Şimdi Ara

BAY VE BAYAN TERMAL İÇLİKLER DE % 35 + 50.00 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
14.373
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum 40 derece de yıkanması yeterlidir urunun . Hangi modelleri vermek istiyorsunuz ? beden ve modeller bitmek üzere . PM ile bilgi alabilirsin
  • 8668082 kargo bilgisi?
  • Arkadaşlar bir uzun kollu fanila bir de içlik aldım, ürünler sabah elime ulaştı. gelir gelmez 0 derecedeki turnuvada şortun ve formanın altına giydim. Sonuç bacaklarım üşümedi, fanila sayesinde de terli olsam da üşütme yapmadı. Özellikle ilk yarı bitince soyunma odasına giderken sırtım terli olmasına rağmen 0 derecede çok az üşüme hissettim normal terli arkadaşlarıma göre.. Zaten halı saha ve çok soğuklarda kullanmak için almıştım, Bu açıdan oldukça memnunum. Ancak belki de hiç içlik giymediğim için olabilir, akşam altıma giydiğim içlik evdeyken beni üşüttü biraz. Soğukta dışarıda ve spor yaparken muhakkak tavsiye ederim..
  • 173 boy 75 kiloya ne uygundur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iptal55

173 boy 75 kiloya ne uygundur ?

Medium uygundur dostum
  • 174cm,84kg ,pantolon boyu 101 cm. Alt ve üst için hangi bedenler uygundur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mora1

174cm,84kg ,pantolon boyu 101 cm. Alt ve üst için hangi bedenler uygundur?

dostum Large beden uygundur
  • DEĞERLİ FORUM DONANIM KULLANICILARI

OLUŞTURDUĞUMUZ KAMPANYA DA ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLMAYA, SİZLERE FİYAT AVANTAJI SAĞLAMAYA VE İYİ BİR ÜRÜNE SAHİP OLMANIZI AMAÇLIYORUZ . KAMPANYA İÇERİSİNDE 50,00 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZ DE " ÜCRETSİZ KARGO " FIRSATI OLDUĞUNU BİLDİRMİŞTİK.
    ŞUANA KADAR ALIM YAPAN ARKADAŞLARIMIZIN BİR ÇOĞU 50,00 TL ALTINDA SİPARİŞİ OLMASINA RAĞMEN (44,00 TL - 45,00 TL - 46,00 TL - 48,00 TL ) ÜCRETSİZ KARGOYU SEÇEREK ALIŞVERİŞLERİNİ TAMAMLADILAR.

BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA ARADAKİ FARKA BAKMADAN YARDIMCI OLAMAYA ÇALIŞTIK. ANCAK 50,00 TL ÖDEME SINIRININ ALTINDA KALAN SİPARİŞLERDE ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM KARGO TARAFINDA ÜCRETSİZ KARGOYU SEÇMEYİNİZ. 1-2 LİRA PEŞİNDE OLMADIĞIMIZI ZATEN BİR ÇOK ARKADAŞIM BİLİYOR. ANCAK SİPARİŞ SAYISININ YÜKSEK OLMASI NEDENİYLE BU ARADAKİ 1-2 TL FARK EPEY YORMAYA BAŞLADI.

SİPARİŞ VERECEK ARKADAŞLARIMDAN TEK RİCAM 50,00 TL ÜSTÜ SİPARİŞLER İÇİN ÜCRETSİZ KARGOYU SEÇMESİ

İLGİNİZ VE ALAKANIZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM

• quote:

Orijinalden alıntı: viva1903

DEĞERLİ FORUM DONANIM KULLANICILARI

OLUŞTURDUĞUMUZ KAMPANYA DA ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLMAYA, SİZLERE FİYAT AVANTAJI SAĞLAMAYA VE İYİ BİR ÜRÜNE SAHİP OLMANIZI AMAÇLIYORUZ . KAMPANYA İÇERİSİNDE 50,00 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZ DE " ÜCRETSİZ KARGO " FIRSATI OLDUĞUNU BİLDİRMİŞTİK.
    ŞUANA KADAR ALIM YAPAN ARKADAŞLARIMIZIN BİR ÇOĞU 50,00 TL ALTINDA SİPARİŞİ OLMASINA RAĞMEN (44,00 TL - 45,00 TL - 46,00 TL - 48,00 TL ) ÜCRETSİZ KARGOYU SEÇEREK ALIŞVERİŞLERİNİ TAMAMLADILAR.

BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA ARADAKİ FARKA BAKMADAN YARDIMCI OLAMAYA ÇALIŞTIK. ANCAK 50,00 TL ÖDEME SINIRININ ALTINDA KALAN SİPARİŞLERDE ÖZELLİKLE RİCA EDİYORUM KARGO TARAFINDA ÜCRETSİZ KARGOYU SEÇMEYİNİZ. 1-2 LİRA PEŞİNDE OLMADIĞIMIZI ZATEN BİR ÇOK ARKADAŞIM BİLİYOR. ANCAK SİPARİŞ SAYISININ YÜKSEK OLMASI NEDENİYLE BU ARADAKİ 1-2 TL FARK EPEY YORMAYA BAŞLADI.

SİPARİŞ VERECEK ARKADAŞLARIMDAN TEK RİCAM 50,00 TL ÜSTÜ SİPARİŞLER İÇİN ÜCRETSİZ KARGOYU SEÇMESİ

İLGİNİZ VE ALAKANIZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM

Hocam aslında standart 25'er TL yap 50 olsun, ne alsan 48'te kalıyor, sonra 1 çorap eklemek zorunda kalınıyor..

• Güzel ama her ürün aynı fiyatla gelmiyor ki. yani uzu kollu alan arkadaşımız da var, kısa kollu alanda . boxer alan arkadaşta var adetli. Fiyatları biz belirlemedik ama indirim oranını biz belirledik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Arkadaşlar bir uzun kollu fanila bir de içlik aldım, ürünler sabah elime ulaştı. gelir gelmez 0 derecedeki turnuvada şortun ve formanın altına giydim. Sonuç bacaklarım üşümedi, fanila sayesinde de terli olsam da üşütme yapmadı. Özellikle ilk yarı bitince soyunma odasına giderken sırtım terli olmasına rağmen 0 derecede çok az üşüme hissettim normal terli arkadaşlarıma göre.. Zaten halı saha ve çok soğuklarda kullanmak için almıştım, Bu açıdan oldukça memnunum. Ancak belki de hiç içlik giymediğim için olabilir, akşam altıma giydiğim içlik evdeyken beni üşüttü biraz. Soğukta dışarıda ve spor yaparken muhakkak tavsiye ederim..

Teşekkürler . memnun kaldığınıza sevindim

güzel günlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: azrail__30

hocam 6647436 sipariş numaram
    Fai 1003-SYH-L 2 adet
    Fai 1007-SYH-L 2 adet
    +
    çorap hediyeniz
    kargoyu yarın vermenizi bekliyorum
    teşekkürler.

Çorabınız eklenmiştir. Kargonuz bu gün gönderiliyor .

Teşekkürler
  • Ürünleri teslim aldım. Daha kullanmadım fakat kaliteli olduğu herhalinden anlaşılıyor.
  • Toplamda bugün yaklasik 80-90 tl termal içlik alışverişi yaptim. Beklemedeyim. Ürün hakkında yorumlarımı burada paylaşacağım. (Termal çorabı unutmamanız dileğiyle) ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamuafi -- 12 Aralık 2013; 15:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişlerimi verdim kargo için bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yamuafi

Toplamda bugün yaklasik 80-90 tl termal içlik alışverişi yaptim. Beklemedeyim. Ürün hakkında yorumlarımı burada paylaşacağım. (Termal çorabı unutmamanız dileğiyle) ;)

Satma amaçlı mı aldınız hocam ?
  • bende üşüyorum :) boy 1.78 kilo 74 ... alt ve üst olarak ne almalıyım. hayırlı şatışlar
  • bende hediye çorap çıkmadı, yalnız benim şöyle bir sorunum oldu; alt içlik giyip soğuğa çıktığımda bacaklarımda üşüme hissediyorum. üst içlikte böyle bir şey yok. bana mı özgü bir şey anlayamadım. yer : Sivas, -12 derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: yamuafi

Toplamda bugün yaklasik 80-90 tl termal içlik alışverişi yaptim. Beklemedeyim. Ürün hakkında yorumlarımı burada paylaşacağım. (Termal çorabı unutmamanız dileğiyle) ;)

Satma amaçlı mı aldınız hocam ?

Yo yo... benim ve çocuklar icin 4 parca yaklasik bu kadar tutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: koc000

bende hediye çorap çıkmadı, yalnız benim şöyle bir sorunum oldu; alt içlik giyip soğuğa çıktığımda bacaklarımda üşüme hissediyorum. üst içlikte böyle bir şey yok. bana mı özgü bir şey anlayamadım. yer : Sivas, -12 derece

Aynı durumu ben de yaşadım, maçtayken değil ama normal giyimde üşütüyor. Maç için aldığım için sıkıntı yok ama normal giyimdeki bu durumun bir açıklaması olmalı!!
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.