Şimdi Ara

Battlestar Galactica S4E10 ile molada 2009'a çok var daha (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eksikler ve hatalar mevcut olabilir, ama isterseniz rapide atayım sizin için

buyrun link

herzaman olduğu gibi **** yerine rapid-share yazıyoruz

eksikler ve hatalar için özür dilerim, ilk denememdi bu çeviri, inşallah ileride daha iyilerini yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanashi -- 12 Mayıs 2008; 18:33:51 >

• @VİCEROYBOY

Arkadaşım hepsini izledim öncelikle kendinle çeliştiğin çok nokta var...

Birkere irtibata geçme konusu.Filo saldırdığında raider geldi gözünü taradı gitti öyle anladı.Aamlar new capricada nerdeyse 2-3 ay kaldılar nasıl anlamadılar diyorum...Hertürlü işkence yapıldı bide albaya gözünümü tarıyamadılar ?

Hadi bunun bir bilinçaltında saklı kalma durumu varsa bilemem açıkçası o ayrı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendenbenden -- 13 Mayıs 2008; 2:36:06 >
  • ''[4X07]-Guess What's Coming to Dinner'' bölümünü yeni izledim lost most halt etsin galactica da iyice karışıklaşmaya başladı hiçbişey anlamadım bu bölümden
    ama önümüzdeki bölümler ekşın başlıycak sanırım yani umarım başlar artık.

dip not:her ne kadar anlamasam da güzel bölümdü,cins miyim neyim hem anlamıyorum hem de hoşuma gidiyo

ayrıca melezin sondaki ''jump'' lafı tüylerimi tiken tiken etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 18 Mayıs 2008; 21:37:59 >
  • Evet ya dizi iyice garipleşmeye başladı. Konu da gittikçe dağılıyor sanki bakalım bu sezon nasıl toparlayıp bitirecekler diziyi.
  • 4x01'den sonra izlediğim en güzel 4. sezon bölümü 4x07 oldu,mükemmel bi bölümdü
  • 7.bölüm izlediğim engüzel bölümlerden biriydi bu sezon...Gerçekten süper olmuş ama hala 10larca belirsizlik var neyi takip ediceğimi şaşırdım...
  • Ben de yapılan yorumlara katılıyorum ilk bölümden sonra iyice sıkıcı bir havaya bürünen dizi S4 E6'da toparladı en son bölüm olan S4 E7'de de resmen döktürdü. Tartışmasız bu sezonun en iyi bölümü. Spoiler içeren birşeyler yazmak istemiyorum çünkü üzerinde konuşulması tartışılması gereken o kadar çok şey varki hangisini yazacağımı bilemiyorum yalnız bir konu var IMDB'de sonraki bölümün tarihi 23 Mayıs olarak görünse de Science-Fiction forumlarında elemanlar hep iki hafta bekleyemeyeceklerinden falan bahsediyorlar E8 gerçekten iki hafta sonra mı? ben bir hafta bekleyemem diyodum bir de gerçekten iki hafta sonraysa gerçekten üzülürüm

• Ben de Episodeworld isimli siteye baktım şimdi orada da 8. bölüm tarihi 2008-05-30 olarak gözüküyor yani mayısın 30unda,ne yazıkki bekliycez.
  • Neyse beklicez napalım bu arada henüz fark ettiğim bişeyi paylaşmak istedim

Athena no.6'yı indirdi ölür mü ölmez mi bilmem ama vurması gereken o değil sarışın no.6'ydı sanırım Hera'nın çizdiği resimlerde de sarı saçlar ve kırmızı elbiseler belirgindi. Athena yanlış yaptı yani Hera için no.6'dan kaynaklanan tehlike devam ediyor yani. Ha bi de cylon ana gemisi nereye "jump"ladı buna ilişkin tahminlerinizi bekliyorum ne de olsa önümüzde baya bi süre var

• quote:

Orjinalden alıntı: taurnil

Neyse beklicez napalım bu arada henüz fark ettiğim bişeyi paylaşmak istedim

Athena no.6'yı indirdi ölür mü ölmez mi bilmem ama vurması gereken o değil sarışın no.6'ydı sanırım Hera'nın çizdiği resimlerde de sarı saçlar ve kırmızı elbiseler belirgindi. Athena yanlış yaptı yani Hera için no.6'dan kaynaklanan tehlike devam ediyor yani. Ha bi de cylon ana gemisi nereye "jump"ladı buna ilişkin tahminlerinizi bekliyorum ne de olsa önümüzde baya bi süre var

dediğin gibi Athenanın rüyasında gördüğü sarışın olan yani şu an da galactica da esir tutulan no:6 ydı ve ilerde önemli şeyler olmasına yol açacak olan da o,

cylon ana gemisi dünyaya jumplamış olabilir diye düşünüyorum daha doğrusu sallıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 20 Mayıs 2008; 2:02:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ©em

quote:

Orjinalden alıntı: taurnil

Neyse beklicez napalım bu arada henüz fark ettiğim bişeyi paylaşmak istedim

dediğin gibi Athenanın rüyasında gördüğü sarışın olan yani şu an da galactica da esir tutulan no:6 ydı ve ilerde önemli şeyler olmasına yol açacak olan da o,

cylon ana gemisi dünyaya jumplamış olabilir diye düşünüyorum daha doğrusu sallıyorum

Evet kesinlikle bencede Atena yanlış altıyı indirdi... İçlerinde insan duygu düşüncelerine en yakın 6 oydu... Bence dünyaya sıçramadı melez okadar kolay olamaz... Ya en yakın cylon filosuna sıçradı yada diriliş gemisinin oraya sıçradı ama her halikarda bir sonraki iki bölüm bomba gibi olacak...

• Isler iyice karisti. .Birseyler yazacagim ama nasil spoiler yazacagim bilmedegimden yazamiyorum. Finale yaklastikca insanlarin aklini iyice karistiriyorlar.
  • yaw neler oldu böle ya son bölümde jumpppppppppppppp
  • Yeni bölüm çıktı. Son iki bölümde çarşamba günleri gelecek.
  • Hay ya.Ne güzel Cumartesi izleriz diyodum.

Her ne kadar bayık gibi gözükse de 8. bölümde baya gelişmeler oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

@VİCEROYBOY

Birkere irtibata geçme konusu.Filo saldırdığında raider geldi gözünü taradı gitti öyle anladı.Aamlar new capricada nerdeyse 2-3 ay kaldılar nasıl anlamadılar diyorum...Hertürlü işkence yapıldı bide albaya gözünümü tarıyamadılar ?

Centruion ve Raider'lar insan şeklindeki Cylon'lardan yapı olarak farklılar.Bu yüzden onların tanıması doğal bir şey.

• Baya bi gelişme oldu gerçekten ama bi bölğm bu kadar mı sıkıcı olur yawwww

Sabahın köründe (takriben 05:00 falandı galiba) ve kıt ingilizcemle anlayabildiğim kadarıyla biraz bölümden bahsedelim:

Bir kere cylon baseship sanırım diriliş gemisinin oraya "jump" ladı en sevdiğim number 6 hakkın rahmetine kavuştu Athena da en sonunda şarkı söyleyen garip melodiler mırıldanan azınlığın arasına dahil oldu Roslin uçtu yeni başkan Lee Adama vatana millete hayırlı olsun e bu kadar bayık bir bölümden sonra bir sonraki bölüm baya bi hareketli olur heralde

• quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Hay ya.Ne güzel Cumartesi izleriz diyodum.

Her ne kadar bayık gibi gözükse de 8. bölümde baya gelişmeler oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

@VİCEROYBOY

Centruion ve Raider'lar insan şeklindeki Cylon'lardan yapı olarak farklılar.Bu yüzden onların tanıması doğal bir şey.

farklı olabilir sonuçta new capriacada isterlerse tenekeleri kullanıp istediklerini bulabilirlerdi ..

• son bölümün Türkçe altyazısı hala çıkmadı,Türkiye de bu dizinin gerçek değeri bilinmiyor gibi geliyor bana,aslında şu anda piyasadaki en iyi diziler arasında ilk 3te yer alır.
  • Evet ama herkes bilimkurgu sevmiyor .Ayrıca fazla aksiyon olmadığından da şikayet eden var...Bütün bölüm konuşma olsa bir odada yine izlerim oderece seviyorum ben....
  • 4. sezon bittimi aramı verdiler?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.