Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
350.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Premium pass artık yok ! Dlc'de olmayacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 23 Mayıs 2018; 23:24:4 >
  • Premium yok obaaaaaa :D
  • Bu ne ya ? Niye konuşuyorlar ? Grafikleri çok güzelmiş - e göster ! Silahlar şöyle böyle geliştiriliyormuş - e göster ! Yıkım bam başka bir seviyedeymiş - e göster !

Hayır yani 3'er 5'er saniyelik videolarla destekleyebilir ve örneklendirebilirler.

Bom boş cringe cringe konuşuyorlar. Oyun hazır değilde bunlar sağ sol mu yapıyorlar meydanı Cod için boş bırakmamak adına ? Gerçi cod çöpünün karşısına ne koysan bu gün daha iyi durur da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 23 Mayıs 2018; 23:26:26 >
  • Bu iyi.
    Battlefield V (2018) [ANA KONU]
  • premium olmaması süper olmuş.Sanırım çok çektiler star wars dan : )
  • O adamın sonu kötü oldu yav
  • OHHHH MY GODDDDD
  • Bu ne laaa
  • Ben alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • v2 roketi miydi o?
  • BF1'in güncelleştirilmiş hali gibi. Gram ilgimi çekmedi. Bf1 sahibi birisi neden bf5 alsınki anlamadım. Silahları bahane edenler bf4 yada bf3 oynamaya bence devam edebilirler pek birşey kaybetmeyeceklerdir.
  • Battlefield 5 Official Reveal Trailer

• Ne gösterdi şimdi bunlar? Bunu mu bekledik!
  • Gerçekten gameplay çok değişmiş daha detaylı uzun bir gameplay görmek lazım.
  • Resmen adamlar ek paket gibi duyurdu. Ben halen gerçek trailer gelecek diye bekliyorum bittiğinde. İlk defa bu kadar kötü trailer yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 23 Mayıs 2018; 23:35:31 >
  • Asıl gameplay e3 e saklıyorlar.Orada gene stand kuracaklardır.Adamlar e3 den önce bir parmak bal çaldılar.
  • Gameplay videosu değildi yalnız.
  • Trailer çok hareketliydi. Bir kaç defa daha izlemek lazım.

Takım olayı yeni moddan galiba online gibi başladı ama bir senaryo üzerinde devam etti.
  • Aynı kartlarla oynayabilecek miyiz acaba bence en önemli kısmı burası.
  • Oynanış ve animasyonlar baya değişmiş gözüküyor, özellikle animasyonlar. Toolbox olayı dikkat çekici taraf oldu, millet savaşı bırakıp haritada kaçak kat çıkabilir Zaten Multiplayer odaklı bir seriydi BF serisi bu oyun ile birlikte daha başka bir boyuta taşınmış. Özellikle Premium Pass'in kaldırılması çok şaşırtıcı oldu. Fakat yine de BF1 gibi bir etki yaratmadı bende. Twitch'teki yorumlar da hislerimi kanıtlar nitelikteydi. Yine de WW2 ve yeni animasyonlar sebebiyle alınası duruyor. EA Play etkinliğinde her şey anlaşılır.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.