Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
752
Cevap
7
Favori
38.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TriNitroToluen

quote:

Orjinalden alıntı: cemu

BSG macerası 1978 de 24 bölüm
    1980 de 10 bölümlük dizilerle başlar.Bunlara Epic series denmektedir.O günün şartlarına ve teknolojisine göre çevrilmiştir.

Daha sonra 2004-2005 yıllarına geldiğimizde
    Bsg miniseries var 2 bölüm halinde bu esasında 1.sezonun pilot'u olmaktadır.
    Bunun ardından 13 bölümlük 1. sezon
    20 bölümlük 2.sezon gelir.
    Battlestar Galactica: The Resistance 10 bölümlü webisode'lar 3.sezon başlamadan önce yayınlanmıştır.
    20 bölümlü 3.sezon'dan sonra
    Bsg Razor tv filmi gelir
    Razor'dan sonra Razor Flashback 7 bölümlük bir seri vardır.
    2008 de sezon 4 başlar 10 bölüm sonra ara verir
    sezon arasında
    Battlestar Galactica: Face of the Enemy 10 bölümlü webisode'lar gelir
    2009 da geçtiğimiz günlerde 4.sezonun ikinci yarısı 11. bölüm itibariyle başlamıştır.
    4.sezon 20 bölüm olacak ve BSG efsanesi dizi olarak sonlanacaktır.

Bu sirayla izlemeni tavsiye ederim.

çok teşekkürler cemu tüm detaylarıyla anlatmışsın

rica ederim keyifli izlemeler.

• Aslında 78 seriside Dizinin Mini Series bölümleriyle birlikte aynı kronolojide
    Yani Sylanların saldırı anı o eski seri dizide de başlangıc olarak alınıyor
    Olaylara Kronolojik açıdan bakarsanız 78 serisini izleyemesenizde bir şey kaybetmiş sayılmazsını hele benim gibi birinci sezonu izlerken ulan bu starbuck erkekdi dişi olmuş yoksa gaymiydi falan diye kafanız karışmaz.
    Ama 78 deki teknolojiyle BSG efsanesinin doğuşunu izlemekde bi o kadar zevkli gelecektir.
    80 de ki çevrim ise izlenmeye bile değmez BSG fanlarının kabul etmediği bir seri.

izleyeceklere iki mutlak tavsiyem
    Mini Seri yi izlemeden diziye başlamayın
    Webisode leri asla kaçırmayın.
  • süper bölümdü. sadece önceki bölümleri hatırlamakta biraz zorlandım
  • Adamlar fena kafa karistiriyor. 5. saylon kim belli degil, dunyayi buldular sonuz hayal kirikligi oldu. Kalan 10 bolumde bu isi nasil cozecekler merak etmeye basladim. Acaba yeni bir dunya ararken bizim dunyamizi mi bulacaklar. Hadi hayirlisi.
    Bu arada bazi arkadaslarin yazdigi spolierler acilmiyor anlamadim
  • Ya arkadaşlar altyazı çıkmadı hala siz bulabildinizmi?

• Altyazı çıktı arkadaşlar.FQM ve CTU sürümleriyle uyumlu.

http://www.turkcealtyazi.org/sub/105251/battlestar-galactica.html

• 11. bölüme göre kötü bir bölümdü.Pek zevk alamadım.Bu bölümdeki en önemli olay sıçrama hareketlerini 3 kat daha güçlü yapabilmek içni saylonların sıçrama motorlarından faydalanılcak olmasıydı.Saylonlarda bunun karşılığında tamamen vatandaş olarak tanınmayı istediler.Bu herkesi ikiye böldü.Bu olay ilerki bölümlerde çok sorun çıkartacak gibi duruyor.Geata başkan yardımcısıyla bir işler peşinde.İsyan gibi birşey olabilir.Starbuck'ın olayı hala açıklanmadı.

Adama'nında başkan Roslin'le güzel ilişkileri oluyor.

• Esasında birkaç bölüm halinde izlemek gerek. Zira hayvan gibi ara verdiler. Tekrar alışma süreçleri bünyeyi zorluyor.

Bölüm 11'i tam anlamıyla izleyemedik. Ancak tekrardan kafa karıştırmaya niyetleri var anlaşılan. Starbuck necidir? Dünya'nın durumu? vs. Ha spoiler kurbanı olarak Dee'nin kaydı aldırdığını da öğrendik. Yazık etmişler hatuna.

Her neyse, 1-2 bölüm sonra ekşın.
  • Son bölüm gelmiş geçmiş en iyi bölümlerden biri olmuş. Aksiyon had safhada. Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum çünkü Adamayı ne zamandır böyle görmemiştik.
  • 4x13 bölümüyle bir kere daha ispat etmiştirki Battlestar Galactica şu anda piyasadaki en iyi dizidir,lostmuş bilmem neymiş hikaye,BSG deki aksiyon,senaryodaki derinlik,seyir keyfi vs hiçbir dizide yok,bu sezon bitecek olması da oldukça üzücü gerçekten bu dizinin en az 2 sezon daha devam etmesi gerekir,4x14 promosunu izledim az önce önümüzdeki hafta efsane bir bölüm daha izliyecez.
    ayrıca ekşi sözlükte ''battlestar galactica'' başlığındaki son sayfalara bakmanızı tavsiye ederim 4x13 bölümüyle ilgili çok güzel yazılar yazılmış.
  • önceki sezonların bölümlerini hatırlamakta zorluk çekiyorum. ne yapsam. baştan izlemeyede üşeniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

önceki sezonların bölümlerini hatırlamakta zorluk çekiyorum. ne yapsam. baştan izlemeyede üşeniyorum.

bazı olayları ben de hatırlayamıyorum dizi bittikten sonra tüm sezonları bir daha izliycem BSG tekrar izlenmeyi fazlasıyla hakediyor
  • beyler buldukları gezegenin dünya olmama ihtimali varmı? yörüngede ay'ı hiç görmedik ve önceki sezonda kara güzel okyanusların bulutların oldugu bir gezegen oldugunu söylemişti ama gittiğimizde hiç te öyle olmadığını gördük?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

beyler buldukları gezegenin dünya olmama ihtimali varmı? yörüngede ay'ı hiç görmedik ve önceki sezonda kara güzel okyanusların bulutların oldugu bir gezegen oldugunu söylemişti ama gittiğimizde hiç te öyle olmadığını gördük?

Buldukları gezegen gerçekten dünyamıydı ondan bende tam emin değilim belki de başka bir gezegendi ancak cylonların o gezegende bulundukları zamanları hatırlamaları oranın dünya olduğunu güçlendiriyor gibi ancak yine de bir süpriz yapabilirler,benim düşüncem sonlara doğru yaşanabilecek güzel bir gezegen bulup insanlar ve cylonlar kardeş kardeş yaşayacaklar

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

beyler buldukları gezegenin dünya olmama ihtimali varmı? yörüngede ay'ı hiç görmedik ve önceki sezonda kara güzel okyanusların bulutların oldugu bir gezegen oldugunu söylemişti ama gittiğimizde hiç te öyle olmadığını gördük?

Kara'nın ne olduğu hala belirsiz olmasına karşın, onun hatırladığı da diğer saylonların dünyaya inince hatırladıkları gibi nükleer savaştan önceki anıları olabilir. tek fark o bunları uzun zamandır hatırlıyor.
  • Tamam hepimiz gibi ben de Lost'u, Prison Break'i diğer dizilerin üzerinde tutarak izliyorum ancak dünkü bölüm neydi öyle Allah aşkına? Hayatımda ilk kez bir diziyi izlerken dakikada bir, kaç dakikası kaldı diye süreye baktım. Hele son 3-4 dakikası iyice paniklemiştim bitiyor diye, dizinin son saniyeleri ise tam anlamıyla küfür ettim böyle bir yerde kesilir mi diye? Muhteşem bir bölümdü.
  • Evet aynen uzun zamandır Aksiyonsuzluktan belgesel halini aldıydı dizi bir anda adamlar damardan verince aksiyonu hepmiz darmadağan olduk süper bir bölümde darısı birdahaki bölümlerin başına:D
  • Bence bulduklari gezegen dunya degildi.Baltar cesetlerin kemiklerinin saylonlara ait oldugunu soylemisti. Bu arada 14 bolum harika olacak. Bu bolumu fena yerde biraktilar. Dizinin bu sezon bitmesi kotu olacak.
  • Arkadaşlar bişey sormak istiyorum 2.sezon 7.bölümü bitirdim az önce cobolda oku yerleştirdikten sonra bi yere gittiler gökyüzünde yıldızların ve altında taşların üzerinde o yıldızların sembolü olan bi yerdi orası dünya değilmi öyle diyolardı.Peki orası dünya ise bunlar hala neyi arıyolar.Spoiler içermeyecek şekilde bi cvp verebilirmisiniz acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabus800

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum 2.sezon 7.bölümü bitirdim az önce cobolda oku yerleştirdikten sonra bi yere gittiler gökyüzünde yıldızların ve altında taşların üzerinde o yıldızların sembolü olan bi yerdi orası dünya değilmi öyle diyolardı.Peki orası dünya ise bunlar hala neyi arıyolar.Spoiler içermeyecek şekilde bi cvp verebilirmisiniz acaba

galiba galaksinin çok uzak bi kesiminde yerini tam olarak bilmiyorlar.bende 2.sezon 14 teyim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.