Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.958
Cevap
84
Favori
349.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TMRT

15. yılına girmiş konsollar olan PS3-Xbox 360 versiyonu ile PC versiyonu kıyaslaması neyin nesi ? En son jenerasyon PS4 Pro ve Xbox One X konsolların 4K oyun deneyiminde PC ile aralarında fark neredeyse yok. Tabii full aksiyon içinde geçen atıyorum Far Cry 5 oyununda oyunu durdurup 10 kilometre ötedeki dağın eteklerindeki otlara odaklanmayacaksanız. Bir de günümüzde kaç kişinin evinde en azından 4K'da 30 FPS deneyimi sunabilecek ekran kartı ve işlemciden oluşan bir sistem var orası meçhul. GTX 1070 bile zorlanıyor zaman zaman. 1080 gerekli en azından. Şu oyun hangi sistemde 4K oynanabilir merak ediyorum doğrusu.

yav he he fark yok tabi

Battlefield V (2018) [ANA KONU]

Herşeyi geçtim 30 fps oyun mu oynanır Ben 2k 144hz 1ms 140 fps ile oyun oynarken konsolda sen gözünü bozuyorsun resmen.. 4k da en kötü 50 fps alırım. Bir pc de oyna birdaha konsola oturmassın bile.

• şu oyunu netcode denen illetten kurtarsalar interneti en iyi olan kazanıyor oyunu.
  • 23 MAYIS !!! Slogan "Never Be The Same" olmuş. Yine neyin peşindeler aşırı merak oluştu. WW2 falan derken Çok fena bir ters köşe olma ihtimali ?

www.ea.com
    404 - Official EA Site
    https://www.ea.com/neverbethesame
  • Yeni Battlefield Oyunu 23 Mayıs'ta Duyurulacak

www.bolumsonucanavari.com
    Yeni Battlefield Oyunu 23 Mayıs'ta Duyurulacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Battlefield_Oyunu_23_Mayista_Duyurulacak-90902.htm

Bir sonraki Battlefield oyunu 23 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurulacak.

Electronic Arts "Asla aynı olmayacak" başlığı altında yeni bir teaser websitesi açtı ve websitesi 23 Mayıs'ta Battlefield ile ilgili bir duyuru yapılacağını işaret ediyor.

Haberde bulunan görsel ise teaser websitesini Facebook üzerinde paylaşmak isteyince direkt olarak ortaya çıkıyor.

• Ins bf1 gibi hayal kirikligi olmaz copun onde gideni oyun yaptilar. Bf1 asla bf4 olamaz olamadida ara oyun olabilirdi bence. Bf ilk ciktigindan beri oynarim en kotusu acik ara bf1 idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer konuya da yazdım ama asıl bu konuda yapılması uygun olacaktır : Aslında konu sahibi arkadaşımız iki adet anket açsa. Biri bf1 i beğendim ve beğenmedim şeklinde ;diğeri de yeni oyunun ikici dünya savaşı mı olmasını isterdiniz ya da bc3 (vietnam) ve yahut modern bir savaş mı olsun şeklinde. Nasıl olurdu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 11 Mayıs 2018; 8:57:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Diğer konuya da yazdım ama asıl bu konuda yapılması uygun olacaktır : Aslında konu sahibi arkadaşımız iki adet anket açsa. Biri bf1 i beğendim ve beğenmedim şeklinde ;diğeri de yeni oyunun ikici dünya savaşı mı olmasını isterdiniz ya da bc3 (vietnam) ve yahut modern bir savaş mı olsun şeklinde. Nasıl olurdu arkadaşlar?
    Konuya anket eklenmiyor hocam.

Ayrıca eklense bile sonrasında kaldırılamayacağı için konunun da ana konu olduğunu düşündüğümüzde oyun çıktıktan sonra sürekli kalması anlamsız olurdu.
  • Umarim modern savas silahlari gelir sahsi dusuncem ikinci bir bf1 tarzi oyun istemiyorum acikcasi tren behemont elit sacmaligi olmasin yeter 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf 1 in üstüne koymaları gerekecek.
  • WW2 olur Cold War olur modern olur herşeye razıyım yeterki gelcekte geçmesin gelecekte geçerse almam.
  • BC3 olsun günümüzde geçsin bakalım tutacak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 11 Mayıs 2018; 20:56:35 >
  • Umarım bad company 3 olarak gelir ama bf 5 daha olası gibi.2.dünya savaşı pek zannetmiyorum.Zaten cod çıkardı.
  • Lütfen modern savaş lütfen. Silahlara eklenti takamamak adamı o kadar sıkıyor ki
  • İlk olarak sistemden başlayayım. Bf1 tamamiyle next-gen oyundu. Yeni konsollara göre yapıldı ve güzel grafikleri olan bir oyun ortaya çıktı. Ps4 te 8 çekirdek işlemci var. Bunun saf 8 çekirdek olup olmadığı konusunda bilgi bulamadım. 8 core 8 thread olabilir her neyse.

Dice işlemci konusunda uzun yıllardır olan 4 çekirdeğe göre oyun yazma olayını artık sona erdirdi. Bf1 de en az 6/6 veya 4/8 işlemci gerekiyor. Oyun en az 6 çekirdeğe göre yazıldı ama yıllar önce çıkan cpu lar bile oyunu rahat çalıştırabiliyor. Hızdan ziyade çekirdek kullanımı önemli . Yoksa önerilen sistemde ki fx 8350 ile i7 4790 ın adının yan yana olması bile komik geliyor bana.

Bunu yapmasının bir sebebini server yenileme hızı olarak düşünüyorum. 60 hz serverlar var ve yenileme hızı arttıkça cpu binen yük çok fazla artıyor. Bunu bf4 de çok rahat gözleyebilirsiniz veya herhangi bir oyunda.

Bf3 ve bf4 aynı konsollara çıktı ve aşağı yukarı 2 oyundan da aynı performansı aldık. BF1 i oynadıgınız bilgisayar yeni oyunuda çok rahat açacaktır. Çünkü ortada yeni konsol yok çok gelişebilecek bir grafik yok ve beklememek lazım.

Oyundan beklentilerime gelirsek:

Bf1 de herşey bana büyük geliyor. Haritadaki taş, tuttuğumuz silah , karşımızdaki düşman . Böyle olunca adam vurma vb şeyler kolay oluyor bence. Adam vurma demişken bu oyunda recoil neredeyse yok gibi. Bu durum direk arcade yapıyor oyunu. Tamam hiç bir zaman tamamiyle simülasyon olmadı ama bf1 oynaması çok kolay bir oyun. Önceki serilerde sniper'ı çok iyi oynayamazdım yada el alışkanlığı gerekiyordu. Bf1 de al bir tane tüfeği dümdüz nişan al ne bir mermi düşmesi var ne bişey. Bir de nişan almadan ekranın ortasında ki aim ile vurmak bu en kötüsü.Aşırı basit aşırı.

Umarım yeni oyunda bf3 gibi olur. Her silaha göre geri tepme ve bunu oyuncunun bunu hissedebilmesi ve bf3 bf4 gibi nesneleri biraz küçültmeleri lazım. Oyun bence ww2 olacaktır. Oyuncular cidden bıktı yıllardır modern savaştan. Bf1 de ww1 e giderek oyuncuların tepkilerini ölçmek istediler ve oyun satış rekorları kırdı kaldı ki ww2 1 e göre çok daha silah tank araç vb şeyler demek.

Bu nesilde modern savaş oyunu getirmek yerine yeni konsolları beklerler. O grafiklerle hype'ı inanılmaz boyutta olur.

Battle royale'a gelirsek. Bana kalırsa kesinlikle olmamalı. Bf in haritaları bellidir. Genelde rush veya conquest oyun modlarına göre dizayn edilir. Mesela şu geliştirdikleri rekabetçi oyun bf1 incursions. Ne yaparsa yapsınlar bf1 maplerinde 5v5 rekabetçi maç yapamazsın. Çünkü mapler,oyunun yapısı ona kesinlikle uygun değil.

Yapmak istiyorlarsa rekabetçi bf serisi bunu farklı bir oyun olarak yapmalılar. Ona göre oynanış,haritalar vb.

Battle Royale moduda yapacaklarsa kesinlikle oyundan ayrı olmalı. Zorlama ile olmayacak çünkü incursions olmadığı gibi.

• Muhtemelen gelecek temalı olacak gibime geliyor ama bakalim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada yapımcı kesin olarak DİCE değil mi? Battlefield hardline gibi bir saçmalık çıkmasın sonra ortaya

• Hoopp oyun gelıyor
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Evet dice. Hardline hatasından sonra 2 yıl'da bir çıkarma kararı aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 13 Mayıs 2018; 15:51:24 >
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    O zaman güzel hocam ama fiyatlar hele şu anki kurlarla kesin uçuk olacak indirimler gelene kadar Battlefield 1 devam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.