Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (409. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
350.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süre sonra tekrar kurdum oyunu ama Modern Warfare den sonra aşırı yavan geldi. Karakterler, silahlar, karakter animasyonları oyuncak gibi hiç sarmadı. Ayrıca bu tür FPS oyunların bel kemiği olan vuruş hissiyatı sıfır ha duvara mermi sıkıyorsun ha adama o kadar kötü yani.

Oyunun optimizasyon sorunları da ayrı çile. 120 fps alıyorum deli gibi micro stuttering yiyorum sanki vsync açık

BF6 yı çok devrimsel yeniliklerle çıkarmazlarsa BF serisini bir sonra ki oyunda göremeyiz açık ve net son oyunları olur.
  • inanır mısınız geçen güncelledim ama denemek için oyunu açmadım bile. uninstall tarihi yakın gibi görünüyor.
  • Yeni çöl haritası iyi hiç sıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Uzun süre sonra tekrar kurdum oyunu ama Modern Warfare den sonra aşırı yavan geldi. Karakterler, silahlar, karakter animasyonları oyuncak gibi hiç sarmadı. Ayrıca bu tür FPS oyunların bel kemiği olan vuruş hissiyatı sıfır ha duvara mermi sıkıyorsun ha adama o kadar kötü yani.

Oyunun optimizasyon sorunları da ayrı çile. 120 fps alıyorum deli gibi micro stuttering yiyorum sanki vsync açık

BF6 yı çok devrimsel yeniliklerle çıkarmazlarsa BF serisini bir sonra ki oyunda göremeyiz açık ve net son oyunları olur.
    bütün her şeyi geçtim oyuncu communitysi bu kadar aptal bir fps oyunu görmedim

zamanında dalga geçtiğimiz cod communitysi bu oyunu ezer geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 8 Haziran 2020; 18:5:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

bütün her şeyi geçtim oyuncu communitysi bu kadar aptal bir fps oyunu görmedim

zamanında dalga geçtiğimiz cod communitysi bu oyunu ezer geçer

Alıntıları Göster
    %100
  • Yenı alman skınlerı gormek ıstedıgımız skınler.Armory update e geldi
  • Arkadaşlar merhaba Laptop almayo düşünüyorumda rtx 2060 laptopu olanlar acaba rtx açık yada kapalı ultrada multiplayerda kaç fps alıyor.Masaüstü pc’de gayet iyi olan ekran kartı laptopta o kadarda iyi değil gibi izlenim aldım izlediğim videolardan.En iyisi oynayanlara sorayım dedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu arkadaşımla beraber aldık ben Senoyna sitesinden aldım 75-79 tl civarı bi fiyata denk geldi oyun çok güzel fakat 2 kişiyle sarmıyor yaa bi takımınız olması lazım.(story modu çok kısa olmuş bence uzatabilirlerdi).
  • Şu yeni assult sınıf tüfeği "M1941 Johnson" ile oynuyorum. Bayağı başarılı.
  • Yakında bf6 sızıntı videosu düşer herkesi şok eder grafiklerle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patren

Yakında bf6 sızıntı videosu düşer herkesi şok eder grafiklerle.
    adamlar çıkıp sadece sovyetler vs naziler oyunu diye bf6 çıkarırsa şaşırmam
  • Yeni gelen gözcü sınıfındaki m3 infrared mi ne öyle bir şey. Dürbünü açınca oyundan atıyor. Bir daha da açılmıyor oyun. Pc ye reset açıncaya kadar. Ne yapmam gerektiğini bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt

boşver ilber hocam açma daha iyi. o dürbünü açınca gözünü bozacak kadar rahatsız ediyor insanı. dice'ın bize son hediyesi; "göz doktorundan bir randevu"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 11 Haziran 2020; 9:40:45 >
  • Gece haritası olmadan infrared dürbün eklentisi saçmaydı zaten. Büyük operasyon modunda var öyle haritalar ama sınırlı. BF4'de ise çok işe yarıyordu.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    İyi bari oyuncu sayısı biraz artar.

• Hitler isimli ve nazi bayraklı Steam hesaplar ne olacak, herhalde ban atamaz EA bu sefer

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Çok uçuk fiyatlandırmışlar tlde

• Bir umut BF4 premium ucuz olur da alırım dedim :/ sağ olsun gözü doymaz ea uçuk yapmış fiyatları BF4 elimde var ama premium olmadan keyif çok az kalıyor.
  • Arkadaslar ben aldim bu oyunu origin access’te ama asiri sıkıcı ya surekli oluyoruz. Bunun bi yolu var midir. Bi de amacsiz gibi. Surekli bayrak alip pusup adam oldurmek gibi. Squadla hareket edince yine bi nebze keyif aldik.

ama bf diye diye abarttiklari bombos bi seymis. Yani kotu degil ama oyle muthis bi oyun da degil. Grafikleri cok cok iyi ama. Sezarin hakki

• 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.