Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
7
Favori
38.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buda biti 2 hafta içerisinde bitirdim 4.sezon 20. bölumun(final) son 30 dk kala ara verdim gerçekten harika bir kurgu hele cylon muzigi (kara remember) aklimdan çikmiyor gerçekten cok guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dizi için söylenecek söz yoktur izledigim diziler içinde en iyisi şu ana kadar bsg..hele finali izedikten sonra bundan sonraki dizilerin finalını sevemez olmustum..soundtrackler falan ınaılmazdı gercekten..benım sorum blood&chrome'un unrated versıyonunu buldum komple tek parca halınde altyazısını bulamadım bulan varmı acaba..
  • ilk bolumu ile son bolumune kadar hep tutarli olmustur, rating ugruna oraya buraya kivirmamistir.
    BSG'yi muhtesem kilan biraz da muhtesem finalidir.
    Malum pekcok sahaser olabilecek dizi finalde batirarak cok kufur ettirmistir.
    Ama BSG hep ustune koymustur.
  • Eski çekilenlerle yeni çekilenler birbirleriyle bağlantılı mı?Yani yeninin ilk bölümü eskinin son bölümünün devamı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an 2.sezondayim çok farkli bi bilim-kurgu filmi.Diziyi izlerken Starbuck'un olduğu sahnelerde çok sıkılıyorum.İnsani bayıyor yav
  • battlestar galactica blood and chrome izledim mini seriyi izlemedim 1. sezon 13. bölümdeyim bitsin miniyi izleyeyim seyir defterine göre sıralayayım dizi mükemmel ayrıca ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrikli Vatoz

Eski çekilenlerle yeni çekilenler birbirleriyle bağlantılı mı?Yani yeninin ilk bölümü eskinin son bölümünün devamı mı?

hayır galiba çünkü eski bsg de starbuck bir erkek...
  • Çok özlüyorum diziyi. Her bölümü harikaydı ya.
  • şu an dizinin 2 sezonundayim.o kadar dizi izledim bi lost'un sonunu çok merak ediyordum bir de şimdi Battlestar galactica'nin.

Battlestar Galactica: Blood & Chrome bu da dizinin yeni versiyonu galiba 2012'de başlamiş.eski dizi ile bağlantili mi??
  • bsg yeni bitti sonunu begendim biraz daha ayrintili olabilirdi.

tekrar izlemeyi dusunuyorum.boyle iyi diziler kolay kolay tekrar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 30 Haziran 2013; 15:00:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar diziye başlayacam sağdan soldan bakarak indirdim bölümleri ve bir sıralama yaptım. Bir bakabilir misiniz eksik bölüm veya sıralama hatası varmı? Teşekkürler.

Battlestar Galactica (2004-2009)
  • bsg 4. sezonu dün bitirdim. yok böyle bir final. fringe'le beraber en sevdiğim iki diziden biri oldu artık bsg. hatta sıralama yaparsam bsg 1 fringe 2 oldu.

Sanırım bsg'nın bir de filmi var. Yukarıda da mini seriden bahsediliyor. Bunların kaliteli çekimlerini nereden bulabileceğimi bilen(torrent) mesaj atabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Arkadaşlar diziye başlayacam sağdan soldan bakarak indirdim bölümleri ve bir sıralama yaptım. Bir bakabilir misiniz eksik bölüm veya sıralama hatası varmı? Teşekkürler.

Sıralama dogru caprica hariç hepsini izledim.

en iyi bilim kurgu dizisi desek yalan olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan23

bsg 4. sezonu dün bitirdim. yok böyle bir final. fringe'le beraber en sevdiğim iki diziden biri oldu artık bsg. hatta sıralama yaparsam bsg 1 fringe 2 oldu.

Sanırım bsg'nın bir de filmi var. Yukarıda da mini seriden bahsediliyor. Bunların kaliteli çekimlerini nereden bulabileceğimi bilen(torrent) mesaj atabilir mi ?

Arşiv yapmıyor isen dizimag'den izleyebilirsin. Arşiv yapıyorsan mamunda'da vardır.

Ayrıca Blood and Chrome ile Caprica çok güzel yan serilerdi. Özellikle Caprica'nın iptal edilmesine çok üzülmüştüm. BSG evrenini genişleten yapımlar devam etse keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 19 Ekim 2013; 15:40:22 >
  • Ozan23 kullanıcısına yanıt
    miniseries ilk başta izlicektin sonra 1.sezon izlenecekti
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dediğin sitelere bakacağım.
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    hadi ya, tersten olacak ozaman ama napalım olsun artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Arkadaşlar diziye başlayacam sağdan soldan bakarak indirdim bölümleri ve bir sıralama yaptım. Bir bakabilir misiniz eksik bölüm veya sıralama hatası varmı? Teşekkürler.

webisodes var 2 ile 3.sezonlar arası bi seri var bi de 4.sezon ortasıdaydı galiba...

her bölüm 7 dk falan ama önemli şeyler var

• arkadaşlar ronald moore amcanın yeni dizisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtspk -- 4 Kasım 2013; 4:55:27 >

• Konuyu hortlatayım sıan 2. sezondayım çok heyecanlı. Dizi kendine çekiyor sanki BSG nin bi personeli gibiyim
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.