Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
7
Favori
38.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelmez daha boylesi desek yanlış olmaz herhalde.diyecek söz bulmakta zorlanıyorumneyse kadehimi galactica'ya kaldiriyorum: ''To Galactica ... best ship in the fleet.''

SO SAY WE ALL
  • cemu'nun söyledikleri gerçekten etkileyici ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Father Torque
    Hele Gaius'u oynayan elemanın diziyle ilgili yorumları muhteşemdi:
    -Dizide Tricia Helfer'ı baya bi öptüm

Ah be Baltar!.. Yahu delikanlı gibi söyle ne taklalar attırdığını. Dizi boyunca yedin lan mekanik yavruyu. Tabi kurduğun haremde yaşanan atraksiyonlara değinmiyoruz bile. Ama boşa demedik bu adam tanrı moduna oynuyor diye.

Brezilya dizilerinden birini daha bitirdiler. Zaman zaman ortam dallasa dönse de (sanctus, anıldın..) sağlam diziydi. Kalan 10 bölüme yakın zamanda yumulup, hikayeyi sonlandırmak gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldpain

gelmez daha boylesi desek yanlış olmaz herhalde.diyecek söz bulmakta zorlanıyorumneyse kadehimi galactica'ya kaldiriyorum: ''To Galactica ... best ship in the fleet.''

SO SAY WE ALL

to Galactica ... best frakkin ship in the fleet.''

• Efsane diziye harika bir finaldi fazla söze gerek yok,

SO SAY WE ALL!
  • final bölümü güzeldi iyi bağlamışlar.bir efsaneyi bitirdik.
  • Off. Yeni bitirdim ve tek kelimeyle mükemmeldi. Savaş sahnelerindeki animasyonlar gerçekçi olmasada çok da önemli değil. Bi ara baştan sona izlemem lazım tüm özel bölümlerle beraber.
  • http://www.scifi.com/battlestar/home.html güzel bir site. bir çok şey var. tavsiye ederim. sağ üst tarafta yeni dizinin (the plan) promosu var. bu sefer onların bakış açısıyla izleyeceğiz. bu arada dizinin ost'lerinden olan " the shape Of things to come " ve " passacaglia "'yı dinledim, yok böyle birşey harika ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 27 Mart 2009; 6:31:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macabre

Ah be Baltar!.. Yahu delikanlı gibi söyle ne taklalar attırdığını. Dizi boyunca yedin lan mekanik yavruyu. Tabi kurduğun haremde yaşanan atraksiyonlara değinmiyoruz bile. Ama boşa demedik bu adam tanrı moduna oynuyor diye.

Brezilya dizilerinden birini daha bitirdiler. Zaman zaman ortam dallasa dönse de (sanctus, anıldın..) sağlam diziydi. Kalan 10 bölüme yakın zamanda yumulup, hikayeyi sonlandırmak gerek.

5 seneden fazla süren Galactica macerası sona erdi. zaman zaman insanı bunaltan bölümler çekilmiş olsada genel olarak mükemmele yakın bi diziydi.
    BSG ürünlerinden The Plan ve Caprica nasıl olur bilemem ama BSG'nin yanına bile yaklaşabileceklerini sanmıyorum.

• bir ben mi tatmin olamadım finalden. güzeldi ama süper değildi. zaten o kadar çok ara verdiler ki geçmiş bölümleri-ayrıntıları- hatırlamak zor oldu benim için. bana hep şöyle gelmiştir. sezon başından 5-6 bölüm çok güzel, sezon sonu 5-6 bölüm çok güzel ama aradaki bölümleri sanki bölüm olsun diye çekmişler gibi.
    şu dizinin genel olarak özetini bulabiliceğim türkçe bir site var mı? yoksa tekrardan izlemek zorunda kacağım. aslında bsg için değer ama gözüm kesmiyor.
  • Velkam Sanctus.

Yahu 'number six' diye diye bitirdik diziyi. Yok mu şöyle BSG tadında bildiğin 3-5 bilim kurgu macerası? Nambır kaç olursa olsun, her tür öneriye açığız. Ha kalan 10 bölüme yumulmadım henüz. Gerçi tek geceye bakar; maksat romantizm.
  • Battlestar Galactica (2004-2009)

Dizinin final öncesine kadar olan akış planı.Son bölümdede hepsi cevaplandı zaten...
  • Bence süper başlayan bir dizi kötü biçimde sonlandı. Ama sonlanması iyi oldu. Daha ne kadar seviyesini düşürecek diye merak ediyordum.. Sadece BSG değil diğer diziler de öyle gidiyor maalesef.

Şu an gidişatının zirvesinde olan, gittikçe seviyesini, kalitesini yukarı taşıyan tek dizi Dexter'dır benim için.
  • Bu diziyi yapan insanlara helal olsun diyorum. çok muhteşem bi dizi. felsefi yanı, hikayesi ve insan ilişkilerini çok güzel vermeleri diziyi çok kaliteli yapmış. sonunu da güzel şekilde bağlamışlar. ne diyim helal olsun. hayatımda izlediğim en güzel diziydi bitmesine çok üzüldüm.

bu arada number 7 daniel kim arkadaşlar biliyo musunuz? kara daniel'in kim olduğunu biliyodu galiba çünkü sam ona danielin öldüğünü falan söylemişti orayı tam anlayamadım.
  • Bencede her yönden güzel bir diziydi 2009 kasımda Battlestar Galactica The Plan isimli sinema filmi yapılacak dizide William Adama olarak bildiğimiz Edward James Olmos'un yönetmiş olduğu Caprica adlı yeni bir dizi başlıyacak bu dizi Caprica gezegenindeki 50 yıl öncesini ve Cylon'ların nasıl yaratıldıklarını konu alıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Mayıs 2009; 22:08:14 >
  • Arkadaşlar 2. sezon 20 bölüm değil mi?

Bir arkadaş 2. sezon sonunda sinema boyutunda bir bölüm daha var dedi.Bilen var mı nedir?
  • bu diziyi o kadar kopuk izledim ki ne izlediğimi bile bilmiyorum geçen hafta cuma cnbc-e de tam gün boyunca diziyi yaınladılar ama hangi sezon hangi bölümler anlamadım az önce bir bölüm daha izledim dünya ya gidiyorlar radyasyon çıkıyor geri dönüyorlar vs. vs. kaçıncı sezon kaçıncı bölüm bu bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

bu diziyi o kadar kopuk izledim ki ne izlediğimi bile bilmiyorum geçen hafta cuma cnbc-e de tam gün boyunca diziyi yaınladılar ama hangi sezon hangi bölümler anlamadım az önce bir bölüm daha izledim dünya ya gidiyorlar radyasyon çıkıyor geri dönüyorlar vs. vs. kaçıncı sezon kaçıncı bölüm bu bilen var mı?

Kaçıncı bölüm hatırlamıyorum ama son sezondasın..Ve olacakları gördükten sonrada baştan izlemeye kalkmanın bi zevkide olmaz..Keşke baştan başlasaydın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Arkadaşlar 2. sezon 20 bölüm değil mi?

Bir arkadaş 2. sezon sonunda sinema boyutunda bir bölüm daha var dedi.Bilen var mı nedir?

2.sezon toplam 20 bölüm
    20.bölüm 1s5dk lik ve divx olarak 700 mb boyutunda
    benzer şekilde dizi finalide 2 bölüm gb uzun
  • Bi ara Razor gösterilmişti, ondan bahsediyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.