Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
350.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makik

Sistem gereksinimleri değişmemiş
    Processor (AMD): AMD FX-6350
    Processor (Intel): Core i5 6600K
    Memory: 8GB RAM
    Graphics card (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
    Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce® GTX 660 2GB
    DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
    Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
    Hard-drive space: 50GB
    Originde yazan
    Minimum değişmemiş de, tavsiye edilen nasıl olacak kim bilir

• hardline, hırsız polis temalı 4tü buda ww2 temalı 1 olmuş. open betayı oynarım, çok etkilemezse bf1 gibi bunuda satın almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Core i5 6600K" bu işlemcinin altında Intel işlemcisi olan arkadaşlara oyun testleri çıkmadan almamalarını tavsiye ederim.

• Türkçe dil desteği yok

Battlefield V (2018) [ANA KONU]
  • Millet fortnite a benzemiş, hiç gerçekçi olmamış ww2 atmosferi falan yok diye yorumlar yapmiş ama bf3 den beri oynuyorum hiç bir zaman gerçekçilik iddiasi yoktu ki bu oyunun. Amaç aksiyon zaten. Hatırliyorum bf3 de jet den atlar javelinle kitlenip ateş edip sonra havadayken tekrar jete binmeye çalışirdim. Bu oyunda Multiplayer baya ciddiyetsiz ve cıvık olacak gibi bu bence iyi bir şey ama inşallah hataya düşüp hikaye modunu da böyle yapmamışlardır.

• Battlefield V (2018) [ANA KONU]

Türkçe Dil Desteği yok :/

• Mermilerin duvarı delmesinden bahsedilmişti trailerda da var bu detay. Oynanışı zorlaştıracaktır. Her binada olmazsa fena değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Üzdü :/

• Battlefield gibi trailer master bir oyundan beklentimin altında kalan bir trailer oldu. Oyun hakkında fazla yorum yapılamayacağını düşünüyorum.Ayrıyeten fazla renkli geldi bana biraz daha soluk havası olmalı diye düşünüyorum. Gelecek temalı beklerken WW2 görünce baya ters köşe olduk sanırım :D

• https://www.battlefield.com/tr-tr/news/article/ww2-as-you-have-never-seen-it-before-battlefield-5 Okuyun arkadaşlar. Almanların güçlü olduğu devreyi yansıttık.Klasik çıkarma vs, değil anlatılmamış hikayeleri anlatacağız diyor bakalım ya ben çok heyecanlandım şahsen.Bf1i lowda oynuyordun sistem gereksinimleri aynı görünüyor inşallah oynayabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer fazla heyecanlandırdı. Battlefield 1'de Türkiye'den bekledikleri ilgiyi görememiş olsalar ki TR dil desteği yok. Oyun kaç ay boyunca 300 lira gibi bir fiyat üzerinden satıldı. Rağbet görmemişse bile doğrudur yani. Ah şu dolar :( vergiler falan fistan...

• Far Cry videosu izliyor gibi hissettim. Gereğinden fazla hızlı ve renkli olmuş.
  • Battlefield resmi sitesi Türkçe..Oyun fragmanlarında Türkçe Altyazı var..Facebook sayfası Türkçe..(Resmi Sayfa) Ulan oyuna ekleyin tam olsun işte..Ben bir iki mail attım ama faydası olmayacak ama olsun yine de attım..Türkçe dil desteği yoksa ön sipariş de yok.
  • Abi bambaşka bir oyun yapmışlar ne bekliyordunuz ki? Bir sürü yeni özellik var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Masso kullanıcısına yanıt
    Japonya'yı neden koymamışlar acaba

Battlefield V’de Premium Pass olmayacak. Gelecek olan bütün haritalar, oyun modları, silahlar hepsi ÜCRETSİZ verilecek

Bu şahane haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 24 Mayıs 2018; 1:29:57 >
  • Fragman hiç beklediğim gibi değil. Yeni özellikler ve fragmanın hali MP için çok düşündürücü. Cıvıtırlarsa üzülürüm. BF1'de kol düğmelerine kadar dikkat eden firma MP'de bana WW2'den uzaklaşan bir görüntü sunmamalı.

DLC kaldırma olayına nötrüm. O para cebimizden çıkar.
  • Oyunda Tükçe yok diyoruz ama Rusça da yok. Rusça'nın olmaması imkansız gibi bir şey biliyosunuz. İlerleyen zamanlar da eklenebilir belki Türkçe diğer dillerle beraber .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BF3 ve Battlefront 2 de yoktu Rusça.

Polanya,Rusya ve Türkçe Diller çıkarılmış son oyuna göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 24 Mayıs 2018; 1:50:48 >
  • Yalnız en b.ktan kapak seçimi olmuş kadın ne alakaysa koy şuraya Alman askerini işte ww2 oyunu yapıyorsun illa ya siyahi yada kadın olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.