Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
349.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 saat kaldı : )

Bf aşkı ölmez.Originde tüm seri sıralı mevcut : )
  • Üzülerek söylüyorum ki oyunun çıktığında 400-500 tl olabilir. An itibariyle dolar 4,80 oldu. Hevesim kaçtı
  • Adamlar bu oyun ile köklerine dönüyorlar. Dedikleri gibi "Never be the same." Çok farklı şeyler göreceğiz bence.
  • Dolar coşmuş durumda BF'nin düzüne para verilmez dlc'ler oyunun %75 ini oluşturuyor. Düz oyunda 250 liranın altında olacağını sanmıyorum o kadarda verilmez.
  • Kenara bi 60 dolar / euro atmak gerek ama nasıl 😄😄😄😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç ummadığınız bir şey olabilir.
    Mesela sadece WW2 değil farklı zamanlarda olan, farklı savaş alanları tek bir çatı altında buluşabilir.
    Acaba?
  • soqo kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman oyunun boyutu ciddi mana da artar. Bir yerde kullandıkları kaplamayı materiali farklı haritalar da kullanabiliyorlar. Bir materialin boyutu da 10 20mb ı bulabiliyor. Harita ise 3 4 gb a kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz WW2 istemeyenler onca emareye rağmen başka bir konu olabilir mi umudu taşıyoruz. Rica edicem bizi akşam 23.00 kadar ellemeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam yanıyor

Battlefield V (2018) [ANA KONU]

• İşte budur.WW2 temalı Battlefield.

BF1 de güzeldi ama ww2'nin teması her zaman çok daha iyi olmuştur.

Sabahlar olmasın artık.Karı'mı beni boşar ben mi karıyı boşarım bilmiyorum göreceğiz artık

Kore originden yapıştırırm anında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 23 Mayıs 2018; 13:1:25 >
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Hocam kore origin nasıl oluyor daha mı ucuz? Nr kadar mesela? Şöyle 100 150 ye bulsam çok iyi olacak aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxyDogy

Hocam kore origin nasıl oluyor daha mı ucuz? Nr kadar mesela? Şöyle 100 150 ye bulsam çok iyi olacak aslında
    En son durumda en ucuz kore origin di.Misal bf1 premıum pass ı kore den almıştım.Bi ara meksika hindistanda iyiydi.

edit:o değilde bir bakim dedim son 1 yılda kore wonu bile %50 artmış.Ulan lanet olsun bu işe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 23 Mayıs 2018; 13:13:21 >
  • keşke modern savaşlar olsaydı ama 2. dünya savaşı modern savaşlara yakın olduğu için bf1 çöpünden her türlü iyi olacağı kesin
  • Canlı yayın linklerini ilk mesaja ekledim.
  • https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/8liwfq/this_image_was_just_posted_on_the_official/ Bir sızıntı daha.Amerikan 101 hava indirmeye mensup bir asker. Ww2 olacağı kesin artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam multiplayer bsc gibi yerler var mı yayın açacak arada çevirecek falan?

• bero 20 kullanıcısına yanıt
    Bf'nin gerçekçiliğine bayılıyorum
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Bu birlikler D-Day Normandiya'da görev almıştır. Bilgi olarak bunu da ekleyelim.

Kısa belgeselini de izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StativeDread -- 23 Mayıs 2018; 16:37:5 >
  • FoxyDogy kullanıcısına yanıt
    Sıkı Battlefield'çılardan Mirliva, bugün 23:00'da konferansı Twitch üzerinden yayınlayıp izleyiciler ile birlikte yorumlayacak.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.