Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
350.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dice yaptigi en iyi is olan trailer yapmagi batirmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 1'de de kadın askerler vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pahalı

• Battlefield V (2018) [ANA KONU]

Tepki büyüyor..Dislike geçecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 24 Mayıs 2018; 20:12:36 >
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Hocam güney koreden alıp banlanmayalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz

• WW2 oyun cikariyorsan trailerda ww2 savasi hissettirecek bir harita kullanmaliydilar. Puslu grimsi bir hava yagmurlu veya karli bir ortam olmaliydi. Askerler kamuflajlari sabit ve fileli meshur migferler olmaliydi. Videoda o kadar kadini on plana cikarmislar ki haklilar. Bir kere goster baska yere gec. Hep kadin uzerinden gitmisler. Ekip bildigin farcry karakterleri gibi olmus. Zaten modern olmadi diye uzulduk. Ee ww2 de yapiyorsan trailerde hissettirseydin. Bak ne guzel bf1de doruklarina kadar yasattin. Tepki toplamasi iyi birsey. Dice bundan ders cikaracak bir firmadir. Kostum ve dovme kisminda duzeltmelere giderler. Goze batan onlardi. Savasan kisileri askeri uniformalarla savasilan ortami da puslu grimsi bir ortamda yapsalardi. Kimse demezdi bunu #notmybattlefield. Dice belliki gunumuz oyunlardaki karakter skinlerinden etkilenmis. Ama sen battlefieldsin. Cizgini bozmayacaksin. Askersin asker. Kamuflaj harici, kuru kafali deri ceket giymek nedir. Orana burana dovme yapmak nedir. Dice pls dice!..

• Oyunun standart sürüm pre order fiyatı 269 tl. Sony nin bile euro yükseldi diye kendi oyunlarına 300 lira fiyat çaktığı yerde fiyatını sabit tutması hoşuma gitmedi değil. Ha pre orderdan sonra artar mı bilemem ama Sony dışındaki firmalar bunu yapmıyor 269 tl sabit kalacağını düşünüyorum. Sony yi fiyat politikası konusunda severdim ama EA gibi bir firma bile fiyatını sabit tutabiliyorsa bu olayla biraz bilendim Sony ye.

Edit: Ps4 kullanıcısı olduğumdan oyunların hep ps4 ana başlıklarına bakıyordum. Bu başlık da öyleymiş gibi yazmışım pardon. 269 tl lik fiyat PS Store fiyatıdır. Pc için Origin den euro bazlı satın alınıyor hala bildiğim kadarıyla. Fiyatı da 60 euro idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gertize -- 24 Mayıs 2018; 22:8:44 >
  • Burada bu oyunu eleştirenlerin alayı COD çu

Multiplayer olarak her zaman BF fark atar.

Bir BF 4 değil belki ama, bir BF 1 de olmayacağından eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 24 Mayıs 2018; 21:57:15 >
  • Gertize G kullanıcısına yanıt
    60 Euro değil mi, tl ye çevirirken mi bu şekilde çeviriyor.
    Birde bilen varsa yurt dışından alanlar daha ucuza alıyormuş,nasıl yapılıyor acaba.
  • Güzel, demek ki oyunda optimizasyon sorunu yok.

Günümüz için normal değerler
    .

• FikretZ kullanıcısına yanıt
    Ben Ps4 için olan fiyatı yazdım belirtmeyi unutmuşum. Pc için originden hala euro ile satın alınabiliyor.

Battlefield V (2018) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greqorian -- 24 Mayıs 2018; 22:21:39 >

• oyun çok iyi olmuşta fragman oyunun en dandik bölümünden koyulmuş sanırım. Bölüm far cry bölümü gibi gerçekten. Ayrıca 2. dünya savaşından bahsediyoruz bütün oyun far cry gibi kıyafetlerle gezecek halleri yok. Sadece pazarlama da çok ciddi hata yaptıkları gerçek belki fragmanı ayarlayanı işten bile atarlar affedilmeyecek kadar kötü hata. Ama şu da var beklentiyi düşük tutup bombayı E3 de patlatırlar.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi olabilir ama karizmayı çok fena çizdirdiler. Bence bu kadar eleştirilere dayanamayıp bi trailer daha çıkarabilirler hiç belli olmaz e3ten önce :D
  • Originde niye bu kadar pahalı ps4 sahipleri bf1e sahip olan deluxe 280e alıyorken pcye standart 325 bu nasıl iş

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.