başlıkta belirttiğim gibi Battlefield4 e giremiyorum. sistemim şu: intel g3258 r9 285 dual x asus h81m plus 500 gb 7200 rpm hdd toshiba 4gb 1600 corsair zalman z700w
loading level diyor chrom da oyuna giriyorum alttan yükleniyor bir zaman sonra donuyor. plugin indirdim yine aynı ama battlefield3 e girebiliyorum.
1.) değişik borwser kur mozilla ve baidu browser kur onlarda dene expoeredan dene. 2.) bf3 açıysa yukarda bf3 yazan yere tıkla 4 ü sec. aynı gezginde bf4 geçis yapabiliyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: pppoe
1.) değişik borwser kur mozilla ve baidu browser kur onlarda dene expoeredan dene. 2.) bf3 açıysa yukarda bf3 yazan yere tıkla 4 ü sec. aynı gezginde bf4 geçis yapabiliyorsun.
2. dediğini yaptım JOINING SERVERde takılı kaldı. kımıldamıyor. şimdi 1. sini yapacağım.
mozillada denedim. joining serverde takıldı yine.
kardeş sana pm attım team yazarsan bakayım bi.
aklıma en son şu geldi. format en son çarede bak şimdi popup blocker tarzı porgram kullanıyorsan bf4 pluginin engelliyor olabilir. virüs programı kullanıyorsan o da engelliyordur. o bf4 eklenti browser yamasını indir tüm borserleri kapat öyle kur. varsayılan browseri de 1 explorer yap dene olmadı varsayılan 2 crome yap dene 3 mozilla yap dene. senin pc dehşet güzel oynar oyununu. birde ip leri otomatik yap.
e-a ya login ol canlı konuş 2 saate sürse ilgileniyorlar.işi çözene kadar. ccleaner kurduracaklar sana onu sen şimdiden yap.kı sorduklarında ccleaner ile temizledim de