Şimdi Ara

Battlestar Galactica S4E10 ile molada 2009'a çok var daha (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende daha indirmedim ama 720p'lik ripi gözüme kestirdim ,hiçdeğilse ingilizce altyazısı çıksın öyle indiririm.Altyazı olmadan zor anlaşılıyor.

Edit : İngilizce altyazı gelmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtfall -- 5 Nisan 2008; 23:57:06 >
  • Sonunda 4.sezonla favori dizim döndü çok şükür. Dün sabah izledim her dizinin sezon başlangıcında farklı bir başlangıç yapmak ister yapımcılar. Bence sezona iyi başladı burda spoiler vermekten özellikle kaçınıyorum. Sonraki bölümleri dört gözle bekliyorum. Ne de olsa 11. bölüme kadar nerdeyse hiç ara vermeden devam edecek. Hepimize iyi seyirler...

• türkçe altyazı çıktı divxplanette
  • Valla gelmiş geçmiş en iyi bilim-kurgu dizisi diyebiliriz bu dizi için...Sezonu uzun zamandır bekliyorum ama şuan büyük bir çelişki içerisindeyim ya 2009 un sonunu bekliycem ki hepsini arka arkaya izliyim yada tektek takip edicem napcam bilemedim açıçkası:)

Arkadaşlar Cylonlar şimdi kimlerdi en son Spoilerda tartışalım lütfen bir hatırlatırmısnız kaç oy oldu izliyeli...

Starbuck-Chief-Albayın Yardımcısı keltoş:)-Baltar(da o odadamıydı ahtırlamıyorum bir hatırlatma lütfen)
  • daha yeni izledim özlemişim açıkçası diziyi.. gerçekten en güzel sezon açılışlarından bir tanesini yaptı bsg. ama şu gaius baltar denilen adama gerçekten gıcık oluyorum, mesih gibi dolanıyor adam ortalarda
    @sendenbenden
    yanlışın var

sam anders(starbuckın kocası), şef tyron, başkanın yardımcısı bayan, birde albay tigh var.. unutmadan birde açıklanmayan bir tane daha cylın modeli varmış gemide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanashi -- 6 Nisan 2008; 22:57:05 >
  • Sezon açılışı çok güzeldi gerçekten.Özellikle ilk 10 dakika özlemişim bu diziyi dedirtti.Savaş sahneleri ve müzikler yine çok çok iyi olmuş yeni bölümleri merakla bekliyorum...

Bu arada 5. Cylon Baltar veya Starbuck olmayabilir.
  • peki malum yerlere düştümü?
  •  Battlestar Galactica S4E10 ile molada 2009'a çok var daha

dizinin sıkı bi takipçisi olarak belirteyim istedim dizi baslamadan cok önce verilmişti son saylon bence masanın dışında biri

4. sezonu beklemekten sıkılmışken, Galactica’dan yavaş yavaş final sezonuyla ilgili ipuçları gelmeye başladı.

Leonardo DaVinci’nin en ünlü eserlerinden olan ‘Son Yemek’e gönderme yapan bu resim biz Galactica hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

İşte oyuncular ve bizzat Ron Moore’un ağzından 4. sezon ile ilgili ‘şifreler’!

1.Laura Roslin : Kanseri yeniden nükseden Roslin, çok önemli bir şeyi yakıyor, ateşliyor. Bu ateş sezon ortasında konuyu farklı bir yöne çekebileceğini temsil ediyor.

2. Natalie (Trica Helfer) :Natalie adındaki yeni bir 6 Numara saylon modeli, bu sezona damgasını vuracak. Yapımcı Moore’un açıklamasına göre Natalie diğerlerinden farklı bir gündem izleyen bir grup saylona liderlik yapacak.

3. Albay Saul Tigh:Tek gözü kör olan Xo, saylon olduğunu öğrenmesiyle birlikte farklı bir karakter kompozisyonu sergiliyecek.

4 . Lee Adama: Derin düşüncelere dalan Lee, Yahuda gibi ihanet edebilir mi?

Lee bir daha asla pilot uniforması giymeyecek.

Baltar ve kafasındaki hayali 6 numara : Her ne kadar Baltar kurtarıcı konumunda görünse de asıl hikaye bu değil. Baltarın 6 numarasının iddiasına göre, Baltar gerçek ve tek tanrının bir çeşit peygamberi. O yüzden doğal olarak resmin ortasında duruyor.

Kara “Starbuck” Thrace ve Samuel Anders. : Öldüğü sanılan Starbuck beklenmedik bir anda geri dönerken aynı anda kocası Sam Anders da saylon olduğunu öğrenmişti. Dolayısıyla ilişkileri daha da karmaşık bir hal alıyor, ama Starbuck’ı şüphelenmeden kabul eden tek kişi yine kocası Anders oluyor.

Galen “The Chief” Tyrol : Kendisinin bir tost makinesi olduğunu keşfeden Tyrol, eşi Cally’den olan çocuğunun da ikinci gizli insan-cylon melezi olduğunu farkeder. Bu bağlamda elinde bir bıçak bulunduruyor.

Karl “Helo” Agathon ve Sharon “Athena” Valeri Agathon: Bu insan-cylon çifti resimde masadaki birine doğru çekinerek bakmaktalar. Bu kişinin kim olduğu belli değil. Ama bu kişi her kimse ilişkilerine de tamamen karşı.

William Adama : Her ne kadar Adama ve Roslin masada çok uzakta olsalar bile, birbirlerine daha da yakınlaşıyorlar.

Eksik Figür: Henüz ortaya çıkmayan saylonu temsil ediyor. Bu masadaki diğerlerinin son saylon olmadığı anlamına mı geliyor sorusuna Moore sadece gülüyor ve yanıt vermemeyi tercih edeceğini söylüyor.

alıntıdır

resme gore yorumlarsak resimde normalde 13 kişi olması lazım demek ki masada olmayan birisi

• @asd_akay

"ben söylemiştim demeyi sevmiyorum" demeyi seviyorum ve birşey demek istiyorum, ben söylemiştim yukarıda. hatta s4e1 de 12 cylon modeli var deniliyor, 7 model biliniyor, 4 tanesi daha yeni tost makinesi olduğunu anladılar toplamda 11 tane cylon oluyor, bir tanede yeni cylon, şu number six'in bilmiyordum affet gibi birşeyler söyledeği birisi olabilir bu.. çünkü bilinen tüm cylonlar arasında number six'in öyle özür dilenecek birşey yapmadığını biliyoruz zaten.. öyleyse bu son kalan model büyük ihtimal daha önceden cylon olmadığı kesin gözle bakılan ama cylonlarda efsaneleşmiş birisi olabilir. karışık oldu hem acaip spoilerda vermiş olabilirim
  • Bahsi geçen resim gerçekten ilginçmiş. Yeni görüyorum bunu. Gerçekten yoruma çok açık. Bundan bir sürü çıkarım yapılabilir. Umarım beklediğimiz gibi son sezon müthiş olur.
  • Arkadaşlar 4.sezonun ilk bölümünü şimdi izledim böyle bir dizi yok:)

Mükemmel olmuş yine herşey arap saçına döndü iyice...

Sizce Baltar gerçektende Mesihmi? Çocuğu iyileştirdi Adamları Tanrı üstüne yolladı sonra kormuasına öldürttü(kıza)?
  • ekşide şöyle birşey okumuştum bi aralar

Gaius-----Jesus(İsa)
    Adama---Adam(Adem)
  • Hmm doğru olabilrde;

Adem le İsa'nın aynı tarihte yaşadığı doğrumu peki? Yada İsayla Adem tarihte nerede birlikte oldu?
  • o kadarını bilmiyorum
    ama şu olabilir(yine ekşide okuduğum bi teoriden yola çıkarak)

ekşide yazan:dünyayı bulacaklar ama buldukları çağlar insanlığın daha varolmadığı zamanlar olucak yani Koloni Filosu insanlığın başlangıcını oluşturacak

bundan sonra muhtemelen Gaius dünyaya inmeyecek daha sonra Mesih şeklinde gelecek veya Gaius cylonlardan biri ve ölmediği için dünyaya daha sonraları gidecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

o kadarını bilmiyorum

ekşide yazan:dünyayı bulacaklar ama buldukları çağlar insanlığın daha varolmadığı zamanlar olucak yani Koloni Filosu insanlığın başlangıcını oluşturacak

bundan sonra muhtemelen Gaius dünyaya inmeyecek daha sonra Mesih şeklinde gelecek veya Gaius cylonlardan biri ve ölmediği için dünyaya daha sonraları gidecek

Mantıklı teoriler

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

o kadarını bilmiyorum

bu teoriyi yazanlar guzel yazmislar. birden tanrilarin arabalari adli kitap geldi aklima.Guzel baslangic yaptilar. Son sezon olmasi uzucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 11 Nisan 2008; 7:57:25 >

• Yeni bölüm şu an itibari ile malum yerlere düşmüştür henüz alt yazı yoktur sanırım

Sırf Bsg için windows un saatini değiştirip alrm kuruyorum

Ayrıca bölümün fragmanlarında all will be revealed diyo son cylonun kim olduğunu az sonra öğrenicem

oh be losttan bıkkınlık gelmişti sır üstüne sır bişey açıklamadılar gittiler

• S4E2'yi biraz önce izledim "final five"'in sonuncusunu ancak sezonun diğer bölümlerinde görebileceğiz sanırım. Ben atlamış da olabilirim tabii :) İlk bölümle karşılaştırınca bu bölüm biraz yavan kaldı ama napalım final sezonu idare edicez artık
  • 4. sezon 2.bolumu yeni izledim ve isler daha karisik oluyor. Dizinin bitecek olmasi kotu.
    Saylonlar yavas yavas bize benzemeye basladi. Galiba sonlarini kendileri getirecek.Ne de olsa insanlar yapti.Bir lafta Baltar a ,filo da yatmadigi kalmayacak Spoiler Goster nasil yapiliyor. Anlatacak olan var mi. Denedim ama olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 13 Nisan 2008; 18:50:22 >
  • Diziyi fazla takip eden yok sanirim. 4. sezon 3 bolumu indirip izledim ama altyazi olmayinca pek birsey anlamadim Altyazi ciksa iyi olacak. Yalniz bu bolumde heyacan yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.