Bildirim
Battlefield V (2018) [ANA KONU] (22. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sistem gereksinimleri nasıl olur acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i7 6700HQ 12 RAM ve 970m ile oynayabilirmiyim?
Oynayabilirsem hangi ayarlarda olur acaba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
premium kalktı da benim tanıdığım dice mutlaka premium yerine farklı şeyler koyacaktır. benim tahminimce silah skinleri ücretli olabilir veya başka bir şeyler mutlaka ücretli olacaktırquote:
Orijinalden alıntı: KaraMaraT
herşeyi güzelce açıklamış adam.tüm bunların yanında premiumun kalkması bence en önemlisi.bu yeni mekanikler güzel olacak gibi ama doğru düzgün multiplayer oynanışı da görmek lazım
Alıntıları Göster -
Min bf 1 ile aynı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
En Para kredi kartıyla ön sipariş yapmak istedim hata verdi -
nereden alacaksınız fiyat nedir? -
Şu rezil trailerden sonra almak isteyen bf serisinin mezarına toprak atıyor.
Gidin biraz Bf3 traileri izleyin de bf görün. Bfv bildiğin fortnite çakması twitch oyunu olmuş.
Cod2 tayfası olarak aynı beklenti içindeydik ama yanıldık.. -
Çok yaratıcı eleştiriler var
Wonder Woman with the prosthetic arm of truth - check
Captain America who shoots sliding an one handed with a MG42 - check
Black Panther jumping out of the window in the 2nd floor - check
DC vs. Marvel Battlefield Heroes V
The First Person Shooter Evolution: in color and colorful
War never was so colorful an funny
Preorder now!
Only 70 USD
Microtransactions an lootboxes may included
Preorders get the exclusive Batmobil tankskin + 3 lootboxes for free!
------------
Hey look EA made a new anime!
-----------
Call of Battlefield WWII -
DICE büyük bir fırsatı tepti bence..COD fena bir şekilde eleştiriliyorken..BF1 ile iyi bir hava yakalamışken..Yap güzel bir 2. dünya savaşı like yağmuru olsun..ön siparişler artsın..BF1 başarısını yapamadılar maalesef.
Resmi sayfada BFV beğeni sayısı :
BF1 beğeni sayısı :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 24 Mayıs 2018; 12:50:21 >
-
BF 1 trailerini ızlemeden once bu oyun alınır demıstım ve ılk cıktıgı gun alamasamda 20 gun sonra satın almıstım ve zevkle oynadım bu zamana kadar
BF 5 trailerini ızlemeden once bu oyuna 10 kurus vermem demıstım ve traılerını ızledıkten sonra bedava dahı verseler oynamam
Berbat bır traıler, berbat bır atmosfer, berbat bır oynanıs, guzel olan tek sey grafıkler oda bır ıse yaramaz bu saydıklarım olmadıktan sonra -
Trailer aşırı hipe yapmadı orası kesin ama tutupta kötü bir trailer içinde oyuna hiç demek aşırı saçma.Bırakın open beta yı falan daha ortada şöyle en azından 5-10 dk lık gameplay bile yok.Ben bu video da sağlam nazilerin karanlık ortamını beklerdim.bf1 cidden ilk video ile aşırı merak uyandırmıştı.Umarım e3 de adam gibi bilgiler alırız oyun hakkında.Open beta tarihide kesinleşsin.bf1 de çıkmadan 2 ay önce open beta çıkmıştı.Ağustos ayında umarım çıkar. -
-
Buradan sipariş geçsek bir sıkıntı olur mu karta filan
Şişman feministler bunu beğendi. -
Ön sipariş yapan var mı?
Bir sürü kart denedim hepsinde hata aldım ödeme yapılmıyor -
Hangi siteden deniyorsun
Origin kore, hong hong ve origin normal turkiyeden erisilen serverine. hicbirinde odeme kabul etmiyor hata veriyorquote:
Orijinalden alıntı: Anthropomancy
Hangi siteden deniyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun minimum sistem gereksinimleri açıklandı. Sayfa başına sabitle istersen
https://m.tamindir.com/haber/battlefield-5-sistem-gereksinimleri-aciklandi_37593/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X