Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
7
Favori
38.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle efsane bir yapım farklı bir kadro ile nasıl olur hiçbir fikir yok aklımda.

İyide olabilir , kötüde.

Umalım iyi olsun , o ruhu tekrar yaşatsın bize.
  • Süper haber Wikipedia'dan baktım ilk cylon savaşının 10. yılından başlayacakmış dizi. Ana karakterde William Adama olacakmış. Geri kalan tüm karakterler yeniymiş. Heyecanla bekliyorum.

http://en.wikipedia.org/wiki/Battlestar_Galactica:_Blood_%26_Chrome
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strm13

Süper haber Wikipedia'dan baktım ilk cylon savaşının 10. yılından başlayacakmış dizi. Ana karakterde William Adama olacakmış. Geri kalan tüm karakterler yeniymiş. Heyecanla bekliyorum.

http://en.wikipedia.org/wiki/Battlestar_Galactica:_Blood_%26_Chrome

Yeni galaktikaya,yeni bir konumu başlatsak,burdan mı devam etsek

• Gerçi Caprica için ayrı bir başlık açılmış ama bunun adı Battlestar Galactica ile başlayacaksa aynı başlıkta devam etse de olur.
  • battlestar galactica nın online oyunu beta olarak acılmış meraklılara
  • quote:

Orijinalden alıntı: asd_akay

battlestar galactica nın online oyunu beta olarak acılmış meraklılara

Browser üstünden oynanan oyunmu?Yoksa bildiğimiz anlamda yeni bir oyunmu çıktı?
  • bende gecen hafta farkettim oyun bence çok güzel olmuş
    tam battlestar havası veriyor efekt müzik falan piconda human olarak
    devam ediyorum
    internet üzerinden Browser aracılığı ile oynanan oyun
    ayrı bir oyun değil önceden bir yükleme falan istemiyor
    bence gayet güzel takılma olmadan rahat bi sekilde oynuyorum
    oyun türkçe versiyonu çıktı fakat türk sayısı az çok kimse bilmiyor oyunu
  • asd_akay o kadar övdün bir adresini çok gördün
    Bu mudur?http://battlestar-galactica.bigpoint.com/

Bir de FreeSpace 2 oyununun Battlestar Galactica versiyonu vardı o sanmıştım:

• orası olabilir ben gec görmüş olabilirim

http://tr.battlestar-galactica.bigpoint.com/ adresi vermeyi unutmusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asd_akay -- 1 Nisan 2011; 21:30:13 >
  • Herkesin diziyi çok övmesinden kaynaklı ön yargım vardı diziye ve bu zaman kadar izlememiştim. Dün başladım ve ne kadar büyük hata yaptığımı anlıyorum.
  • Olur öyle bazen popüler olana karşı gıcık olma durumu.
    Geç olsun güç olmasın.
    Tayfaya hoşgeldin.
  • Sağol dostum.

Hızlı izlemeyeyim de hemen bitmesin diyorum ama olmayacak sanırım.
  • Az önce 4.sezon'un finalini izledim ve bitirmiş bulunuyorum. Şahane, olağanüstü bir bilim-kurgu yapımı gerçekten. Herkesin izlemesi gerekli.

04x10'da Dünya'yı buldular sandım meğer Cylonların mekanı bulmuşlar. Geçte olsa Dünya bulundu.
    Starbuck sessiz sedasız melek geldi melek gitti. En iyi 2 karakterden biriydi kesinlikle.
    Bill Adama tapılacak adam. Onun gibi komutan zor bulunur.
    Yanlız şunu söylemeliyim ki Gaius Baltar olmak vardı. Karaktersiz falan ama hatunların alayını götürüyor
    Gidişine tek üzüldüğüm kişi Dee'ydi. Ne olduğunu anlamadan sıktı kafasına. Halbuki mutluydu.

Dizide bir noktada gariplik sezdim. Daha ortada Dünya yok teknoloji nerelere gelmiş. Anlatılmak istenen sadece bir senaryodan ibaret mi yoksa gerçeklik payı mı var? Bu konuda oldukça kuşkuluyum.

• selam beyler diziye yeni başlıcam indirebileceğim site varmı tabi altyazılarıyla beraber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Dizide bir noktada gariplik sezdim. Daha ortada Dünya yok teknoloji nerelere gelmiş. Anlatılmak istenen sadece bir senaryodan ibaret mi yoksa gerçeklik payı mı var? Bu konuda oldukça kuşkuluyum.

Dikkat ettiysen melekler 'Bunların hepsi yaşandı ve tekrar yaşanacak.' gibi bir laf ediyorlardı. Yani ortada bir döngü var.Dünya'da yaşam oluyor ve insanlığın kendini yok etmesinden bitiyor. Gaius kılığındaki yaratıcı bu sefer başka yerde tekrar şans veriyor insanlara. Kolonilerde mesela. Bu sefer de cylonlarla kapışırken ırk yok oluyor. Sonra tekrar Dünya ya da başka bir gezegende yaşam tekrar başlıyor. Döngünün başında Dünya'dan kaçan insanlar olduğundan da 2000 yıl boyunca Dünya'nın olduğu dedikodusu kolonilere kadar geliyor. İnananı var, rivayet diyeni vardı zaten.

Dee olayına ben de takılmıştım. Bir şey yokken sıktı kafasına gitti ve hiç de üstüne gidilmedi. Kötü oldu dizi açısından.

• valla beyler diziye yeni başladım 1.sezon 8. bölümdeyim ve başkana fena bi şekilde gıcık kaptım
  • http://www.youtube.com/watch?v=o8dTUMw0Yz8
    beyler fena şarkı.izleyenler hatırlar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Az önce 4.sezon'un finalini izledim ve bitirmiş bulunuyorum. Şahane, olağanüstü bir bilim-kurgu yapımı gerçekten. Herkesin izlemesi gerekli.

04x10'da Dünya'yı buldular sandım meğer Cylonların mekanı bulmuşlar. Geçte olsa Dünya bulundu.
    Starbuck sessiz sedasız melek geldi melek gitti. En iyi 2 karakterden biriydi kesinlikle.
    Bill Adama tapılacak adam. Onun gibi komutan zor bulunur.
    Yanlız şunu söylemeliyim ki Gaius Baltar olmak vardı. Karaktersiz falan ama hatunların alayını götürüyor
    Gidişine tek üzüldüğüm kişi Dee'ydi. Ne olduğunu anlamadan sıktı kafasına. Halbuki mutluydu.

son bölümde savaş esnasında karadelikten geçiyorlar sanırım, karadelik lafı kullandılar çünkü,ondan dolayı baya bir geri zamana gitmiş olabilirler mi?

• benim de en sevdiğim bu. kemanların dehşet melodisi. bear mcreary ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 23 Mayıs 2011; 4:58:52 >
  • m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=FYwpt092O7U

Dehset, gunlerdir bunu dinliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.