Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
38.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şarkı konusunda katılıyorum kesinlikle soundtrack albümünde olmalı

Bölüm iyiydi de ben hala bu dizinin biticeğine inanamıyorum. Büyük bir boşluğa düşücem bitince. Neyse hedefim haziranda tüm seriyi HD olarak indirip 2010 yazında öss den sonra ard arda hepsini izlemek.
  • Night Stalker merak etme dizi bitmiyor.Aslında bitiyor ama farklı bir versiyonu geliyor.

"Battlestar Galactica’nın öncesinde saylonların yaratılış hikâyesini anlatacak olan Caprica dizisi önce Dvd olarak çıkacak.

Scifi.com’ un yayınladığı habere göre, 2010 yılında gösterime girecek olan Caprica dizisinin uzun metraj film uzunluğundaki ilk bölümü 21 Nisan’ da satışa sunulacak. Dvd versiyonu, Televizyonda yayınlanacak olan versiyona göre daha uzun olacak. Ayrıca bonus seçenekleri de yer alacak. Maalesef bu Dvd de diğer Battlestar Galactica bölümleri gibi Türkiye’ de satışa sunulmayacak. Ancak belli başlı yabancı siteler üzerinden (tahminen amazon ve benzeri siteler) “resmi olarak” indirilebilinecek."

Ayrıca şu bilgileride buldum :

SciFi kanalında "Battlestar Galactica"nın spin off'u olarak yayınlanacak yeni dizi "Caprica"'nın ilk tanıtımları dönmeye başladı.
    Konusu kısaca şöyle: Caprica insanlığı temsil eden 12 koloniden biridir ve kolonilerin ortak hükümetinin bulunduğu gezegendir. Barış içinde yaşayan on iki koloni teknolojiyi geliştirerek yapay zekayı, mekanik bir bedenle biraraya getirerek ilk Cylon'u yaratır ve bu onların sonu olur.

Battlestar Galactica'dan 50 yıl önce özellikle 2 aile etrafında dönecek olan ve Sylon'ların gelişimine ışık tutacak mühteşem bir yapım bizi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 2 Mart 2009; 3:14:01 >

• Macabre sagolasin

Ellen in jeton biraz gec dustu. Bu cocukta kesin bir keramet var. Starbuck un ne oldugunu henuz anlamadim ama babasi saylon olabilir mi?
  • @Rietveld
    Vallahi hocam Caprica'nın geliceğini biliyodum ama ben onun sinema filmi olarak geliceğini sanıyodum. Razor gibi. Dizi olması daha iyi de Starbuck'sız yapamamki ben ya
  • Yalnız bizi 50 yıl öncesine götüreceklerse Galactica daki karakterlere veda edicez demektir,Lee Adama ve Starbuck ı görmek isterdim en azından.
  • s04e17' de dinlediğimiz, Kara Trace (starbuck)'ın piyanoda çaldığı şarkının ismi nedir acaba?

Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

s04e17' de dinlediğimiz, Kara Trace (starbuck)'ın piyanoda çaldığı şarkının ismi nedir acaba?

Teşekkürler..

All Along The Watchtower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemu -- 5 Mart 2009; 22:18:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemu

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

s04e17' de dinlediğimiz, Kara Trace (starbuck)'ın piyanoda çaldığı şarkının ismi nedir acaba?

Teşekkürler..

All Along The Watchtower

Dostum o şarkıyı bende buldum ama dizideki coverı (versyonu) lazım.
  • yani kim coverladıysa bulmak gerekiyor..
  • Muhtemelen piyano versiyonu çıkmaz bir süre ama normal cover'ı bende var, isteyenlere ayarlayabilirim. Besteci Bear McCreary bu arada...
  • onu bulacağını hiç sanmıyorum sonucta o bölüm için özel olarak yapılmış bir piano coverı idi.
    sezon biter soundtrack albümü yapar,ona koyarlarsa ne ala.
  • Diziyi internetten indirip takip edenler için son bölüme kadarki (4x17) olayların güzel bir özetini buldum.Tüm insanlık ve cylon tarihinin gelişimi güzel bir şekilde anlatılmış.Yazıyı okuduktan sonra herşey kafanıza oturuyor.Spoiler içeren bir yazı olduğu için son bölüme kadar izlemiş olanların okumasını tavsiye ederim.

http://www.22dakika.org/yazi/battlestar-galactica-kim-neci-simdi
  • Herbölümü izlememe rahmen resmen aydınlandım helal olsun arkadaşa!!!
  • Yaziyi yazan arkadas herseyi anlatmis. Diziyi yeni izlemeye baslayan varsa kesinliukle okumasin.
    Sordugu sorulara katilmamak elde degil. Bekleyip gorecegiz , daha neler olacak.
  • yeni bölüm çıkmış. 2 bölüm kaldı geriye
  • Yeni bölümü az önce izledim ardından promo'ya da bakınca pek birşey yazasım gelmedi. "Every journey comes to an end" zaten herşeyi açıklıyor. 2 hafta sonra bu harika dizi bitecek, bölümdeki son sahnede sanki Galactica'ya elveda der gibiydi

Bu arada haftaya Daybreak part1 ondan sonraki hafta Daybreak part2(2 saat) yayınlanıcak, yani aslında 3 bölüm kaldı...
  • Altyaza hala cikmadi. Diziyi indirdim merakla bekliyorum. Son iki bolumun uzun olmasi iyi olacak.
  • Ulan dizi bitiyor, biz hala ''Number Six'' gecesi ilan edemedik. Haftaya ayarlamalı boş zamanı. Akabinde de kalan bölümleri izlemeli, mekanik yavruyu hissetmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Baltar gene dizi bitmeden Caprica 6'e çakacak gibi. Peşinde dolandı bütün bölüm.

Yavaş

• Yahu nasıl bir sona bağlıyacaklar çok merak ettim açıkçası...Dizi gittikçe aksiyon artıcak bizde sonlara doğru ne diziydi be diyeceğiz diye düşünürken bunalım bunalım bunalım yeter artık 4 sezondur bunalım zaten nerde ulen MUTLU SON
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.