fakat WW2 oynarım ama BF1 oynayan arkadaşlara bu aynı oyun gibi gelebilir, onlarda BF1'i pas geçenler kadar heyecan yaratmaz. Bana kalsa cold war temalı bir oyun yapmalarını isterdim.

İşin iyi yanından bakarsak gelecekte geçmeyeceği kesinleşti.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    benim asıl merak ettiğim oynanış hissi falan bf1 gibi mi olacak yoksa bf3 ve bf4 gibi , eğer bf3-bf4 gibi hissi olursa direk alırım.

yine bf1 tarzında olursa es geçerim.
  • Güdümlü füze denen illet 2.dünya savaşında yoktu değil mi arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin mp40lar stg44ler stukalar tigerlar bi de mohaa gibi sp yapın(sanmıyorum ama) kral olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf1in nesi kotu anlamiyorum bence gayet güzel oyun.Ww2yi de güzel isleyeceklerdir diye umuyorum.Tiger tanki olcak bi kere tadindan yenmez

• Neyse artık tiger tankıma atlarım dalarım meydana.bf1 den sonra gönlümüz bad company 3 dü ama ww2 de olur.Oynanış videoları gelsin bakalım.
  • 2 dünya savaşının Tigerlarını T-34 lerini kullanmak için millet birbirini yiyecek.

Acayip olacak atmosfer denilince akla bf gelir saedce
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

benim asıl merak ettiğim oynanış hissi falan bf1 gibi mi olacak yoksa bf3 ve bf4 gibi , eğer bf3-bf4 gibi hissi olursa direk alırım.

yine bf1 tarzında olursa es geçerim.
    Oynanış hissi derken bf3 ve bf4 ikisi çok farklılardı.bf1-bf3-bf4 üçüde çok farklılar.bf4 bad company makyajlı bf3 gibiydi.Ne bf3 nede bc2.bf1 ise çok daha ağır bir atmosferi var malum geçtiği tarih itibariylede.Tanklar dahil herşey ağır.
  • al işte ya bf4 tarzı bir şey bekliyordum hayal kırıklığı.
  • Ulan bi tank için mi ww2 istediniz. Şaka gibisiniz yemin ediyorum. Multide max 4-5 tane tank olur. Geri kalanlar nolacak. Ee zaten Bf1 ile cod ww2 deki silahların çoğu ortaktı. Burda da ortak olacak. BF1e iyi diyen var. İyi ama neyi iyi. Allah var savaş atmosferi muazzam ama silah mekanikleri berbat ve silah eklentileri silah çeşitliliği çok kötü. Her silahın ayrı ayrı 3 şeklini yapmışlar. Sistem rezalet. Düşün 100yıl önceki silahların mermi hızları günümüz silahların mermi hızından daha fazla olduğunu. Keskin nişancılık kolay, Haritanın heryerine pusmuş keskin nişancı, yetenek gerektirmeyen nişancılık. Otomatik silahlarda ateş ettikçe mermiyi bi yere toplayan bir sistem. Eski BF4 veBF3 ün mekaniklerine yaklaşamayan bir oyundu. WW2 de ne olacak söyleyeyim, Azcık cilalanmış tiger tank, 4 5 tane farklı görünümlü ilkel silahlar olacak. BF1 deli gibi oynanıyor diyor arkadaş. Ama bi haber şuan BF4 ile kafa kafaya oyuncu sayısı. 50 60 binlerden 9binlere çakıldı anlık oyuncu sayısı.

• Bf1942 den beri oynuyorum bf4 4 seneye yakin oynadim soluksuz bf1 betasini oynadim bu oyun alinmaz dedim bf5 de bi kumar yapicam bakalim

• Beni tek heyecanlandıran kısmı oyun mekanikleri, heyecan verici değişikliklerin yapıldığını söylüyorlar ama hayal kırıklığına uğramayız inşallah.
  • vietnam mı olacak acaba teaseri biraz ona benzettim ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

Forumdaki arkadaşlara şaşırıyorum BF1 e çöp diyenler ,WW2 geliyor seri iyice çöp oluyor vs diyenler var.

Yahu BF1 yaklaşık bir buçuk senedir deli gibi oynanıyor nasıl bu yorumları yapıyorsunuz hayret ediyorum.

BF4 çıktığında da BF3 gibi değil seri kötüye gidiyor yorumlarını çok duymuştum bu forumda ama BF4 ün nasıl bir hit haline geldiğini hepimiz zamanla gördük.

Adamlar Bad Company 2 ,BF3 , BF4 ve bence seriyi daha da yukarıya taşıyan BF1 dahil hepsinde iyi iş yaptılar.

Online FPS dalında araç kullanımıyla beraber daha iyi bir atmosfer,oynanış ve grafik sunan oyun yok piyasada.

Eminim ww2 yi de iyi yapacaklar DICE nin belli bir standardı var ve bunun altına bir tek Hardline da az da olsa düştüklerini gördüm. O da ara oyundu zaten.
    "Çöp" zaten ifade yeteneği kısıtlı olan kişilerin ya da kasti olarak karalama yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir kelime.

O yüzden o yorumları ciddiye alıp cevap yazmıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 22 Mayıs 2018; 1:27:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

yalnız detaylar süper sağ taraftaki mermi sayıları,squaddaki isimler vs bu tarz detayların bf3-4 deki gibi yapılacağını işaret ediyor. Bf1 ne kadar güzel oyun olsa da öyle detaylar sönük kalıyordu biraz.

Grafik downgrade yemezse piyasada kartlar yeniden dağıtılır

Alıntıları Göster
    Piyasada kart mı kaldı hocam Fiyat artışlarıyla yatırım aracı oldu hepsi.

Esasında kazı aracı oldular tabi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.