Şimdi Ara

Battlestar Galactica S4E10 ile molada 2009'a çok var daha (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walla her bölümü kaçırmadan izliyorum Spoilerdan devam edelim:)

3.bölümde Chiefin karısını Yeni Cylonlardan başkanın eski sekreteri öldürdü boşluğa yolladı bunlar hala insan olduklarını sanıyorlardı ama blinç altlarındaki birşey bir anda uyarıyor ve harekete geçiyor sanıım çok tehlikeli bir durum oldu gittikçe:)

Ayrıca Cylonlar arasındaki kutuplaşma ve savaşında sonunu ne yazikki 4. bölümde görücez gibi hadi hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Walla her bölümü kaçırmadan izliyorum Spoilerdan devam edelim:)

3.bölümde Chiefin karısını Yeni Cylonlardan başkanın eski sekreteri öldürdü boşluğa yolladı bunlar hala insan olduklarını sanıyorlardı ama blinç altlarındaki birşey bir anda uyarıyor ve harekete geçiyor sanıım çok tehlikeli bir durum oldu gittikçe:)

Ayrıca Cylonlar arasındaki kutuplaşma ve savaşında sonunu ne yazikki 4. bölümde görücez gibi hadi hayırlısı...

Sekreter cheif'i elde etmek istiyordu ve kızı postaladı . Ee etme bulma dünyası daha önce o kadında aynı şeyi boomer'a yapmıştı.

• YAHU spoiler İBARESİ var neden onu kullanmıyorsunuz izlemiyenlerin yerinde olsam yazık etmiştim şimdi bu topici:)

Şimdi dizi 4.bölümde dahada karmaşıklaştı ki hergeçen bölüm dahada karmaşıklaşıcağı gözüküyor.Eskisi gibi aksiyonda olmuyor artık sıkılmadım değil doğrusu.Hep felsefe hep felsefe nereye kadar ....
  • evet dizi bilim kurgu'dan çıkıp dram dizisine dönüştü

4. bölümün sonunda Baltar konuşurken müritlerinin ağlaması falan baya komik bi sahneydi
  • o kadar şey yazmıştım silinmiş sanırım spoiler olduğu için neyse bakalım,dizi sonlara yaklaştıkça karışıklaşıyor,felsefik bir hal alıyor ancak benim düşüncem ilerde bizi baya bir süprizlerin beklediği yönünde ohaaa dedirtcekler gibi bir his var içimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 1 Mayıs 2008; 3:22:33 >
  • Orası kesin zaten herbölüm başka bir heyecan ama eskiyi arıyorum açıkçası:(
  • quote:

Orası kesin zaten herbölüm başka bir heyecan ama eskiyi arıyorum açıkçası:(

Kesinlikle katılıyorum..

3.sezon mahkeme sahnelerinden sonra 4.sezon oldukça baydı..Son saylonun kim olduğuda belli değil artık final bölümünde öğreniriz onuda sanırım..

Bu arada dizi 4.sezonun sonunda bitecekdi en son varmı farklı bir gelişme ?

• bu yazi battlestar galactica 4. sezon ile ilgili spoiler içermektedir'

Battlestar Galactica S4E10 ile molada 2009'a çok var daha

hazır battlestar galactica haberleriyle güne giriş yapmışken, bir de bu keşfi sizinle paylaşmak istedim. malum dizi yapımcıları yıl içinde bir çok yerde dizi hakkında genel ve önemli bilgi verip durmakta. battlestar galactica yapımcısı mark verheiden de comicmix için bir röportaj vermiş.

röportajın kilit sorusu şu: tigh'in hayalinde adama'yı sağ gözünden vurduğunu görüyoruz ? alaka nedir?
    verheiden bölümün yazarı olan david weddle adına cevap vermiş. "bu detayın farkedilmesini bekliyordum. ama şovun tüm mitolojisi içinde ele alınmamasına üzüldüm. bölümü yavaş tekrar tekrar izleyin ki gerçekleri alayacaksınız, gözünüzün önündeler" ilginç bir devap değil mi?

Battlestar Galactica S4E10 ile molada 2009'a çok var daha

tvsquad şovu yavaş çekim izlemese de, tekrar izleyince, adama'nın sağ gözden vurulmasını, tigh'ın aslında çıkarılan gözünün sağ göz olmasını ve hatta ander'ın son bölümde taranan gözünün de sağ göz oluşuna dikkat çekiyor.

bu detaylar şu soruları ortaya çıkarıyor (sorular aceleyle sorulmuş olablir ama benim aklıma gelenler bunlar, adama hakkında da büyük şüpheler içindeyim uzun süredir)

* saylonlar tek gözlü makinalar. birbirlerini sağ gözden taramaları sonucunda, 12 yeni saylonun sağ gözlerinin o tek göze tekabül ettiğini öne sürebilir miyiz?
    * saylonlar yeni 5 saylonu sağ gözünden tarayıp mı anlayacak?
    * tigh'ın kimliği ortaya çıkmayabilir mi? sağ gözü çıkarıldı geçen sezon bildiğimiz gibi. (gerçi saylon 6, yeni beşliyi hissedebildiğini belirtti ama kimlik olarak bilemeyecek belki de tigh'ı)
    * tigh'ın adama'nın sağ gözünü vurmak istemesi neye işaret olabilir?

bu haberle eve gider gitmez yapacağım şey ilgili sahneleri izlemek olacak ama bir cevaba ulaşacak mıyım orası meçhul :)

22dakika.org dan alıntıdır.

yazı ilginç geldi paylaşmak istedim,BSG de Lost kadar olmasa da ince detaylar ve ilginç ipuçları olan bir dizi aslında ancak şimdiye kadar çok fazla kafa yormadan izlediğim için bazı şeyleri kaçırmışım sanırım,bu yazıda okumasam bu göz olayını dizinin sonuna kadar görmezdim sanırım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 2 Mayıs 2008; 3:04:56 >

• Biraz önce s04E5'i izledim. Bu yapımcılar dizinin sonunda nereye varacaklar merak etmeye başladım gerçekten şimdi gelelim spoilar kısmına

Bölümde ana karakterlerin önemli kısmı izne çıkmış hem roslin hem de adama bu bölümde hiç görünmedi geçen bölümde de aynı şey starbuck(niye gösterildiğini anlayamadıım ufak bir sahne hariç) için yapılmıştı. Öyle anlaşılıyor ki galen yakın zamanda eşine ne olduğunu anlayacak o zaman da artık son beşliden biri öldüğünde nerde uyanıyo ya da diğerlerinden farkları var mı öğrenmiş olucaz aslında daha çok şey var ama en azından Haziran'da verilecek araya kadar baya birşey ortaya çıkacak sanırım ama son saylonu ne zaman görücez onu bilemiyorum gerçekten

• Türkiyede ne zaman yayınlanacak yeni bölümler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçarturk -- 6 Mayıs 2008; 21:25:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

yazı ilginç geldi paylaşmak istedim,BSG de Lost kadar olmasa da ince detaylar ve ilginç ipuçları olan bir dizi aslında ancak şimdiye kadar çok fazla kafa yormadan izlediğim için bazı şeyleri kaçırmışım sanırım,bu yazıda okumasam bu göz olayını dizinin sonuna kadar görmezdim sanırım:)

gerçekten ilginç bi yazıymış,buradan
    Bill Adama Son Saylon sonucunu çıkarabilir miyiz?
  • Sanctus spoilerde yazdığın konudan emin olmak istiyorsan ilk sezonda Starbuck'ın Leoben'i sorguya çektiği bölümü baştan izle

Bu arada bende spoiler butonu çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytekin -- 7 Mayıs 2008; 9:19:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: ©em

gerçekten ilginç bi yazıymış,buradan
    Bill Adama Son Saylon sonucunu çıkarabilir miyiz?

bilmiyorum ama eğer öyle cıkarsa ohaaaa derim ben şahsen,hatta böle gezerim 1-2 gün

• quote:

Orjinalden alıntı: Baytekin

Sanctus spoilerde yazdığın konudan emin olmak istiyorsan ilk sezonda Starbuck'ın Leoben'i sorguya çektiği bölümü baştan izle

niye ne var ki o bölümde,kimin sylon olup olmadığını mı söylüyor o bölümde hatırlayamadım şimdi

tek hatırladığım leobenin bol bol felsefe yaptığıydı,zaten dizi son zamanlarda iyice felsefe manyağı yaptı bizi

• ya bu dizinin altyazısı neden geç çıkıyor.. s4e6 yayınlandı ama hala altyazısı yok hiç bir yerde.. lost olsa anında çıkardı altyazıs
  • Direk spoilera giriyorum kusura bakamsın izlemiyenler

Arkadaşlar şimdi yukardaki yazıdan şu durumlar çıkmazmı?

Albayın sağ gözü bildiğimiz gibi saylonlar tarafından çıkarıldı.Saylonlar ozaman gözünü neden taramadı?Yada saylon olduğunu bildikleri halde onu bu hale neden getirdiler?Yada gözünü çıkarmaktaki amaç neydi?Kısaca madem saylon nedne Saylonlar New Capricada bunu anlamdı?

Çok ilginşeyler bunlar dizide biraz aksiyon olsun viper sentinel savaşı olsun Galactica silahlarını kullansın yeter baydım artık:)
  • quote:

Direk spoilera giriyorum kusura bakamsın izlemiyenler

Arkadaşlar şimdi yukardaki yazıdan şu durumlar çıkmazmı?

Albayın sağ gözü bildiğimiz gibi saylonlar tarafından çıkarıldı.Saylonlar ozaman gözünü neden taramadı?Yada saylon olduğunu bildikleri halde onu bu hale neden getirdiler?Yada gözünü çıkarmaktaki amaç neydi?Kısaca madem saylon nedne Saylonlar New Capricada bunu anlamdı?

Çok ilginşeyler bunlar dizide biraz aksiyon olsun viper sentinel savaşı olsun Galactica silahlarını kullansın yeter baydım artık:)

şimdi şöyle bir şey va rgeriye kalan 5 cylon modelini geriye kalan 7 model daha bilmiyor, cylonlardan sadece bir tanesi diğer 5 cylonun kim olduğunu biliyordu ama onuda tedavilden kaldırdılar.. sanırım 4. sezonu daha izlemedin, nedenini ve niçinini anlatıyordu.. ayrıyeten cylonların bir uyanış safhası var. belli bir koda göre cylon oduklarını anlıyorlar ve diğer cylonlar ile irtibata geçebiliyorlar. cylon olduklarını bilmeden diğer cylonlar ile irtibata geçemiyor dolayısıyla gerçek insanlardan ayırt edilemiyorlar.. eğer dördüncü sezon birinci bölümü izleseydin cylonlar tüm filoyu yok edecekken sam ile irtibata geçip geri çekildiler

daha çıkmadı zaten s4e6 türkçe altyazısı, sonunda kafam atacak kendim çevirecem
    altair_ tembelleşti iyice sanırsam

• altyazının çıkacağı yok dedim ve kendim çevirdim, gerç bazı yerleri eksik oldu ama onlarıda düzeltirim zaman ile forever ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: viceroyboy

altyazının çıkacağı yok dedim ve kendim çevirdim, gerç bazı yerleri eksik oldu ama onlarıda düzeltirim zaman ile forever ben

madem çevirdin rapid e atta biz de nasiplenelim
  • s4e6 bolumun altyzisi elinde olan varsa gondersin . Altyazisiz izledim ama pek birsey anlamadim. Bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.