Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
7
Favori
38.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İl teber

Mini seri ve 1.sezon , 6 bölüm bitti.

Mini seri ve 1.bölümden sonra dizinin şekli değişti sanki. Ben savaş görmek istiyordum. Ama herhalde farklı yönlere kayacağız gibime geliyor.

Neyse devam..

Bir de sıralama hakkında kesin yazacak olan var mı. Geriye doğru taradım hep farklı yorumlar var...

Aradaki filmler günlükler filan çok ekstra ben izlerken 300 gb lık bi paket indirmiştim hertürlü ekstranın olduğu, ekstralara biraz baktım hatta filmlere bile kapadım mini seri ve standart sezonlar hikaye akışının doğrusu.

Tam tam doğrusu dahttps://eksisozluk.com/battlestar-galactica-seyir-rehberi--2698196

• Sonunda bitti.

Battlestar Galactica 1. Sezon
    Battlestar Galactica 2. Sezon
    Battlestar Galactica 3. Sezon
    Battlestar Galactica 4. Sezon
    Battlestar Galactica Blood And Chrome
    Battlestar Galactica Mini Series 2003
    Battlestar Galactica Razor
    Battlestar Galactica Revealed
    Battlestar Galactica The Face Of The Enemy
    Battlestar Galactica The Phenomenon
    Battlestar Galactica The Plan
    Battlestar Galactica The Resistance

Tüm seri ve detayları izledim. Hiç bir şey değilde bittikten 60 GB'lık veriyi silmek adama koyuyor..

Diziye gelirsek zamansal sıkalaya koyarsak benim için fiyaskoya dönüştü.

Adeta Bilim-Kurgu konseptinden çıkıp Fantastik bir yapıya büründü dizi.

Aksiyon-savaş temasının dinsel,mitolojik yapılara dayandırılması hiç beklemediğim bir süreçti...

Ama zevk aldım tabi. Sonuçta hakkını verdi..

Şunu diyeceğim elbet keşke Amiral Cain yerine Amiral Adama ölseymiş.. Hiç olmazsa savaşın dibine vururduk...

• İl teber İ kullanıcısına yanıt
    bsg hiçbir zaman aksiyon-savaş temalı değildi taa ilk başından beri hem de...
  • Arkadaşlar çok merak ettiğim birşey soracağım. Şimdi ben bunun sezonlarını direk izlesem sorun olur mu? 4 sezonu direk izlesem sonra filmleri izlesem nasıl olur?

@İl teber Hocam siz bitirmişsiniz. Nasıl izlemeliyim sizce?
  • O kadar çok fark etmez. Sana en kısa yoldan anlatayım.

Battlestar Galactica The Resistance(2.sezonu 3.sezona bağlayan 10 bölümlü-her biri 2 dk dan 20 dakikalık bir webisode. Bunu izle...)

İlk önce bu şekilde bitir. Ana hat bu dizinin.

Sana spoiler içermeyecek şekilde aşağıdakilerin konularını yazayım. Yukarıda ki şekilde bitirdikten sonra ne demek istediklerimi anlayacaksın. İzlemek istersen izlersin.

Battlestar Galactica The Plan ( Cylon'ların İnsanların savunma gücünü imha edip kolonilerin nasıl yok edilmesini, konu alıyor.)
    Battlestar Galactica Razor (2.sezon da gözüken Amiral Cain'in ve Battlestar Pegasus'un olayını anlatıyor...)
    Battlestar Galactica Blood And Chrome (Amiral Adama'nın 40 yıl önce ilk Cylon-İnsan savaşında ki zamanını anlatan on bölümlük bir seri.)

Battlestar Galactica - Revealed

Bunlar ise gereksiz traş şeyler.. İzlemesen de olur...

Kaynak olarak torrent kullanmayacaksan onlinedizi.co isimli sitede 720p bütün seriler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 27 Temmuz 2014; 23:29:55 >

• quote:

O kadar çok fark etmez. Sana en kısa yoldan anlatayım.

Battlestar Galactica The Resistance(2.sezonu 3.sezona bağlayan 10 bölümlü-her biri 2 dk dan 20 dakikalık bir webisode. Bunu izle...)

Sana spoiler içermeyecek şekilde aşağıdakilerin konularını yazayım. Yukarıda ki şekilde bitirdikten sonra ne demek istediklerimi anlayacaksın. İzlemek istersen izlersin.

Battlestar Galactica The Plan ( Cylon'ların İnsanların savunma gücünü imha edip kolonilerin nasıl yok edilmesini, konu alıyor.)
    Battlestar Galactica Razor (2.sezon da gözüken Amiral Cain'in ve Battlestar Pegasus'un olayını anlatıyor...)
    Battlestar Galactica Blood And Chrome (Amiral Adama'nın 40 yıl önce ilk Cylon-İnsan savaşında ki zamanını anlatan on bölümlük bir seri.)

Çok teşekkür ederim. 1. sezonunu bitirdim ve çok beğendim. Ama izleme sırası çok karışık olduğundan bırakmıştım. Şimdi tekrar başlayacağım. Tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver_ -- 27 Temmuz 2014; 23:30:06 >

• Mini seriyi seyretmedin mi ? :)
  • quote:

Mini seriyi seyretmedin mi ? :)

Hocam bundan 3 ay falan önce diziye başlayacaktım baktım mini-seri varmış. Bende bulamayınca başlamadım. Sonra dizipub mini seriyi yayınlayınca mini seriden başlayıp 1. sezonu bitirdim. Şuan onlinedizi.co'ya baktımda mükemmelmiş. Aradığım diğer diziler var. Çok yardımcı oldunuz teşekkürler.
  • 2-12

Amiral bozuntusunun ölmesine çok sevindim. Şok olduğum sahneyse Laura ile Adama'nın öpüşmesiydi. Kadına geçen sezon darbe yaptı şimdi öpüyor.
  • Ooo, Battlestar Galactica ha... Gönlümü ilk kaptırdığım dizidir herhalde. Çok hatırlamıyorum ama... Tüm seriyi bulabileceğim bir link atan olursa çok makbule geçer, hafızamı tazelemek isterim.

Ama finali sıkıntılıydı bu dizinin. Starbuck meselesi havada kalıyordu mesela. Antik dinlere yaptığı göndermeler de vardı dizinin ama işte hatırlamıyorum, uzun zaman oldu. Melekleğimsi şeyler vardı, Number Six Baltar'ın zihnine giriyordu falan...

Karışmış kafam.

EDİT: Arkadaşlar adresi vermişler, bize de izlemek düşer. Haydi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@rhuncu -- 5 Eylül 2014; 22:37:42 >
  • quote:

O kadar çok fark etmez. Sana en kısa yoldan anlatayım.

Kaynak olarak torrent kullanmayacaksan onlinedizi.co isimli sitede 720p bütün seriler mevcut.

sağolasın kardeşim ya saçma sapan sıralamalar verdiler hep 50 tane şey indirmeye kalktım çok geldi gözüme hep vazgeçtim verdiğin ilk sıralamayla izlemeye başlıyorum ben de yarın ayrıca site için de teşekkürler

• Mini Series ile başladım bakalım burnuma güzel kokular geliyor. Özellikle Number 6 inanılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Mini Series ile başladım bakalım burnuma güzel kokular geliyor. Özellikle Number 6 inanılmaz.

Geç bile kalmışsın izlemek için. En sağlam uzay dizilerinden biridir.
  • Bindik bir Galactica'ya gidiyoruz Dünya'ya bakalım..
  • quote:

Bindik bir Galactica'ya gidiyoruz Dünya'ya bakalım..

Hadi iyi yolculuklar.
  • quote:

Bindik bir Galactica'ya gidiyoruz Dünya'ya bakalım..

Hocam çok seviceksin, arada rastgele bölüm açar izlerim acayip bi çekiciliği var dizinin.
  • Yarın mini series'in kalan bölümünü bitirip ilk sezona geçeceğim bakalım çok güzel bir dizi atmosferi var.
  • Hayirlisiyla bende yukarıda paylasilan sirayla basliyorum diziye. Bakalim begenicekmiyim , SG: Atlantis var bilmem burdakiler izledimi diziyi onla karsilastirabilirmiyiz ? Yoksa tamamen ayri konularmi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar izlediğim film-dizilerin 10 da 8 i bilim kurgudur, yani başka bi değişle bilim kurgu hayranıyımdır. bu diziye de zamanında ekşi sözlükte ki yorumlardan dolayı başlamamıştım (bilim kurgudan çok ikili ve duygusal ilşkilerin anlatıldığı gibi yorumlar dolayı) şimdi nasıl kaçırmışım diye üzülüyorum askerden gelditen sonra can sıkıntısından ulan nolmuş bi izliyim dedim. ve kendimce çok güzel bi diziyi zamanında tv de büyük ekranda izlemek varken 15.6 ekranda izlediğim için üzüldüm. benim gibi bilim kurgu hayranlarına sesleniyorum, dizideki yaşanan tüm sosyoloji felsefik ve insan ilişkileri sadce gerçekten insanoğlunun yaşıyacağı herhangi bir büyük yokoluştaki davranış düşünce ve sosyal olaylarda nasıl davranırlar ı kendilerince düşünüp izleyiciye aktarmaya çalışmışlar ve bu da bana göre daha bir güzellik katmış.
  • Cnbc- e' de 2 sezonunu izleme fırsatı yakalamış ve br şekilde ayrı düşmüştüm. Geçenlerde aklıma geldi, şimdi son sezondan önceki "Razor" bölümündeyim.

Benim gibi eski versiyonunu çocukluğunda izlemiş olan şanslilardansaniz bunu da mutlaka izleyin derim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.