adam öldür, takım oyunu oyna, bayrak ele geçir... çok hızlı bir şekilde toplarsın. |
Battlefield V (2018) [ANA KONU] (439. sayfa)
-
-
Sadece puan toplamak yetmiyor aynı zamanda Squad liderliğini alman gerekiyor. Bu görselde toplaman gereken puan yazıyor
-
Eyvallah. Yahu bu Battlefield yapımcısında pompalı fetisi çıktı. Bf4 te tek atıyordu. Bf 5 tende güçlü yapmışlar dar haritalarda çok sıkıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
origin hesabımda bfv var. bu oyunu komple hesabımdan kaldırıp steam üzerinden alsam origin hesabıma tekrar sıfırdan bağlayabiliyor muyum? yani sanki oyuna yeni başlamışım gibi 1 level başlamak istiyorum. origin hesabından komple oyun silmek mümkün mü? bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum, steamde şuan indirimde oyun, indirim bitmeden alıyım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadi12 -- 17 Ekim 2021; 10:47:41 > -
originden siz silme işlemi yapamazsınız, supporta bağlanıp onlardan istemeniz lazım ama progression siliniyor mu ondan emin değilim
-
impetuyoutubeIf you liked the video, please don't forget to subscribe and like it. 📋Submit Your Clip: https://forms.gle/jVU2gnELFeQ4H8ZA9 #battlefield #battlefield5https://www.youtube.com/watch?v=EACiawO1h10
-
gene de 2042'den daha iyiydi diye anılacak inş.
-
Kim 55 pingle 80 kill aliyorsa hiledir bu anca 10 pingle mümkündur, eac bfv ye gelse hile %90 azalır.
bfv 10 kat zevk attıracak bişey söyleyim bir serverda sürekli ölüyorsanız o serverdan çıkın
yayıncılar bile böyle yapıyor
takımınızda mallar çoksa oyun oynanmıyor
-
Şu oyuna akıcı diyorlar! Pes 5 kez mause basıyorum anca yere yatıyor. Şarjör değiştirmesi falan ölme eşeğim ölme. A bayrağında köprü üstünde trene binmek için 25 defa mouse ye bastığımi saymıyorum bile :) Yoklukta gidiyor. Başka birşey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 31 Ekim 2021; 22:32:27 >
Şimdi hileci mi oluyoruz bu durumda ? oynamayı bilmiyorsan biz ne yapalım.
-
Konudaki hileci tayfa kudurmuş gibi duruyor.Macro aimbot vb herşeyi kullanıyorlar ne hilesi yaa herkes yapıyor zaten diye birde karşılık verirler
Gerçek hayatta ezik olan çoluk çocuk işte buna yönelerek kendince bu ezikliğini kapatmaya çalışır.O nedenle hile hep olmaya devam edecek.
-
Kimmiş hocam o hileci tayfa?
Arkadaşlar merhaba, az önce PC Origin'de BF5'i açtım 211 mb güncelleme geldi, uzun zamandır böyle bir güncelleme gelmiyordu oyuna, size de aynı şekilde geldi mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 4 Kasım 2021; 19:32:10 > -
Geldi banada nedir acaba.
Yeni nesil İntel işlemcileri destekleyen bir güncellemeymiş
Yeni güncelleme de anti cheat var mı ?
Bu gunceleme ile beleş hileler fixlenir
İnşallah ya dün oynarken pustuğum yerden bi adamı tam vurcakken bir anda saniyesinde arkasını dönüp beni vurdu. Baktım scoreboard a. look at the tabela adam ikinci 35 kill 3 death reportladım. Sırf onun için 15 dk nasıl reportlanıyo diye bulmaya çalıştım. Tadımı kaçırdı pis.
Bu arada geçen senin peşine takılmıştım ya oyunda gözlemledim nasıl oynuyosun diye. Bende artık yerimde durmuyorum sürekli koşarak kayıyorum kill sayım arttı eyvallah üstad
herşey low future frame açık,
90 fov
2 kat daha iyi oynama garanti ama başta 90 fovda uzaktaki adamları görmek zor ve yakındaki tanklarında göremiyorsun bazen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X