Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
38.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha 2. sezondayım. Ressurection Ship yeni patladı.

Tek bir soru soracam PM ile cevaplasanız da olur.

Starbuck cylon mu?

Sayfa başı bu arada. Güzel sayfabaşı sorusu oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 15 Şubat 2009; 21:53:01 >
  • belkıde 4 sezonda su ana kadar benı etkılen 1. bolum ve bu bolumdur super bır bolumdu..hersey acıklandı gıbı..ınsanlar 5 saylonu yaratıyor..bunlarda dıgerlerını...sonra cabil bu 5 lıyı hafızlarını sılıp tekrardan yaratıyor ve elen bu 5 lıden ılk olen ve dırılış gemısınde ılk tekrar uyanan oldugu ıcın hafızası gelıyor...ve hersey anlatıyor...dunya olup olmadıgı halen surumcemede..buldukları gezegende ılk saylonların uretıldıgı yer...ılk 5 lı burada oluyor ve sonra ellen ın komutasınd dıgerlerı oluşturuluyor..danıel ıse ılk 5 lıden ılkı sanırım ve buyuk olasılıkla kara nın babası...sımdı dızıde ıkı soru kaldı saylonlar nıye uretıldı kım yaptı ılk beslıyı kım yaptı...ılk beslıyı yapanı BSG de ızleyemeyebılırız..cunku yenı bır dızıde bunu acıklayacaklarmıs caprice dıye ..ıkıcısıde danıel kım...tabıı fılmın bırde ana konusu dunya varmı varsa bulucaklarmı...
    cok super bolumlere gırıyoruz..
  • 4 Sezonda En Çok Hoşuma Bu Bölüm Gitti. S04E15
  • güzel bölümdü 15.cevaplarla dolu bir bölüm.
  • s04e20 hakkında

Hayır kesinlikle bir yanlışlık yok Son bölüm hakkında yazıyorum.
    Son bölüm için bir sinema filmi uzunluğunda olacağı, hatta 3 saat civarında olacağı söyleniyor
    ve son bölüm cast ında tom zarek ve felix gaeta yı oynayan aktörlerin olduğu kesinleşti.
    Felix Gaeta demekki bacağındaki kaşıntısının neden geçtiğini son bölümde açıklayacak.
    Adama babamız bu ikiliyi öldürtmemiş olabilir mi? zaten geçen bölümde ateş emri verdikten sonra bölüm bitti, ölüp ölmedikleri belli değil.
    Şu bir gerçek ki ben bu dizinin tamamını arşivleyip torunlarıma hatta onlarında torunlarına izletmesi için miras olarak bırakmayı kafaya koydum.Gün gelecek bir gün herkes "so say we all" diyecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: cemu

s04e20 hakkında

Son bölüm için bir sinema filmi uzunluğunda olacağı, hatta 3 saat civarında olacağı söyleniyor
    ve son bölüm cast ında tom zarek ve felix gaeta yı oynayan aktörlerin olduğu kesinleşti.
    Felix Gaeta demekki bacağındaki kaşıntısının neden geçtiğini son bölümde açıklayacak.
    Adama babamız bu ikiliyi öldürtmemiş olabilir mi? zaten geçen bölümde ateş emri verdikten sonra bölüm bitti, ölüp ölmedikleri belli değil.
    Şu bir gerçek ki ben bu dizinin tamamını arşivleyip torunlarıma hatta onlarında torunlarına izletmesi için miras olarak bırakmayı kafaya koydum.Gün gelecek bir gün herkes "so say we all" diyecek.

Pekala geçmişten kesitler sunarak da zarek ve felixi oynatabilirler. İlla ölmemiş olmaları gerekmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier. -- 17 Şubat 2009; 8:30:17 >

• e2'de dün rastladım ilk sezonu vermeye başlamışlar. henüz izlememiş olanlar için iyi bir fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 17 Şubat 2009; 11:48:57 >
  • cemu ,
    o ikiliyi Adama kesin oldurmustur.Son bolum uzun olur. Bu normal olur ( keske hic bitmeseydi.)
  • spoiler -- kara, no7 bu durumda. gerçekten inanamadım.
    no7'nin üretiminin bozulması için bir şey katıldığından bahsettiler. belki de o katkı, daniel'i kadın yapıp kendi kendine yeniden doğmusanıa yol açmıştır...

daniel de ressam kara da ressam...
    gittikçe güzelleşiyor. bitsin istemiyorum....
  • acaba dizinin orjinalinde starbuckın erkek olmasıyla mı ilgili :D

gaeta ve zerek olması da son bölümde geçmişi anlattıkları gibi geriye dönük flashback yapacaklarından olabilir.
  • kara erkek gıbı zaten ...fılmın sonu baya ıyı gıdıyor..
  • ee son bolum ındırdık ama daha ızlemedım..nıye hıc kımse konusmuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

ee son bolum ındırdık ama daha ızlemedım..nıye hıc kımse konusmuyor..

indirdik de altyazı bekliyoruz ben de daha izlemedim izleyelim konuşuruz,

bu arada divxplanette altyazıdan ses seda yok.
  • ben altyazısız izledim, çok hareketli bir bölüm değildi ama bazı önemli şeyler oldu

ellen ve soul tigh karşılaması vardı ve caprica 6 sin bebeği öldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT -- 21 Şubat 2009; 20:19:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

ee son bolum ındırdık ama daha ızlemedım..nıye hıc kımse konusmuyor..

Konuşacak fazla bir şey yok bu bölümle ilgili ondandır. Sezonun en zayıf bölümüydü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemu

s04e20 hakkında

Bence öldüler..Adama ateş emri verdiği anda ateş seslerini duymamışmıydık zaten.Askerler tek bir emri bekliyordu.

• Bu bölüm aşırı bayıktı.
  • paylaşımı çok az indiremedim daha kafayı sıyırcam
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var diziye yeni başlayacağım ilk 2 sezon aldım http://www.imdb.com/title/tt0407362/ bu dizinin şimdi 1ci bölümü bir actım bana Battlestar Galactica önceki bölümlerinde diye başladı hangisinden başlıyacağım kafam cok karıştı yardım ederseniz cok sevinirim lütfen yardım edin diziye başlıyım cok methini duydum
  • Pilot bölüm yokmu sende...Ben episode 0 diye birşey daha vardı hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.