Şimdi Ara

Battlestar Galactica S4E10 ile molada 2009'a çok var daha (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir bölüm daha gerçi ing. altyazı olmadan diziyi anlamak baya bi zorlaşıyo ama olsun napalım. Fena bir bölüm değildi bence. Burda spoilera kacmadan alta alayım yazacaklarımı

Bölümde tahmin edildiği gibi Cylon ana gemisinin "jump"ladığında nereye gittiğini öğrendik 5-6 ayrı jump ardından hub'ın yanına ulaştı. Cylon ve insanların ortak saldırısıyla Hub yok edildi (Savaş kısmını düşündüğümden kısa tutmuşlar.) ve son beşlinin kim olduklarını bilen 3 numara tekrar aramızda. Haftaya yayınlanacak bölüm olan "Revelations" isminden de anlaşılacağı gibi "açığa çıkma, ortaya çıkma" gibi anlamlara sahip. Yani son 5'liden 4'ünün kimlikleri (biz biliyoruz zaten) açığa çıkacak sanırım. Ara verilmesi için uygun bir bölüm yani. Bu bölümün ardından verilecek ara baya bir uzun dizi 2009'da devam edecek bu kadar araya gerek var mıydı dizinin yapımcılarına sormak lazım ama bekleyip görücez.

• bölüm 8 ve 9 u arka arkaya izledim,9.bölüm güzeldi,uzun zamndır özlediğimiz savaş sahnelerini kısa sürede olsa gördük,sanırım dizinin maddi kaynakları ilk başlardaki gibi değil o yüzden daha çok konuşmaya ağırlık verilen bölümler cekiliyor,ama yavaş yavaş sezon şekillenmeye başladı,önümüzdeki yani 10.bölümden sonra dizi araya girecek oldukça süpriz bir yerde sezon arası yapacaklarını düşünüyorum beklemek zor olacak.

bu arada 3 numara,Başkan Laura'ya kendinin cylon oldunu biliyormusun deyince noluyoz lan dedim şoka girdim,
    şaka yapıyomuş cylon karısı

Laura'nın Amirale sarılıp seni seviyorum dediği sahne de baya duygusaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 10 Haziran 2008; 3:00:35 >

• @©em
    Gecen hafta bir haber duydum ama ne kadar dogrudur bilmiyorum. Sezon arasina girdikten sonra yapimcisi degisecekmis galiba , yapimci degistikten sonra dizi de maddi olarak artis bekleniyormus. Ne kadar dogru bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

@©em
    Gecen hafta bir haber duydum ama ne kadar dogrudur bilmiyorum. Sezon arasina girdikten sonra yapimcisi degisecekmis galiba , yapimci degistikten sonra dizi de maddi olarak artis bekleniyormus. Ne kadar dogru bilemem.

inşallah haber doğrudur dostum,parasız Galactica pek olmuyor çünkü
  • 10. bölümde ara verilecek sanırsam ve 2009 da başlayacak soylentileri vardı inşallah doğru değildir çünkü cok uzun bir zaman dilimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 11 Haziran 2008; 1:23:13 >
  • Evet bu hafta son bölüm.11. bölüm 2009'da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Evet bu hafta son bölüm.11. bölüm 2009'da

söz de sezon arası sezon sonu gibi mübarek
  • 6 aylık sezon arasımı olurmuş be yaw

Bi de konuyu açan arkadaş şu başlığı değiştirsin bi zahmet
  • bu diziyi çok seviyorum. lost'un şatafatlı olaylarından bunda pek yok ama dizi çok derin ve güzel. lost'dan daha iyi bence...
  • Yeni konu başlığı daha güncel oldu sanırım. Verilecek ara gerçekten uzun ama umarım bu sürede CNBC-e ya da başka bir kanalda diziyi izleme şansımız olur. 4. sezonda özellikle 1, 7 ve 9'u yeniden izlemek isterim. Aradan önceki bölümde bildiğimiz şeyler dışında farklı bir gelişme olacağını düşünmüyorum. Bu yorum için spoiler tag ina ihtiyaç yok bence.
  • dizi hakkında bilgi verirmisin konusu filan güzel mi süper mi sürükleyicimi heyecanlımı
  • 10. bölümü henüz izlemedim ama 8. ve 9. bölüm gerçekten güzeldi

güzeller güzel D'anna'yı geri canlandırdılar,keşke tüm modellerini öldürmeden önce bi kopyasını bana verselerdi

bi ara en güzel Cylon hangisi şeklinde bi anket açmak istiyorum,destek verir misiniz

merak ettiğim şey
    son bölümde son Cylon'un kim olduğu açıklanacak mı?

ByCaner;tavsiye ederim gerçekten çok güzel bi dizidir. yani bilim kurgu diye geçiyor ama dram kısmıda çok yoğun,her bölümde aksiyon olmuyor arka arkaya 4-5 bölüm sadece konuşma,tartışma,karakterler arası ilişkiler falan işlenebiliyor
    hiç pişman olmazsın,izlemelisin

• battlestar galactica'nın razor diye bi filmi varmış. indirecem ama konusu ne biraz bilgi verir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kitapkurduyerim

battlestar galactica'nın razor diye bi filmi varmış. indirecem ama konusu ne biraz bilgi verir misiniz?

Battlestar Pegasus gemisinin geçmişte başına gelenlerin anlatıldığı bir film,izlemeni tavsiye ederim güzel olmuş
  • Sanctus Diavolos sağol arkadasım listeye aldım sıradakiler bitsin indircem zaten dizi arsivi yapıyorum
  • S4E10'u biraz önce izledim açıkçası beklediğimden çok çok fazla gelişme oldu. Yani ne diyim bilemiyorum ama bundan sonrakileri spoiler tagi içinde soylersem daha iyi olur sanırım.

Yaw arkadas hadi sezon arası diye son beşliden dörtlüsünü ortaya çıkardın ama bari dünyayı bulmaları biraz vakit alsaydı buldukları dünyanın yaşadığımız dünyanın kaç yıl sonrası olduğunu bilemiyorum ama yaşanabilir yanı yok gerçekten. Kalan 10 bölümde cevaplanması gereken iki ana soru kaldı böylece

1- Son beşliden sonuncusu kim? (en çok merak edilen soru)
    2- Yaşanabilir bir yer olarak Dünya alternatifi ortadan kalktığına göre son metrelerde neredeyse kardeşlik ilan edip birbirlerinin boynuna sarılacak olan insanlar ve saylonlar (diriliş gemisinin ortadan kalkmasıyla artık her birinin tek canı var yok öyle eskisi gibi tekrar dirilme) nerede yaşayacak ve kendilerine yaşanabilir bir gezegen bulabilecekler mi????????

Kalan on bölümde olay nereye bağlanacak bu son bölümden sonra merak ettim gerçekten benim uçuk tahminim (biraz geyik ve biraz uçuk belki ama ) ortaya çıkacak son saylonun da katkısıyla Starbuck'ın raptorunun geçmişe de gidebileceğini keşfedecekler ve topluca Dünyanın bundan bilmem kaç yüz yıl önceki yaşanabilir dönemine "jump"layacaklar Nasıl??????????

• Sezon finali süperdi. ( Aslında sezon arası ama )
    Son bölümler 2009da başlayacakmış. Bu arada sezon 2-3 arasını bağlayanlar gibi webisodelar yayınlanacakmış, 10 ile 11. bölüm arasını anlatacak.

Son 5'liden 4'ü ortaya çıkıyor. 5. cylon galacticada değilmiş bunu öğrenmiş olduk. Bölümün başında Diana filonuzda 4 cylon var diyor çünkü. 5. esir alınanlardan biri de olabilir.
    Dünyayı buluyorlar ama ufak bir nükleer kış yaşanmış. Cylonlar bile dumur olmuş durumda...

• quote:

Orjinalden alıntı: nanashi

quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Direk spoilera giriyorum kusura bakamsın izlemiyenler

Arkadaşlar şimdi yukardaki yazıdan şu durumlar çıkmazmı?

Albayın sağ gözü bildiğimiz gibi saylonlar tarafından çıkarıldı.Saylonlar ozaman gözünü neden taramadı?Yada saylon olduğunu bildikleri halde onu bu hale neden getirdiler?Yada gözünü çıkarmaktaki amaç neydi?Kısaca madem saylon nedne Saylonlar New Capricada bunu anlamdı?

Çok ilginşeyler bunlar dizide biraz aksiyon olsun viper sentinel savaşı olsun Galactica silahlarını kullansın yeter baydım artık:)

şimdi şöyle bir şey va rgeriye kalan 5 cylon modelini geriye kalan 7 model daha bilmiyor, cylonlardan sadece bir tanesi diğer 5 cylonun kim olduğunu biliyordu ama onuda tedavilden kaldırdılar.. sanırım 4. sezonu daha izlemedin, nedenini ve niçinini anlatıyordu.. ayrıyeten cylonların bir uyanış safhası var. belli bir koda göre cylon oduklarını anlıyorlar ve diğer cylonlar ile irtibata geçebiliyorlar. cylon olduklarını bilmeden diğer cylonlar ile irtibata geçemiyor dolayısıyla gerçek insanlardan ayırt edilemiyorlar.. eğer dördüncü sezon birinci bölümü izleseydin cylonlar tüm filoyu yok edecekken sam ile irtibata geçip geri çekildiler

daha çıkmadı zaten s4e6 türkçe altyazısı, sonunda kafam atacak kendim çevirecem
    altair_ tembelleşti iyice sanırsam

Bütün bölümleri izledim.Senin demek istediğin bir cylon cylon olduğunu bilmeden asla anlaşılamıyor.Oyüzdende albayı anlamadılar.Savaş sırasındada Starbuck'ın erkek arkı cylon olduğunu bildiği için anlaşılabildi...Sanırım bunu söylemek istedin:/

• quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Sezon finali süperdi. ( Aslında sezon arası ama )
    Son bölümler 2009da başlayacakmış. Bu arada sezon 2-3 arasını bağlayanlar gibi webisodelar yayınlanacakmış, 10 ile 11. bölüm arasını anlatacak.

Son 5'liden 4'ü ortaya çıkıyor. 5. cylon galacticada değilmiş bunu öğrenmiş olduk. Bölümün başında Diana filonuzda 4 cylon var diyor çünkü. 5. esir alınanlardan biri de olabilir.
    Dünyayı buluyorlar ama ufak bir nükleer kış yaşanmış. Cylonlar bile dumur olmuş durumda...

Benim aklımı çelen bir kaç soru açıkçası;

Nerden biliyosun dünyayı bulduklarını? Ayrıca benim anlamadığım Cylonlar bir diriliş gemisi daha yapamıyorlarmı? Komik geldi bana...

• gerçekten güzel bi final bölümüydü
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.