Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (439. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
349.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adam öldür, takım oyunu oyna, bayrak ele geçir... çok hızlı bir şekilde toplarsın.

• vollkan59 kullanıcısına yanıt

Sadece puan toplamak yetmiyor aynı zamanda Squad liderliğini alman gerekiyor. Bu görselde toplaman gereken puan yazıyor

Battlefield V (2018) [ANA KONU]
  • Eyvallah. Yahu bu Battlefield yapımcısında pompalı fetisi çıktı. Bf4 te tek atıyordu. Bf 5 tende güçlü yapmışlar dar haritalarda çok sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • origin hesabımda bfv var. bu oyunu komple hesabımdan kaldırıp steam üzerinden alsam origin hesabıma tekrar sıfırdan bağlayabiliyor muyum? yani sanki oyuna yeni başlamışım gibi 1 level başlamak istiyorum. origin hesabından komple oyun silmek mümkün mü? bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum, steamde şuan indirimde oyun, indirim bitmeden alıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadi12 -- 17 Ekim 2021; 10:47:41 >
  • kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt

originden siz silme işlemi yapamazsınız, supporta bağlanıp onlardan istemeniz lazım ama progression siliniyor mu ondan emin değilim

• Battlefield V (2018) [ANA KONU]impetuyoutube
    If you liked the video, please don't forget to subscribe and like it. 📋Submit Your Clip: https://forms.gle/jVU2gnELFeQ4H8ZA9 #battlefield #battlefield5
    https://www.youtube.com/watch?v=EACiawO1h10
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

gene de 2042'den daha iyiydi diye anılacak inş. Battlefield V (2018) [ANA KONU] 

• Kim 55 pingle 80 kill aliyorsa hiledir bu anca 10 pingle mümkündur, eac bfv ye gelse hile %90 azalır.

• bfv 10 kat zevk attıracak bişey söyleyim bir serverda sürekli ölüyorsanız o serverdan çıkın

yayıncılar bile böyle yapıyor

takımınızda mallar çoksa oyun oynanmıyor

• Şu oyuna akıcı diyorlar! Pes 5 kez mause basıyorum anca yere yatıyor. Şarjör değiştirmesi falan ölme eşeğim ölme. A bayrağında köprü üstünde trene binmek için 25 defa mouse ye bastığımi saymıyorum bile :) Yoklukta gidiyor. Başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 31 Ekim 2021; 22:32:27 >
  • Şimdi hileci mi oluyoruz bu durumda ? oynamayı bilmiyorsan biz ne yapalım.

• Konudaki hileci tayfa kudurmuş gibi duruyor.Macro aimbot vb herşeyi kullanıyorlar ne hilesi yaa herkes yapıyor zaten diye birde karşılık verirler Battlefield V (2018) [ANA KONU] 

Gerçek hayatta ezik olan çoluk çocuk işte buna yönelerek kendince bu ezikliğini kapatmaya çalışır.O nedenle hile hep olmaya devam edecek.

• Kimmiş hocam o hileci tayfa?

• Arkadaşlar merhaba, az önce PC Origin'de BF5'i açtım 211 mb güncelleme geldi, uzun zamandır böyle bir güncelleme gelmiyordu oyuna, size de aynı şekilde geldi mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 4 Kasım 2021; 19:32:10 >
  • Geldi banada nedir acaba.

• DARKKNIGHT54 kullanıcısına yanıt

Yeni nesil İntel işlemcileri destekleyen bir güncellemeymiş

• Yeni güncelleme de anti cheat var mı ?

• Bu gunceleme ile beleş hileler fixlenir

• Patren kullanıcısına yanıt

İnşallah ya dün oynarken pustuğum yerden bi adamı tam vurcakken bir anda saniyesinde arkasını dönüp beni vurdu. Baktım scoreboard a. look at the tabelaBattlefield V (2018) [ANA KONU]  adam ikinci 35 kill 3 death reportladım. Sırf onun için 15 dk nasıl reportlanıyo diye bulmaya çalıştım. Tadımı kaçırdı pis.Battlefield V (2018) [ANA KONU] 

Bu arada geçen senin peşine takılmıştım ya oyunda gözlemledim nasıl oynuyosun diye. Bende artık yerimde durmuyorum sürekli koşarak kayıyorum kill sayım arttı eyvallah üstad Battlefield V (2018) [ANA KONU] 

• DARKKNIGHT54 kullanıcısına yanıt

herşey low future frame açık,

90 fov

2 kat daha iyi oynama garanti ama başta 90 fovda uzaktaki adamları görmek zor ve yakındaki tanklarında göremiyorsun bazen

• 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.