Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (415. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
350.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun grafık oynanıs ve atmosfer olarak cok guzel cok hos ama DICE bu oyunla fena cuvalladı.Şıçtı.......
  • Oyunlarda nerdeyse oyuncuların yarısı hileci o derece abartı var.
  • Ücretsiz hile çıkmış, oyuna zaten güncellemede gelmiyor, sonsuza kadar çalışır.

Bf1=Bf5 artık Bf5 tamamen öldü.

aklı olan cod 2ü19 oynar, anti-cheati çok iyi ve hwid ban atıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 21 Temmuz 2020; 8:19:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatden sonra bf6, ps5 de oynarım.
    Bf yeni anti cheat gelmeyecek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Bu mesaj silindi.
    sürülecek akıl yok derleya.. tam olarak osun (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viky

Oyun grafık oynanıs ve atmosfer olarak cok guzel cok hos ama DICE bu oyunla fena cuvalladı.Şıçtı.......
    sıkıldık artık. BF5 az oynamamamın nedeni. 1. battlefield 1 Dolby atmos desteklerken battlefield 5 de bu desteği vermemesi.
    2. artık eski silahları kullanmaktan bıktım bf 4 zamanına gitmek istiyorum helikopter ucak tank günümüzün silahlarını görmek istiyorum.
    3. battlefield 1 de tren zeplin değişik bir deneyim sağlıyordu onun yaratığı şey savaş ortamını hisettiriyordu bf 5 devam etirilse güzel olur. 5 de hava saldırısı var aynı şey veriyor.

Ben battlefield hayranıydım o oyun icin özel bir oda yaptım kendime battlefield 1 osmanlıyı duydum dolby atmos destekliyecegini duydum hemen atmos destekli bir sinama sistemi aldım 5 de bu desteği vermeyince çok sinirim bozuldu.

Call of duty beni sıkmıştır ama oyun benim sistemimle tam uyumlu çalışıyor. sesler atmos pek atmosluk oyun degil ama üst katta adam varsa işe yarıyor. Odanın rgb si ile uyumlu denize girersen etraf mavi ölünce kırmızı alanın dışında kalırsan ledler yanıp sönüyor güzel bir abiyans yaratıyor. battlefield bunu yapsa bile sonraki seride kaldırıyor.

bence call of duty oyuncuları daha iyi anlıyor artık. Dice bence artık küstüyor battlefield 4 beri insanları küstürdü. 1 toparladı 5 sıctı sıvazlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

sıkıldık artık. BF5 az oynamamamın nedeni. 1. battlefield 1 Dolby atmos desteklerken battlefield 5 de bu desteği vermemesi.
    2. artık eski silahları kullanmaktan bıktım bf 4 zamanına gitmek istiyorum helikopter ucak tank günümüzün silahlarını görmek istiyorum.
    3. battlefield 1 de tren zeplin değişik bir deneyim sağlıyordu onun yaratığı şey savaş ortamını hisettiriyordu bf 5 devam etirilse güzel olur. 5 de hava saldırısı var aynı şey veriyor.

Ben battlefield hayranıydım o oyun icin özel bir oda yaptım kendime battlefield 1 osmanlıyı duydum dolby atmos destekliyecegini duydum hemen atmos destekli bir sinama sistemi aldım 5 de bu desteği vermeyince çok sinirim bozuldu.

Call of duty beni sıkmıştır ama oyun benim sistemimle tam uyumlu çalışıyor. sesler atmos pek atmosluk oyun degil ama üst katta adam varsa işe yarıyor. Odanın rgb si ile uyumlu denize girersen etraf mavi ölünce kırmızı alanın dışında kalırsan ledler yanıp sönüyor güzel bir abiyans yaratıyor. battlefield bunu yapsa bile sonraki seride kaldırıyor.

bence call of duty oyuncuları daha iyi anlıyor artık. Dice bence artık küstüyor battlefield 4 beri insanları küstürdü. 1 toparladı 5 sıctı sıvazlıyor.

Alıntıları Göster
    wow :D

• arkadaslar story modu oynuyorum.

dusman beni aninda fark ediyor bunun ayari var mi?

oyunda harita yok. gorevde ne yone godecegimi bilemiyorum. bf1 de vardi. bunda varsa nasil acilir?

destek rica ediyorum;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    paran mı var derdin var.
  • oooh ben de sileyim bari. uzun zamandır oynamıyordum bir de hileciler türediyse boşa 80gb yerimiz p1ç olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

Hiç sorma hocam valla konsola gerçekten para veremem daha PC ye masraf ettik warzone na gececem sanırım.sinirlendigim nokta böyle güzel savaş atmosferi olan oyunu harcadılar
    strateji seviyorsan konsol çöp zaten boş ver.
  • Aynen 80gb yer açıldı sildim kurtuldum

• Bu saatden sonra bfv ölmüştür, güncelleme gelmeyeceği için hileler her zaman çalışacak.

• Cod mw ye bakıyım diyorum onda durum nasıl çıkalı baya oldu oyuncu sayısı vs ne kadar daha gideri var acaba?

• arkadaslar map nasil aciliyor story modda?

• Server'lar aşırı kalabalık

Battlefield V (2018) [ANA KONU]
  • [F][u][r][k][a][n] [ kullanıcısına yanıt
    mEAŞALAH! tütütütüt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

mEAŞALAH! tütütütüt

Bekleme sırası 10 olanlarda sıraya dahi almıyor. Bu asyalıların avrupa serverlarına gelmelerinden oldu galiba
  • Konsol da oynuyorum acaba konsol da da hile var mı

• Mariner güzel kıyafet olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.