Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
752
Cevap
7
Favori
38.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dizinin mutlu sonla biteceğini düşünmüyorum.Muhtemelen bizimkiler Saylon üs gemisine taşıncaklar.Önümüzdeki haftaki bölümün fragmanında Adama veda konuşması yapar gibiydi.Bakalım neler olacak son bölümde merakla bekliyorum.

• s04e18 ve son bölümler hakkında:

Starbuck'ın ilk insan-cylon melezi olduğu Baltar'ın bilimsel incelemesiyle bu bölümde ortaya çıktı.Adama zor da olsa Battlestar Galactica 'yı terketme kararı aldı.Bundan sonrası için 19.bölüm promosunda görüleceği üzere adama herkesi güverteye toplamış konuşma yapıyor.Galactica intihar görevine gidecek ve tek yönlü bilet lafı geçtiğine göre ayrıca hera'nın elindeki Galactica gemi maketiyle cylon base shipine çarptırması nedeniyle;Galacticanın Boomer'in Hera'yı götürdüğü Cavil'in base shipine bodoslama gireceğini düşünüyorum.Cavil'in yerini nasıl öğrenecekleri meselesinde ise Boomer'ın herayı teslim ettiğinde cocugun kendisine seslenmesi ile pişmanlık duyması ve gözyaşlarından bir şekilde Galacticaya geminin yerini haber vereceğini veya Sam'in gemide Starbuck tarafından yeniden canlandırmasıyla Cylon ana gemisiyle irtibat kuracağını ve yerini tespit edeceğini düşünüyorum.Starbuck'ın elindeki notalardan Sam'in bir takım bilgiler vereceğini düşünmek sanırım yanlış olmaz.Ayrıca dizinin hiçde mutlu sonla bitmeyeceğini ve Starbuck'ın dizide defalarca gözümüze sokulduğu gibi ölümün habercisi olarak, hem cylon ırkının hemde insan ırkının sonunu getireceğine olan inancım tam.

• Aksiyon pek olmasa da güzel bir bölümdü. Dizinin bitecek olması gercekten kötü.

To Galactica
  • ındırmeye basladım bugun sırf evde olucam bu bolumu ızlemek ıcın ıcımde cok sevdıgım bır arkadsı yolcu eder gıbı bır hıs var..gercekten galactica sen cok sevmıstık...
  • Listeye Aldım Bende Akşama İzleyecem .. Güzel Bir Bölüm Bizi Bekliyor :)
  • İzlediğim en güzel bölümlerden biriydi gittikçe duygusallaşıyorum demekki son 2 bölümde hüngür şakır ağlıyacağız...
  • Galactica'nın sezon 3 - 4.bölümünden sonraki en iyi bölümüydü. O konuşma falan süperdi.

Baltar'ın gene d.t korkusu ağır bastı gönüllü olmaya yemedi.

• Baltar kadar şerefsiz bir adam varmı acaba hem dünyayı bombalattı hemde artislik yapıyor babasınıda dövüyormuş baksanıza nefretlik resmen...
  • Bu arada dizide kullanılan bütün eşyalar satışa çıkarılmış adamanın kıyafeti 1000$ dı enson:) Aklınıza gelebilicek herşeyi e-bayde satıyorlar rütbelerden gemi planlarına kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendenbenden -- 15 Mart 2009; 14:34:25 >
  • Haftaya 2 saatlik final bölümü var.Çok heyecanlıyım.Promo'yu izledim aksiyon bir bölüm olacak.

Film tadında süper.

• Last frakking special adlı özel bölüm düştü nete. Oyuncuların dizi ve karakterleri hakkındaki görüşleri var genel olarak. Özellikle son sözler çok etkileyici. Fanatikler kaçırmasın kesinlikle.
  • son bolum dun yayınlandı bende basladım ındırmeye ..
  • şu anda diziyi bitirdim.Gece 5:)
    Böylesine muhteşem bir yapıtın bitmesinin ardından nerdeyse gözyası dökücem.
    Acaip kötü oldum.
    Muhteşeeem tek kelimeyle muhteşem.Diziye yakışır bir son olmuş.Aksiyonu duyguları işleyişi destansı kapanış oldu.
    Özlicez galacticayı.. :(((

Spoiler vermeden tek bir şey diyim,şaşırmaya hazır olun..
  • Dün gece izledim, tek kelimeyle harikaydı. İlk kez uzun süreli bizi bir dizinin finalini izlediğim için de ayrı bir heyecanı vardı tabii, darısı Prison Break ve özellikle Lost'un başına.
  • Diziye yakışan bir final oldu kesinlikle. Ronald D. Moore'un Tarantino misali son sahnelerde gözükmesi de güzel bir süprizdi.
  • Aslında herşeyi "ilahi güç"'e bağlamaları sinir etsede güzel bir finaldi. Flashback'ler herkesin neden Galactica'da olduğunu ve yaptıkları seçimleri niye yaptıklarını çok güzel açıkladı, bence bitmeden en iyi karakter dizisi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Fazla söze gerek yok bu müthiş dizi bittiği için üzgünüm artık Dvd'de yaşıyacak izlememiş herkese de tavsiye edilir, kaçırmayın...

Perfection thy name is Galactica.

So Say We All...
  • mukemmel bır sezon fınalıyle bıttı..ınanın goz yaslarımı tutamadım karanın koordınatları gırdıgınde calan muzıkle koptu ortalık..tesekuler galactica efsana dızı efsane son ıle bıttı...
  • ve dızıde acıklanmayan yada benım anlamadıgım tek nokta danıel ve kara kımdı neydı..
  • Kara olayına bende takıldım aniden kayboldu gitti.Bir anda acaba Kara'da Caprica gibi hayali birşeymiydi diye düşündüm biran.Ama olamaz heralde.

Gerçekten iyi bir finaldi.Keşke daha bitmeseydi.

• valla sunu soyleyebılırım her dızye bole fınal cekılmez lostta bıle bole fınal olmucak emınım mukemmel fınaldı..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.