Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
7
Favori
38.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne Yapcaz Şimdi Kendimi Çok Kaptırmıştım(Bu Yaşımda Bile)
    Adama'nın Emrindeki Yüzbaşılardan Biri Gibi Hissediyordum Kendimi
    Bide Diyodum Şu Grece Park'tan Banada Düşmezmi Çok Vardı Ondan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Buda Bitti
    Ne Yapcaz Şimdi Kendimi Çok Kaptırmıştım(Bu Yaşımda Bile)
    Adama'nın Emrindeki Yüzbaşılardan Biri Gibi Hissediyordum Kendimi
    Bide Diyodum Şu Grece Park'tan Banada Düşmezmi Çok Vardı Ondan :)

bittiğinde 2 hafta kendime gelememiştim.. rüyalarıma giriyordu bu aşmış yapım.. bir de six feet under vardı bitince bu kadar etkilendiğim..

bsg the plan ve caprica dizilerini bekleyeceğiz ve eminim tatmin edeceklerdir..

• battlestar galactica the plan düşmüş arkadaşlar 700 küsür mb.. bsg severlere müjde, şu olsun yeter ki lost'un felan canı cehenneme..
  • The Plan çıktı fakat yeni bir dizi değil. Saylonların planını anlatan bir film. Dizi olarak Caprica devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

battlestar galactica the plan düşmüş arkadaşlar 700 küsür mb.. bsg severlere müjde, şu olsun yeter ki lost'un felan canı cehenneme..

Evet çıkmış izleyeceğim mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Ekim 2009; 20:44:27 >
  • Bu diziye başlamayı düşünüyorum ama bir çok şey buldum sezonlar haricinde bg ile ilgili hangisinden başlamam gerekiyor konuyu anlamam için ve toplam kaç sezon ?
  • battlestar galactica mini series
    battlestar galactica 1-2-3 sezonlar
    battlestar galactica razor
    battlestar galactica 4 sezon
    battlestar galactica The Plan

sırası bu şekilde.
  • Sadece sezon 1-2-3-4 ü izlesem kopukluk olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Sadece sezon 1-2-3-4 ü izlesem kopukluk olurmu ?

Toplam 4 sezon ve hayır kopukluk olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Sadece sezon 1-2-3-4 ü izlesem kopukluk olurmu ?

mini seri'yi izlemen lazım.
  • Bende indirecek dizi yada film hepsi bitti şimdi battlestar galactica'yı indiriyorum bitince stargate'lere başlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 19 Aralık 2009; 12:58:50 >
  • Superman *

Kesinlikle beğeneceksin.Gerçekten çok başarılı bir yapım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

battlestar galactica mini series
    battlestar galactica 1-2-3 sezonlar
    battlestar galactica razor
    battlestar galactica 4 sezon
    battlestar galactica The Plan

sırası bu şekilde.

1 ve 2.sezonlarını indirmiştim ilk bölümü izlerken dikkatimi çekmişti önceki bölümlerde diye tekrar bir araştırdım bunları buldum bende bu yol haritasına göre izlerim
  • Harika bi diziymiş,tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orijinalden alıntı: scarface21

Arkadaşlar Caprica dizisi bunun devamı mı olacak?

Devamı değil.BG'dan öncesini anlatan bir dizi olcak.İlk saylonlar nasıl üretildi falan onu göstericek.Geçmişteki olayları izliycez yani.Pilot bölümünü izlemediysen kesin izle.Biraz fikir sahibi olursun nasıl bir dizi olcak diye.

Serinin inmesi bitince caprica dizisinede bir bakarım

• BSG benim için yeri çok ayrı olan bir diziydi. Herşeyden önce çocukluk yıllarımızda hayal gücümüzü zorlayan, haftaları iple çektirten siyah-beyaz tv döneminin dizisiydi. Hala çoğu sahnesini hayal-meyal hatırlarım. Yeni jenerasyon BSG yi de aynı heyecanla izledim. Gerçekten diğer tüm diziler bana göre BSG karşısında bir hiç. Tüm oyuncular bence harikaydı. Ama ADAMA baba bir başka. Kalmadı artık böyle diziler. Paso efekt abanıyorlar ama ruh yok. Unutulup gidiyor çoğu. Bu arada hatırladığım birkaç diziyi daha yazayım;

1. Atlantisten gelen adam
    2. Uzay 1999
    3. Ay üssü Alfa

Bu üçünden bir tanesinde elemanların silahı "dondurucu" ydu :) Her akşam yatakta dua ederdim "Allah'ım noooolur bana bir dondurucu silah ver" diye :)))
  • Tüm seriyi 1 ayda izleyince bünye kaldırmadı, az önce finalide çakınca iyice kendimden geçtim.

Tüm seriyi kısa sürede izlediğim için detayları kavramak bana daha kolay geldi, muaazzam detay yüklü bir diziydi şunu rahatlıkla söyleyebilirimki. BSG gibi bir dizi daha yapılmadı. Aksiyon, Dram, BilimKurgu, iyi cast şeçimi, İnsan pisikolojisi, Yaradılış inancı, Arzu, Şehvet, Aşk, vs. vs. kısaca aradığınızdan daha fazlası bu dizide var.

İşin ilginç yönüde bizim yarattığımız saylonlar bize tek Tanrıyı anlatıyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil to the Metal

ahh ahhh bir daha yapılırmı böyle dizi ah adama baba adamı kendi babam gibi sevmiştim mekana bir girerdi bütün mürettabat dumur olurdu özleyeceğim seni adama baba

xo' ya ne demeli Adam bu kadar mı sadık ve işine bağlı olur..

sırf final için bile tüm sezonu izlerim..

• cemu arkadaşımız birazcık sallamış.
    eğer ki zaman bükülmesini katsalardı dizinin içine, işin içinden çıkılmazdı. orda olanların kara delikle falan hiçbir alakası yok. Uzay- zamanda zıplama yapmak demek ışık hızı ve ya yakın hızda ilerlemek demek. yani ışık hızına yaklaşıldığında (rölativistik hız) zaman onlar için ( battlestar galactica) yavaş akar ama dışardakiler için normal. yani sen rölativistik hızda giderken 3 yılda gidiyorsan halbuki dışardan bakan bir gözlemci için 47 yıl geçmiştir. zaten anders revirde anlatırkende bundan bahsetti ( aradan nasıl 3000 yıl geçtiği). yani ne olursa olsun zaman yinede normal aktı geriye falan gitmedi.( bunu fizik bölümünü bitirmiş ve yüksek lisans yapan biri olarak söylüyorum ;) ) ne de dizide aranan dünyanın eski zamanlarına. gittikleri yer bizim dünyamız. yani aslında burda dünyadan önceki zamandan bahsediliyormuş 4 sezon boyunca.
    farkettiyseniz kullandıkları kimyasal olsun fiziksel olsun tüm terimler bizim kullandıklarımızla aynı. ve görüldüğü gibi insanlarla saylonlar kısme üredi. hatta herayı mitokondriyel havva olarak gösterdiler.burdan şu da çıkabilir aslında; bizim dünyamızdaki tüm buluşlar yapmış uçuk kaçık bilim insanlarının (newton, einstein,shrödinger,maxwell... vs.) insan-saylon melezi oldukları. tabi bunlar tamamen bizim düşüncelerimiz ama ortaya mantıklı şeyler çıkabilir.
    baltar , caprica six ve kara thrace melek olarak gösterildi. tabi biraz pat diye oldu ama starbuck'a ölüm meleği denmesi belki azrail sonucunu ortaya çıkarabilir.
    ama çok enterasan bir nüans var. dizinin sonunda six ve baltar konuşurken six "tanrı" dediğinde, baltarın " o isimden nefret ediyorum" demesi bende değişik soru işaretleri uyandırdı. ayrıca starbuck'un bir anda melek olmasına anlam veremedim. hala onla ilgili yanıtlanmamış şeyler var.
    1. kara'nın babası kim? çünkü bu müziği ona çaldıran o.
    2. six gibi bir saylon nasıl melek olarak gösterildi sonuçta insan deil.
    3. başkan laura roslin hatırlayacağınız gibi yanılsamalar görüyodu. bunları ilaç etkisiyle gördü ama nasıl.
    3. leoben nasıl bu kadar ilahi bir saylon. nasıl kara nın kaderini biliyo ve o süpernova şeklini öğrendi. (the plan filminde)
    4. kara nasıl ölüm habercisi herkesi kurtardı. tek mantıklı açıklaması saylonlar için ölüm meleği oldu çünkü yok oldular.
    5. daniel nerden çıktı. bir anda kestirip atamazlar çünkü çok soru işareti kaldı.

ama inşallah bunların hepsini caprica da açıklarlar. çünkü yinede kısmen açığa kavuşmayan bir çok şey var.kafamda dolanan tek bir cümle var dizi bittiğinden beri. "Bunların hepsi yaşandı. Yeniden yaşanacak"...

• Uyuyan konuyu uyandırdım ama başlığı kaybetmek istemedim.
    Merak ediyorum şu diziyi ama güncel diziler yüzünden bir türlü başlayamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Tüm seriyi 1 ayda izleyince bünye kaldırmadı, az önce finalide çakınca iyice kendimden geçtim.

Tüm seriyi kısa sürede izlediğim için detayları kavramak bana daha kolay geldi, muaazzam detay yüklü bir diziydi şunu rahatlıkla söyleyebilirimki. BSG gibi bir dizi daha yapılmadı. Aksiyon, Dram, BilimKurgu, iyi cast şeçimi, İnsan pisikolojisi, Yaradılış inancı, Arzu, Şehvet, Aşk, vs. vs. kısaca aradığınızdan daha fazlası bu dizide var.

İşin ilginç yönüde bizim yarattığımız saylonlar bize tek Tanrıyı anlatıyorlardı.

Daha da ilgimi çekti şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 8 Kasım 2010; 6:37:50 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.