Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
7
Favori
38.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelberTh

Söylediğin iki sitedede var tüm sezonlar filmler ve 2 saatlik pilot bölüm içinde olarak başlığa ona göre bak sadece pilot bölüm diye arama

seed yok hocam hiçbirinde
  • Gerçi Torrent ile uğraşmak yerine Filesonic (1 aylık bir üyelik) çok daha hızlı(Bence) ama siz bilirsiniz :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 30 Ekim 2011; 17:00:41 >
  • @Vipracing

hocam mesajini editle istersen ceza puanı almadan , bu arada ondada seed yok.En iyisi premiumla halledeyim ben teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déathklaat

@Vipracing

hocam mesajini editle istersen ceza puanı almadan , bu arada ondada seed yok.En iyisi premiumla halledeyim ben teşekkürler.

Teşekkür ederim (Alışkanlık olmuş )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Gerçi Torrent ile uğraşmak yerine Filesonic (1 aylık bir üyelik) çok daha hızlı(Bence) ama siz bilirsiniz :

aynen 2 sene dedi bana torrent filesonic premium üyelik alcam

burdaki keman sesi öldürüyo beni...

• arkadaşlar yaaa , cylonlar üretiliyor ya insanlar tarafından , neden üretiliyor amaç ne onu anltan bilr bölüm warmı , ben mini serieslerden basladım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

arkadaşlar yaaa , cylonlar üretiliyor ya insanlar tarafından , neden üretiliyor amaç ne onu anltan bilr bölüm warmı , ben mini serieslerden basladım .

Her makinenin yapılma amacında olduğu gibi. insanlara yardım etmek. Bununla ilgili bir dizi yapılmıştı CAPRICA diye. Ama tutmadı iptal oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

arkadaşlar yaaa , cylonlar üretiliyor ya insanlar tarafından , neden üretiliyor amaç ne onu anltan bilr bölüm warmı , ben mini serieslerden basladım .

Her makinenin yapılma amacında olduğu gibi. insanlara yardım etmek. Bununla ilgili bir dizi yapılmıştı CAPRICA diye. Ama tutmadı iptal oldu.

bu olayı anlamak ıcın mını serıeslerden oncekı olan bolumlerı ızlemelımıyım ? suan 1.sezonun son bolumundeyım . , sarısın kadın cok saglammm walla :D doktorun hayalınde gorudugu :)
  • Mini serillerde önce bölüm yok ki zaten. Miniyi izlediysen olayları anlarsın.
  • Arkadaşlar ben bu diziyi çok bölük pörçük izledim. Bu dizi de bana ders oldu zaten, artık hiç bir diziyi tv den takip etmiyorum, bekliyor , iptal edilmemişse komple sezon olarak izliyorum falan. Neyse sonuçda bu dizi (ki çocukluğumuzdan gelen ayrı bir nostaljik değeri de var) içimde hep bir eksiklikdir. Bir de dünya bulunduktan sonrası falan hep bomboş bende. 4. sezon falan hiç yok. Tabii ideali oturup başdan başlamak lazım ama 80 küsür bölüm gözüm kesmiyor ve bir de bir film veya dizi biraz eskiyince çok izlemek içimden gelmiyor. Ne yapsam acaba? Mini seriler ve bazı bölümlerden hızlı bir özet mi geçsem. Mesela mini ser 1 ve 2 yi izleyip 1. sezonu falan pas mı geçsem? Bir önerisi olan var mı? Topiği okuyunca gaza geldim de biraz.
    Bir yarım da diyo ki ();"İzlemediğin mükemmel bir dizi var daha ne bekliyon?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 14 Kasım 2011; 9:42:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtspk

http://www.youtube.com/watch?v=o8dTUMw0Yz8
    beyler fena şarkı.izleyenler hatırlar heralde

şef ve bill adamanın yanındaki tek gözlü adam ve iki kişi daha saylon oldugunu öğrenir o sırada saldırı çıkar apollo pilotluktan istifa etmesine rağmen kaskını kapıp bir avcıya atlar uzayda ilerlerken yanında starbuck belirir dünyayı buldum falan der o sırada bu şarkı çalmaktadır -Rahatlayamıyorum .. çok duygusal bi sahneydi .. bu arada bu doktor başkan olduktan sonra new caprıcaya yerleştiklerinde ilk bölümde saylon polis akademisine bomba mı atmışlardı o bölümde sanki bir sezon izlememiş gibi yabancı geldim diziye ..Keşke bu dizide birkaç bölüm oynayabilseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 17 Aralık 2011; 21:39:01 >

• mini series izlemeden 1.sezonu izleyenler şimdiden bıraksınlar diziyi izlemeyi...

s03e20
  • Keşke bitmesin dediğim dizi.

Tam bir efsane.

Bir bilim kurgu dizisi bu kadar güzel olur.

Keşke bu tarz bir film gelse ama olmuyo

Caprica nın devam etmeside lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=o8dTUMw0Yz8
    beyler fena şarkı.izleyenler hatırlar heralde

şef ve bill adamanın yanındaki tek gözlü adam ve iki kişi daha saylon oldugunu öğrenir o sırada saldırı çıkar apollo pilotluktan istifa etmesine rağmen kaskını kapıp bir avcıya atlar uzayda ilerlerken yanında starbuck belirir dünyayı buldum falan der o sırada bu şarkı çalmaktadır -Rahatlayamıyorum .. çok duygusal bi sahneydi .. bu arada bu doktor başkan olduktan sonra new caprıcaya yerleştiklerinde ilk bölümde saylon polis akademisine bomba mı atmışlardı o bölümde sanki bir sezon izlememiş gibi yabancı geldim diziye ..Keşke bu dizide birkaç bölüm oynayabilseydim

dizinin sonunda çalan orjinal versiyonu

'burdan dışarı bir yol olmalı' dedi soytarı hırsıza
    'işler fena karıştı, bir türlü huzur bulamıyorum
    İçer patronlar şarabımdan, kazar çiftçiler tarlamı
    Bu satırdakilerin hiçbiri bilmez bunların değerini
    'heyecanlanmaya gerek yok' dedi hırsız kibarca
    'içimizden pek çoğu sanır ki hayat yalnız bir şaka
    Ama sen ve ben bunları aştık ve bu değil kaderimiz
    Bırak artık boş yere çene çalmayı, vakit geç oldu
    Gözetleme kulesinin tepesinde prensler seyretti etrafı
    Gelip geçerken tüm kadınlar ve yalınayak hizmetçiler
    Uzaklarda kükredi bir yaban kedisi
    İki atlı yaklaşıyordu, rüzgar uğuldamaya başladı...."
    abi sözlere bak ya.adam sanki sadece o sahne için yazmış şarkıyı ...

• konuyu hortlatiyim dedim :)
  • quote:

konuyu hortlatiyim dedim :)

keske hortlatmasaydın çok üzülüyorum walla yaa .
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

up

oldumu şimdi yaaaa bişi oldu sandımmmm pufff
  • Battlestar.Galactica.S01E01.33.720p.HDDVD.x264-SiNNERS

Beyler ben yukarıdakini indirdim ilk defa başlayacağım. Fakat Battlestar Galactica'da daha önce... diyor. Bunun önceside mi var? İzlemek zorunda mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Battlestar.Galactica.S01E01.33.720p.HDDVD.x264-SiNNERS

Beyler ben yukarıdakini indirdim ilk defa başlayacağım. Fakat Battlestar Galactica'da daha önce... diyor. Bunun önceside mi var? İzlemek zorunda mıyım?

ahh ahh geç kalmıssın kardeş bir an önce izlenilmesi gereken bir dizi
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.