< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 31 Aralık 2020; 18:40:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battlefield V (2018) [ANA KONU] (425. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hile tek tük gelir, başta adam görmek zor keskinlik aç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstad bu oyunun mayası bana uygun değil. rahat rahat ölemiyorum bile vuruluyorum başlıyorum yerde debelenmeye. Diyorum al canımı yarabbi sağ basılı tutuyorum. Şak geliyo biri kaldırıyo yaw kaldırma kardeşim cephane mühimmat kalmamış bende bırak sal beni. Ayrıca karşı takımda habire kendini ayağa kaldırıyor. Buda oyunu baltalıyor aşırı. Sürekli bir hengame var ortalıkta kim kimi vuruyo kim kimi kaldırıyor belli değil. Yordu beni keyif alamadım. Battlefront II ye döndüm galiba battlefronla balttlefield 1 i yapanlar aynı. Oyun aynı çünkü ama battlefield1 hile kaynadığı için oynanamaz durumda. Battlefront II de hile göremedim. Disney den korktukları için engelliyor.olabilirler. Yada battlefield 1 de engellememelerinin sebebi 5 i satmak içinde olabilir. Ama 5 olmamış inşallah düzeltirler ya o ne karmaşa öyle ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 31 Aralık 2020; 21:16:25 >
doğru diyorsun bfv de hileciler bitdi, şimdi gerizekalı camperlar çoğardı, adam yarım saat boyunca yatıyor aldığı skorda 3-5
-
codla dalga geçerdik, bfnin kitlesi coddan daha kötü şuan.
-
@MoÇü beraber oyuna girdik, oyun bombok olmuş kimse bayraklara gitmiyor, herkes camper olmuş kendini eğlendimeye çalışıyor cod ile dalga geçerdik cod dan beter oldu oyun.
-
Aynı sorun bende de var...
-
quote:
Orijinalden alıntı: DARKKNIGHT54Üstad bu oyunun mayası bana uygun değil. rahat rahat ölemiyorum bile vuruluyorum başlıyorum yerde debelenmeye. Diyorum al canımı yarabbi sağ basılı tutuyorum. Şak geliyo biri kaldırıyo yaw kaldırma kardeşim cephane mühimmat kalmamış bende bırak sal beni. Ayrıca karşı takımda habire kendini ayağa kaldırıyor. Buda oyunu baltalıyor aşırı. Sürekli bir hengame var ortalıkta kim kimi vuruyo kim kimi kaldırıyor belli değil. Yordu beni keyif alamadım. Battlefront II ye döndüm galiba battlefronla balttlefield 1 i yapanlar aynı. Oyun aynı çünkü ama battlefield1 hile kaynadığı için oynanamaz durumda. Battlefront II de hile göremedim. Disney den korktukları için engelliyor.olabilirler. Yada battlefield 1 de engellememelerinin sebebi 5 i satmak içinde olabilir. Ama 5 olmamış inşallah düzeltirler ya o ne karmaşa öyle ya.
iyi güldüm sabah sabah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5Aiyi güldüm sabah sabah.
Alıntıları GösterAhahsdfjg
çok istedim alışayım oynayım olmadı bir türlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar originde bf5 açamıyorum. "no longer avaible on origin" hatası alıyorum. çözümü nedir bilen var mı ?
-
Sadece 2:00 dan sonrasını dinleyin. Aliye Mutlu...
BrockJum Gamingyoutube
New Battlefield 1 Soundtrack (Main Menu) - Dawn of a New Timehttps://www.youtube.com/watch?v=IoLAV5_zm2Y&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 3 Ocak 2021; 3:50:37 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hk@nArkadaşlar originde bf5 açamıyorum. "no longer avaible on origin" hatası alıyorum. çözümü nedir bilen var mı ?
keşke bilseydim origin i komple silip yüklemeyi falan dene bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 3 Ocak 2021; 4:18:58 >
oyunda Q8S_SHOOTER görürseniz çıkın.
Adam 100 ping ile oyunun en yavaş silahı ile 1 saniyede 4 kill alıyor.
-
oyunu geri yükledim ne yaptılar tam bilmiyorum ama gerçekten hile durumu fena değil gibi. bunun dışında oyunu özlemişim ama pasifik haritaları çıkınca bir anda soğuyorum oyundan.
-
Pasifik haritaları hepsi bok gibi, bitek Solomon Adaları çok güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 5 Ocak 2021; 13:24:27 >
hile azaldı camplayan mallar çoğardı.
Hile çokken oyun daha zevkliydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Black Heart RebellionAynı sorun bende de var...
Tek tek mi deniyorsunuz yoksa nvidia surround yapıp mı etkinleştiremiyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rocky_balbaoOyunun en güzel haritası bu bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patren
Superonline fiber ile 60 ve 70 ping alan var mı aranizda ?Hocam merhaba laptop kullanıyorsanız wifi 2.4 ghz bandında ping ve yavaşlama sorunları oluyor bende sizdede var mı ? akşam saatlerinde belki ondan oluyordur yanlız kabloluda sorun yok
Büyük modemlerdense 5 ghz bandına geçin ve deneyin o zaman çözüldü bende.
Ya herkeste yoğunluk oluyor 2.4 bandında yada modem de sorun var denerseniz cevap bekliyorum hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 7 Ocak 2021; 19:10:29 > -
Cat6 kablo var hocam sorunuda çözdüm artık sabit 50 ping alıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X