Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
350.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4K 60 FPS Trailer - 434 MB
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Jackfrags'in anlattığı yenilikler o kadar güzel ki çok taktiksel bir oyun geliyor bende ön sipariş için zor duruyorum
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Gözünü seveyim nasıl anladın bir videodan onu?

Normal map, displacement map, specular map gibi bir sürü kaplama türü var.
    Tessalation özelliği olan bir shader olamaz mı mesela? Hatta daha da gelişmişi olabilir yüz gibi detaylar için.

Ayrıca poly sayısının çok olması performansı çok etkilediğini mi sanıyorsunuz?
    Örnek vereyim aç Unity' i 500k poly e sahip bir obje ekle, basit bir material ekle, telefona at 60 fps alırsın s6 s7 gibi cihazlarda, sonra birazdaha gelişmiş bir material ile ışık ekle ciddi anlamda düşer performans. Oyunun performansını etkileyen bir çok faktör var. Ellerindeki yazılım yeterli ise yüksek poligonda yüksek performans sağlayabilirler

Benim burada gördüğüm en azından ilk sahne ve sonrasında gelişmiş bir fizik sistemi. Sonrasında ise bu fizik sistemi ile beraber bir yeni bir mekanik.
  • El bombasını geri atma gelmiş
  • Steam'e gelmediği sürece ekmek beklemesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.43 açın sp de alman olarak oynayabileceğiz mi diyor ing. İyi olan arkadaşlar çevirisn bana öyle dedi gibi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu video battle royal moduna ait başka bir açıklaması olamaz. Öyle abuk sabuk bir savaş alanı olamaz.
  • Battlefield tarihinin en kötü trailerı olabilir. Oyuna iyi veya kötü demek için erken ama World War 2 gibi 50 milyon küsür insanın öldüğü bir savaşı böyle karikatürize şekilde anlatmalarını hoş bulmadım. E3'ü bekleyeceğiz anlaşılan.

• Ortada nerdeyse birşey olmadan hoohaaa berbattt diye sayıklayanlar var.Şakamısınız nesiniz.Oyun çıkar oynarlar beğenmezler amenna gayet anlarım.
  • Sence milyonlarca insanın öldüğü acı dolu bir savaş alanı gibi mi görünüyor göterilen video ?
  • Oyun muhakkak güzeldir ancak bf1 trailer'dan sonra bu trailer berbat ötesiydi insanlar ne bileyim alman fransız çatışması falan bekliyordu trailer'ı hiç beğenmedim ayrıca bf1'den sonra Türkçe dil olmaması canımı sıkmadı değil.

Desteklenen diller
    العربية, Deutsch (DE), English (US), Español (ES), Français (FR), Italiano, Português (BR), 中文(简体), 中文(繁體)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 24 Mayıs 2018; 0:23:21 >
  • Grand operations modu 4 gün sürecek ilk gün örneğin airborne olarak uçaktan atlayacağınız topcuları yok etmeye çalışacağız. Ne kadar başarı olup olmadığımıza göre 2. gün belirleniyor yine tam maç oynanıyor 3. günde eğer net olarak bir taraf baskın değilse 4. günde final stand oluyor tek bir canınız var 1 adet şarjörünüz var bu şekilde kapışıyorsunuz. Tabi bu 4 günlük maçlarda karlı yağmulur vs rasgele gerçekleşiyor. Tek üzüldüğüm taraf bunları trailer'da gösteremediler. Yeni fizik sisteminde artık yere düşen yaralanan kişiler eğer yardım isterlerse ellerini kaldırıp bağırıyolar ve istediğimizi yerinden tutup kol bacak sipere sürükleyip revive ediyoruz iğne sokmuyoruz animasyon giriyor. Fizik moturunu inanılmaz geliştirmişler. Oyunun şu ilk ayağındaki tanıtım kısmı facia oldu E3'te toparlayacaklarını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 24 Mayıs 2018; 0:26:20 >
  • Nerede gördün ?
  • 2. dünya savaşı beklerken kaymalı hoplamalı zıplamalı cod'dan hallice bir BF oyunu mu yapıyor şimdi bunlar! Vay arkadaş hayallerimiz suya düştü desek bile yine alacağız severiz kendisini bakalım..
  • Battlefield 1'in içine BFV için görevler gelmiş.

Birazdan ssleri ekleyeceğim.
  • Sistem gereksinimleri değişmemiş
    Processor (AMD): AMD FX-6350
    Processor (Intel): Core i5 6600K
    Memory: 8GB RAM
    Graphics card (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
    Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce® GTX 660 2GB
    DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
    Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
    Hard-drive space: 50GB
    Originde yazan
  • Videosu bile donuyor oyunu düşünemiyorum. :)
  • Battlefield 1'e Battlefield V için ödüller eklenmiş.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.