Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (413. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
350.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

Çok eski zamanlarda oynadığım bir oyunda sniper seçebilen sayısı kotalıydı. Öyle bir özellik ile 64-64 süper olur

Alıntıları Göster
    Çok mantıklı aslında. Sniper seçme sayısı sınırlı olabilir. Yeterli sniper sınıfı oyuncu olduğunda pasife düşer sniper sınıfı butonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feedback gönderelim her ihtimale karşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]

Çok eski zamanlarda oynadığım bir oyunda sniper seçebilen sayısı kotalıydı. Öyle bir özellik ile 64-64 süper olur

Alıntıları Göster
    Aynen öyle

Bu aralar insurgency oynuyorum mesela bunda 2 kişi sniper seçebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 25 Haziran 2020; 4:13:8 >
  • 3,65gb lık bir güncelleme gelmiş bugün biraz bakındım da hata düzeltmeleri falan içeriyor sanırım sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaygoksel

3,65gb lık bir güncelleme gelmiş bugün biraz bakındım da hata düzeltmeleri falan içeriyor sanırım sadece
    Eve geldim kafa dağıtayım dedim tam
  • Birşey keşfettim, skor liderliğine oynuyorsanız medic sınıfı çok avantajlı. Her dirilttiğiniz asker için puan veriyor.
    Diğer sınıflarda üst sıralara oynanamıyor.
  • Merhaba arkadaşlar Ben topluluk sunucularında operation underground haritasını oynuyordum

topluluk bana ban attı haksız yere o banı nasıl kaldırabilirim.
  • dexter342 kullanıcısına yanıt
    Kalkmaz keyfekeder ban atıyorlar.

• bu ne arkadaş ya oyun geberdi gitti hala 3.65gb güncelleme geliyor.
  • Oyunu steame geçirmenin yolu var mı?
  • chaos7 kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok.
  • Arkadaşlar beraber oynamak isteyen varsa girebiliriz.Şu aralar özellikle son update ile birlikte oyun baya oynanabilir bir duruma geldi bence.Birlikte oynanıldığında daha da oynanabilirliği artıyor.Beraber girmek isteyenler yeşillendirsin ^^
  • KarizmatikEmmiyoutube
    Battlefield V : Who is KING | OVERKILL V1 + ARTI | World Record HeavyWeight V1 Champion
    https://www.youtube.com/watch?v=Qas_bVZf0es&feature=youtu.be

• Katliam videosu ektedir (:
  • Güncelleme yaparken astronomik disk alanı isteyen Origin için bir çözüm var mıydı?

Bakamıyorum ne zamandır...
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    Ben bayağıdır güncellememiştim geçen gün başlattım başlatırken 41 gb gösterdi biraz ilerlettim sonra durdurup originden çıktım bir iş için, geri döndüğümde o kadar indirmemesine rağmen 29'a kadar düştü neden düştü anlamadım.

• Kaç kişiyi aldım ben şimdi bu battlefieldin puanlama sistemini hiç anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 6 Temmuz 2020; 23:44:2 >
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    1 araç toplamda 6 kişi almışsın
  • tuncaygoksel T kullanıcısına yanıt
    Kill feeddeki isim sayısına göre mi hocam alınan kişi adedi . Teşekkürler cevap için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fozdemir kullanıcısına yanıt
    Site kalmış zaten epey önce artmış şuan ülkedeki dolarla birlikte pek uygun fiyatta bulunabileceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.