Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
38.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten süper bir diziymiş. Uzay dizilerini sevmememe rağman bu diziyi çok sevdim.

Şu an 3. sezondayım. Her gün 2-3 bölüm atıyorum çok iyi geliyor.
  • mini series diye bişey yazıyor omu 0cı bölüm
  • 4-16. bölüm çok bayıktı hiç beğenmedim açıkçası sezonun en sıkıcı bölümüydü..
  • beyler ben bu diziye başlayacağım.ama nereden temin edeceğimi bilmiyorum.internette aradım ama bulamadım.yardım edermisiniz?
  • o zaman satın alıcan korsanlardan...
    su anda e2 kanalında 2 sezon her aksam 21,45 de oynuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 23 Şubat 2009; 23:51:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue Fox

mini series diye bişey yazıyor omu 0cı bölüm

Battlestar Galactica (2003 Miniseries) (1)

Battlestar Galactica (2003 Miniseries) (2)

diziye başlamadan önce yukarıda yazdığım 2 bölümden oluşan miniseriesleri izlemeniz gerekiyor.

4x16 biraz sıkıcı gibiydi ama

Adama ve Tigh'ın dostlukları görülmeye değerdi gerçekten,Tigh Sylon olmasına rağmen Galacticaya ve Adamaya olan bağlılığı çok fazla,diğer sylonların ise hiçbirisi beş para etmez,

Galacticaya yapılan Sylon canlı organizma desteğiyle ilgili ilginç gelişmeler olacak gibi geliyor bana,bu bölüm özellikle Adama yapılan tamirat işlerini fazlasıyla takip etti ve özellikle bu Sylon yapışkan maddesi üzerinde duruldu,inşallah başlarına bir dert açmaz.

Gaius yine alavere dalavereyle istediğini elde etti,hem grubun liderliğini yeniden aldı hem de istediği silahları,ancak Adama'nın sayesinde aldığı silahları Gaiusun ne yapacağını anlayamadım ben ayrıca Adama neden Gaiusa silah edinmesinde yardım etti?

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

Arkadaşlar ben daha 2. sezondayım. Ressurection Ship yeni patladı.

Tek bir soru soracam PM ile cevaplasanız da olur.

Starbuck cylon mu?

Sayfa başı bu arada. Güzel sayfabaşı sorusu oldu.

Starbuck cylon değil ama garip birşeyler var ne olduğunu bizde çözemedik daha şuana kadar ama her zaman güvenebilceğin biri

• Starbuck Nylon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

quote:

Orjinalden alıntı: Blue Fox

mini series diye bişey yazıyor omu 0cı bölüm

Battlestar Galactica (2003 Miniseries) (1)

Battlestar Galactica (2003 Miniseries) (2)

diziye başlamadan önce yukarıda yazdığım 2 bölümden oluşan miniseriesleri izlemeniz gerekiyor.

4x16 biraz sıkıcı gibiydi ama

Adama ve Tigh'ın dostlukları görülmeye değerdi gerçekten,Tigh Sylon olmasına rağmen Galacticaya ve Adamaya olan bağlılığı çok fazla,diğer sylonların ise hiçbirisi beş para etmez,

Galacticaya yapılan Sylon canlı organizma desteğiyle ilgili ilginç gelişmeler olacak gibi geliyor bana,bu bölüm özellikle Adama yapılan tamirat işlerini fazlasıyla takip etti ve özellikle bu Sylon yapışkan maddesi üzerinde duruldu,inşallah başlarına bir dert açmaz.

Gaius yine alavere dalavereyle istediğini elde etti,hem grubun liderliğini yeniden aldı hem de istediği silahları,ancak Adama'nın sayesinde aldığı silahları Gaiusun ne yapacağını anlayamadım ben ayrıca Adama neden Gaiusa silah edinmesinde yardım etti?

biraz yardım edebilirmisin imdb de bulamadımda yarıdımcı olursan sevinirim teşkkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 24 Şubat 2009; 17:50:52 >

• Mini series dediği ilk bölümleri film tadında işte. Onları izliyorsun hikaye başlıyor.
  • Yuh be 3. sezondayım Starbuck bulutun içine girdi öldü.

Ama kesin ölmemiştir herhalde.

En az bir kaç bilimum güzel sevişme sahnsesinden mahrum kalacam galiba.
  • @ neuro

Olaya yeni girenleri de düşünmeli, akabinde de 'spoiler' kutusunu görmeli. Ha biz zaten biliyoruz Starbuck kimdir, kiminledir...

Her neyse, 4/10 dan sonrası hala beklemekte. Yanılmıyorsam birkaç bölüm kaldı bitmesine. Esasında bilim kurgu gecesi düzenlemeli yakın zamanda.
  • quote:

Yuh be 3. sezondayım Starbuck bulutun içine girdi öldü.

Ohooo ne yaptın yahu? Starbuck öldü mü? Kendimi intihar edecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Yuh be 3. sezondayım Starbuck bulutun içine girdi öldü.

Ohooo ne yaptın yahu? Starbuck öldü mü? Kendimi intihar edecem.

etmene gerek yok o kadar söliim :)

• 17. bölüm mükemmeldi yaa.O saylon şarkısını Starbuck'ın babası yapmış galiba.Bence Starbuck'ın aslında ne olduğunu finalde açıklıycaklar ve en bomba olay bu olacak.Boomer bir kez daha Galen'ı kandırdı.Lanet kadın.Sanırım bizimkiler Battlestar Galactica'yı terkedip saylon gemisine taşıncaklar.Çünkü önümüzdeki bölümün fragmanında gemi artık kullanılamaz hale geliyor sanırım.Başkan Roslin'de öldü galiba tam olarak belli değil ama öldü gibi.Ayrıca ölümününde Hera'nın gitmesiyle bir ilgisi var sanırım.

Son olarak bu saylon şarkısının piyano ile çalınan versiyonu çok güzeldi.Umarım 4. sezon soundtrack albümü çıkar ve bu şarkıyıda koyarlar.

Bitime son 3 bölüm kaldı bakalım neler olacak.

• bu son bolumde artık hersey oturmaya basldı...son beslıden tyrolun ne kadar salak oldugu bellı oldu..son 3 bolum baya ıyı olucak...haftaya oynayacak bolum baya ıyıye benzıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

bu son bolumde artık hersey oturmaya basldı...son beslıden tyrolun ne kadar salak oldugu bellı oldu..son 3 bolum baya ıyı olucak...haftaya oynayacak bolum baya ıyıye benzıyor..

Yahu arkadaş spoiler vermesenize. Koca spoiler tuşu var.
  • Bölüm aslında çok yavaş başladı ama sona doğru gerçekten güzel toparladılar ve hikayeleri birleştirdiler:

Boomer'ın bildiği herkesten intikam aldıktan sonra Hera'yı da alıp giderken bir de Galactica'yı çizmesi resmen nasıl bir şerefsiz olduğunu gösterdi. Aynı modelin hepsine ayrı bir karakter koyduğu için Grace Park'a da helal olsun, Athena'nın haykışı özellikle etkileyiciydi. Bu bölümün asıl hikayesi tabii ki Starbuck ve piyanocu Slick arasında geçenlerdi. Bear McCreary nasıl yaptıysa o müziğin "All Along the Watchtower" olduğu hiç anlaşılmadı, en azından benim hiçbir fikrim yoktu. Artık Daniel babası değilse çok saçma olur bence, adı bile Dreilide Thrace'miş. Ayrıca dikkatimi çeken albümün isminde "Opera House" geçmesi oldu bana sanki bütün düğüm orada çözülücekmiş gibi geliyor ama bakıcaz...

• Sona yaklastikca daha da heyacanli ol,maya basladi. Bir de spoiler tusu nasil kullaniliyor yazarsaniz sevinirim. Birseyler yazacagim ama bilmedigimden yazamiyorum.
  • Mesaj yazarken sağ üst tarafa doğru bakarsan, 'Spoiler' yazan bir kutu göreceksin. Yazdıklarını seçip, kutuya egzantrik bir dokunuş yaparsan kullanmış olursun. Fazla revaçta olmamasına karşın, hayat kurtardığı da görülmüştür.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.