Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
38.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BSG evreninde ki "tanrı"kavramı aslında karışık biraz. Hele hele Caprica diziside girince işin içine, daha da karşıyor bazı olaylar.Ve maalesef Carpica iptal edildi. Battlestar Galactica şu ana kadar yapılmış en iyi diziydi kuşkusuz, ama bazı konular öyle havada kalmışki, her türlü yoruma açık.

Ayrıca dizinin sonunu görüp "Cylon'lar insan değil, nasıl melek olur" demek te çok mantıklı değil. Seyretmeyen arkadaşlar var, spoiler vermek istemiyorum o yüzden.
  • BSG bana göre gelmiş geçmiş en iyi dizilerden birisi Ya Bluray set in alıcağım ya'da doğru dürüst BR riplerini bulup sabır edip indireceğim zira elimdeki tüm sezonlar normal divx arşiv için yüksek çözünürlüklü versiyonlarını indirip saklamak istiyorum.Zaten ara ara sevdiğim bölümleri halen izliyorum
  • Battlestar Galactica 2011 bu film mi olacak yoksa dizi mi?
  • Yeni seri çekeceklermiş ancak orjinali bire bir uyarlayacaklarmış. Kısaca iğrenç bir şey olacak. The Plan'dan sonra başka bir film duymadım ama BSG için. The Plan gibi olacaksa hiç olmasın zaten.
  • An itibariyle Battlestar Galactica 4 sezonu da inmiş bulunuyor. Forumdan bir üyenin önerisiyle diziyi yükledim. Yorumlar da pek bir içimi açtı. İnşallah hiç sıkılmadan diziyi bitireceğim.
  • 2 parçalık "Mini Series" varmış onu indiriyorum. Bu mini seri dizi hakkında fikir sahibi olmamı sağlar mı?

EDIT: Battlestar Galactica (Mini Series) Part 1
    Sırf bu bölüm hatırına bile bütün seriyi izlerim.

EDIT 2: Battlestar Galactica (Mini Series) Part 2
    Allah'ım sana geliyorum! Nasıl bölümdü bu böyle.
    Çok sağlam olmuş yahu. Hele cenaze töreninde konuşulanlar.
    Dünya diye bir yer var mı? Varsa bulabilecekler mi? Acayip merak uyandırdı.

Öğlen vizelerin son sınavı var, başından kalkamadım nalet olasıcanın başından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 12 Kasım 2010; 4:54:08 >

• Bayram tatilinde izlerim diye indiriyordum. İndirdikçe izliyorum, miniseries+4 bölüm oldu bir gecede
    Biri beni durdursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 12 Kasım 2010; 8:42:42 >
  • vay be, aradan o kadar zaman geçti, etkisi hala üzerimden kalmadı.
  • CNBCE'de yayınlandığında seyretmiştim mükemmeldi yav. Şimdi de 2 haftadır tüm bölümleri hd indirdim seyrediyorum.2. sezonun sonlarındayım. Bu şekilde daha bir akılda kalıyor kısa sürede izlemek. Gerçekten de böyle bir dizi yok yav.Oyuncu seçimleri mükemmel yahuu herkes harika oynuyor. Gerek görsel yönden olsun gerek içerik olsun ki içeriği bu kadar dolu olan bilmkurgu dizisi de az rastlanır. Komutan "Adama " sinema ve dizi dünyasında eşine az rastlanır bir karakter.Benim için yeri ayrı. Tekrar tekrar bu dizi izlenmeyi hakediyor.

Dizi arayışı içerisinde olanlar mükemmel bir deneyim istiyorlarsa hemen izlemeye başlasınlar Bu kadar kaliteli bir yapım zor gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 14 Kasım 2010; 3:56:17 >
  • On numara bilimkurgu dizisidir.

Finale doğru;

Yerküreyi bulduklarında onlar kadar sevinmiştik anasını satayım.

Bizim de tekrar yapma vaktimiz geldi; sezon sezon yumulmayı planlarız.
  • İlk sezonun son 2 bölümünü de izledim. Gerçekten çok güzeldi. Ama şimdi internet erişimi yok ailemin evinde. "Tatil bitsin, Ankara'ya geri döneyim de şu diziye kaldığı yerden devam edeyim" dedirtti bana.
    Çok fena bitti yahu.
    Bu mikro devlet işleri Türkiye'dekine çok benziyor bazı yönlerden.
    Neyse bayram tatiilinden sonra bol bol yazarım buraya.
    So say we all..
  • Tam anlamıyla epik bir dizi.
    Filmler birikti ama bu dizi bitene kadar başka birşey izleyebileceğimi sanmıyorum.
    3. sezon E03-04 Exodus muhteşemdi.

yazık oldu PEGASUS'a yahu üzüldüm. Ama parçalanırken 2 gemiyi de yanında götürdü
  • Pegasus'un olayı orjinal seriye ithafen yapılan bir gönderme. Tıpkı ilk bölümlerde ki "Boxey" gibi.
  • Maalesef bitti
    Ama ah o unutulmayan bölümleri, hikayesi, sonu beynimden hiç silinmeyecek...
    "Perfection" diyorum başka bir şey demiyorum.

The Plan'ı akşama izlerim artık. Daha önce olanları anlatıyor galiba, şimdilik ona ihtiyacım yok.

NOT: aklıma bir kaç soru geldi, muhtemelen uykumu alınca dahası da gelecek.
    ama şimdilik mükemmelliğin tadını çıkarmak, rüyamda Caprica Six'i görmek istiyorum.
    Saygılar.
  • [Virtual Six leads Baltar through a set of ancient ruins on Kobol]
    Gaius Baltar: I know this place.
    Virtual Six: Of course you do. [she guides him up the steps of an archway] Go inside.
    [Baltar walks through and finds himself standing inside a majestic opera house. Six is waiting within; she holds out a hand to lead Baltar into the main hall]
    Baltar: I don't understand.
    Virtual Six: Life has a melody, Gaius. A rhythm of notes that become your existence once they're played in harmony with God's plan. It's time to do your part and realize your destiny.
    Baltar: Which is what exactly?
    Virtual Six: You are the guardian and protector of the new generation of God's children. The first member of our family will be with us soon, Gaius. It's time to make your choice.
    Baltar: But I don't understand what you're talking about. Really, I don't understand.
    Virtual Six: Come. See the face of the shape of things to come.
    [They walk onto the opera house stage, where a glowing cradle is set. Baltar stares in wonder at its contents]
    Virtual Six: Isn't she beautiful, Gaius?
    [Baltar pulls Six into a passionate kiss]

• Vayy aylar öncesinden diziyi izleyeceğimi konuya yazmışım.

Tüm serileri ile beraber indirdim galiba inşallah doğrudur. Miniseries'i izledim bile.

Dünya'dan bir haberlermiş. Acaba en sonda yerküreyi bulabilecekler mi? Bence bulurlar gibi bakalım.
    Çekik Cylon çıktı. Ayrıca Gaius attı ama güzel tutturdu.

İlk başlarda sıkıcı bir yapım olarak görünüyordu fakat ön yargılı olmamak gerekiyormuş. Yaşanılan olaylar ben de oldukça merak uyandırdı. Sezon 1'e başlamak için sabırsızlanıyorum.

• Ah ah bittiğinde nasıl boşluk duygusu oluşmuştu bende... Bittiğine üzüldüğüm nadir dizilerdendir...
  • @ Kénan
    Bir de "The Plan" diye film var en son izlenilmesi gereken.

Ben de 2010 sonunda başlamıştım diziye. Çok çabuk tükettim. Keşke diyorum günde bir bölüm izleseydim en azından.
    Ara ara açıp izlemiyorum kesinlikle. İlgili yazıları okumuyorum (biraz unuturum belki diye). Seriye yeniden başlayacağım sonradan
  • Yeni bir Galaktika dizisi gelecekmiş, Battlestar Galactica: Blood & Chrome,Heyecanla bekliyorum,en sevdiğim dizilerden biridir

http://www.imdb.com/title/tt1704292/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 25 Mart 2011; 7:48:49 >

• Hakikaten heyecan verici bir gelişme

Fan yapımı trailer danda anlaşılacağı üzere bizi genç Adamanın zamanına götürüyor.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.