Sanmam.Bölümde lisansını bikgisayar mühendisliğinden alan hoca neredeyse YOK.
up
Thurnusol KağıdıT
kullanıcısına yanıt
Adam etiketten bahsetmiş eğitim kalitesinden değil. Hocam bence pek adı işe yaramaz. Kendisinize katmaya bakın.
Ortalama iyiyse ve güzel projeler yapmışsanız interviewa girersiniz. Ancak sonrası tamamen size bakar.
Eğitim olarak pek iç açıcı şeyler söyleyemem.
eğitimini ne bakımdan beğenmiyorsunuz hocam?
freaking outF
kullanıcısına yanıt
Akademik kadrosu iyi değil.
Bahçeşehir zaten bir reklam üniversitesi.
Tam burslu önermem. Eğer ortalama veya üstü bilgisayar mühendisliği tutmuyorsa düşünülebilir. En azından İstanbul'da ve konumu merkezi.
42bindeyim hocam yarım burslu düşünüyordum
freaking outF
kullanıcısına yanıt
neden bau bilgisayar düşünmüyorsunuz?
yazılım bilgisayara kıyasla daha mantıklı geliyordu. akademik kadrolara baktığımda bilgisayarda daha kaliteli bir eğitim mi var hocam?
freaking outF
kullanıcısına yanıt
Öyle olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca dersler çok benzer. Bauda donanım dersi çok yok zaten. Olanlar da basit. O konuda sıkıntı yaşamazsınız.
Ayrıca bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliğine göre daha fazla değer görüyor sektörde şuan.
freaking outF
kullanıcısına yanıt
işe alım olarak bakıyor isen benim naçizane fikrim bilgisayar mühendisi etiketinin daha değerli olduğu görüşünde. tabi uzamn değilim, 18 yaşında biri olarak fikrim bu. sektörün içindekilerin beni onaylayacağını düşünüyorum. tabi artık etikete bakmadıklarını söylüyorlar o kadarını bilemeyeceğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme