Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
7
Favori
38.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sensation +

Konuyu hortlatayım sıan 2. sezondayım çok heyecanlı. Dizi kendine çekiyor sanki BSG nin bi personeli gibiyim

Finali ortalama üstü olan nadir dizilerden biri. Arada kişilerin hayatlarına filan iniyor, sıkıcı oluyor bazı bölümler sakın bırakayım deme. Hele ki son iki sezon of ki ne of..

• Yok hocam sabahtan beri izliyorum çılgın gibi 2. sezonu bitirip The Resistance a başlıcam ilerliyen saatlerde. Final dediğiniz The Plan filmi mi yoksa 4. sezon un son bölümümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 28 Mart 2014; 23:42:26 >
  • quote:

Yok hocam sabahtan beri izliyorum çılgın gibi 2. sezonu bitirip The Resistance a başlıcam ilerliyen saatlerde. Final dediğiniz The Plan filmi mi yoksa 4. sezon un son bölümümü

Dizi sonu dostum. Cok guzel bir kapanis kapti dizi, son sahne cok anlamliydi. Bir Spartacus finali bit Battlestar Galactica finali. Uzerine tanimam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu kpss bitsin tekrar izleyeyim ben de
  • 3.Sezonu bitirdim efsane bi sezondu 3x04. bölüm hele soluksuz izledim. Şimdi battlestar galactica : revealed-battlestar galactica : the phenomenon - battlestar galactica razor - 2007 - tv filmi- battlestar galactica razor flashbacks - 2007 - 7 bölüm izlicem sırasıyla sonra 4. sezon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Yok hocam sabahtan beri izliyorum çılgın gibi 2. sezonu bitirip The Resistance a başlıcam ilerliyen saatlerde. Final dediğiniz The Plan filmi mi yoksa 4. sezon un son bölümümü

Dizi sonu dostum. Cok guzel bir kapanis kapti dizi, son sahne cok anlamliydi. Bir Spartacus finali bit Battlestar Galactica finali. Uzerine tanimam.

Genelde dizi finallerini beğenmem ama bg finali tek kelime ile harikaydı , müthiş bir finalle noktayı koydular. Bu kalitede bir diziyede böyle bir final yakışırdı zaten
  • Arkadaşlar battlestar galactica the last frakkin specia 4. sezonun 19. bölümünden sonra izleyip 20. bölüme geçmem söylendi bilgisi olan var mı ?
  • dizi tekrar başladı sandım konu hortlayınca.bir insanın duyguları ile bu kadar oynanmaz ki..neyse 4. defa baştan sona izlemek farz oldu.
    SO SAY WE ALL
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalyuvasi

dizi tekrar başladı sandım konu hortlayınca.bir insanın duyguları ile bu kadar oynanmaz ki..neyse 4. defa baştan sona izlemek farz oldu.
    SO SAY WE ALL

Ben de en son yorum attıktan aylar sonra arkadaşlar bir şeyler yazınca bu şekil heyecanlanmıştım.

yazın askere gitmeden tekrar izleyemeyi düşünüyorum.Nasip kısmet.
  • bu diziye hic baslamdim arada bi yani 2007 yillarda bi ark izliyordu ordan biliyom

baslanirmi beyler iyi dizlerden 5 6 yabanci diziyi bitrdim malum diziler yazmaya gerek yok

birde seyi izlestm cok begenmistim adi aklima gelmiyo uzayda her bolumde cesitli dunyalatra gidiyorlar kadim irk ile o irkin yarattgi bi canli turu ile savas anlatiliyor... neyse cok dagittim anlatmak istedigimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergen

battlestar galactica mini series
    battlestar galactica 1-2-3 sezonlar
    battlestar galactica razor
    battlestar galactica 4 sezon
    battlestar galactica The Plan

sırası bu şekilde.

bu siraya gore indrmek izlemek gerek sanirim

• Evet.

• Az önce finali izledim. Müthişti Çok duygulandım çok gerildim çok heyecanlandım çok karmaşık duygular vs vs hele sonunun bağlandığı yer harikaydı. Bu tarz bi son düşündüm ama olur demiyodum.

İzlemek isteyenlere tavsiye ederim kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

bu diziye hic baslamdim arada bi yani 2007 yillarda bi ark izliyordu ordan biliyom

baslanirmi beyler iyi dizlerden 5 6 yabanci diziyi bitrdim malum diziler yazmaya gerek yok

birde seyi izlestm cok begenmistim adi aklima gelmiyo uzayda her bolumde cesitli dunyalatra gidiyorlar kadim irk ile o irkin yarattgi bi canli turu ile savas anlatiliyor... neyse cok dagittim anlatmak istedigimi

Stargate : Atlantis diyorsun sanirim hocam?

• evet hocam nedndr bılmem cok sevdm o dızıyı cok sıcak geldı cbana :)
  • Diziye başlamak istiyorumda mini serisini nereden bulabilirim
  • Mini seriyi bitirdim. Zaten bir buçuk saatlik iki bölüm. Bitti hemen. Yarın 1.sezon başlar..

Şurası saçma geldi. Koskoca filo savunma ağını bir adamın programına mı bırakıyor. Cylon gibi yapay zeka tehlikesi ortadayken.. Bunu bir çocuk bile düşünür yani.
  • Konuya bir girdim efsane dizi yeni bölümleriyle başlıyor. Heyecan yaptık sevdiğim dizilerden biriydi. Tarihe bir baktım 2006 da yazılmış. :( İsyaaannn
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Mini seriyi bitirdim. Zaten bir buçuk saatlik iki bölüm. Bitti hemen. Yarın 1.sezon başlar..

Şurası saçma geldi. Koskoca filo savunma ağını bir adamın programına mı bırakıyor. Cylon gibi yapay zeka tehlikesi ortadayken.. Bunu bir çocuk bile düşünür yani.

Battlestar Galactica (2004-2009)

hocam aman diyim yavaş yavaş izleyin... müzikleri de dikkatli dinleyin gerçekten çok güzel müzikler..

• Mini seri ve 1.sezon , 6 bölüm bitti.

Mini seri ve 1.bölümden sonra dizinin şekli değişti sanki. Ben savaş görmek istiyordum. Ama herhalde farklı yönlere kayacağız gibime geliyor.

Neyse devam..

Bir de sıralama hakkında kesin yazacak olan var mı. Geriye doğru taradım hep farklı yorumlar var...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.