Şimdi Ara

BAY VE BAYAN TERMAL İÇLİKLER DE % 35 + 50.00 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
14.373
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siparişimi verdim bekliyorum, iyi satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende aynı sorunu yaşadım vücudu saran içlik giymadiğim için ilk sizin gibi bana özgüdür diye düşünmüştüm demekki sorun termaldeymiş!!..
    Akşam eşimede anlatınca içlikleri inceledi yurt dışında indirimli 2 euro ya aldığını gösterdi nerdeyse aynı normalde fiyatı 5euro imiş.
    yanlış anlaşılmasın satışı baltalamak gibi bir niyetim yok
  • Kargo ya verilmemiş görünüyor benim sipariş

• Aksam üzeri giydim evde , alt iclikte benim de bacaklarim usuyor , ya termal de yada ben de sorun var
    Yarin disarda ne olacak deneyip sonucu yazarim..

Bu arada hizli kargo ve ilgi için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rude. -- 12 Aralık 2013; 23:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazz

Bugün bende aynı sorunu yaşadım vücudu saran içlik giymadiğim için ilk sizin gibi bana özgüdür diye düşünmüştüm demekki sorun termaldeymiş!!..
    Akşam eşimede anlatınca içlikleri inceledi yurt dışında indirimli 2 euro ya aldığını gösterdi nerdeyse aynı normalde fiyatı 5euro imiş.
    yanlış anlaşılmasın satışı baltalamak gibi bir niyetim yok

aslında ben daha önce hiç içlik giymedim, daha önce giysem karşılaştırma yapabilirim ama zor. fiyat olarak 5 Euro ise gümrük falan 25'i falan bulur ama bu durumun nedenini bir bilen açıklayabilir..
  • Mermerhaba ; 2412029 no'lu siparişimin durum kısmında hala hazırlanıyor gösteriyor siparişi Salı günü verdim bir sıkıntımı var acaba ? @viva1903
  • Bende almayı düşünüyorum lakin birisi şu üşeme olayına açıklık getirsede kurtulsak,

Koşarken zaten vücudun kendisi bir ısı üretiyor, içlik elbet bir faydası vardır ama önemli olan sabit kaldeyken vücudu ısı kaybındna koruması değil midir?
  • 8547703 nolu siparişimin akıbetini öğrenebilir miyim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

quote:

Orijinalden alıntı: koc000

bende hediye çorap çıkmadı, yalnız benim şöyle bir sorunum oldu; alt içlik giyip soğuğa çıktığımda bacaklarımda üşüme hissediyorum. üst içlikte böyle bir şey yok. bana mı özgü bir şey anlayamadım. yer : Sivas, -12 derece

Aynı durumu ben de yaşadım, maçtayken değil ama normal giyimde üşütüyor. Maç için aldığım için sıkıntı yok ama normal giyimdeki bu durumun bir açıklaması olmalı!!

+1 Ben de ilk defa termal içlik kullanıyorum. Hava aldığından mıdır nedir bacaklara serinlik geliyor. Ankara da şu ara epey soğuk.
  • Alt içlik giyenlerde üşüme problemi var anladığım kadarıyla ,peki termal atlet alan ve kullananlar memnun mu?
  • 4712590 nolu siparişim 3-4 gündür gönderildi yazmasına rağmen hala elime ulaşmadı. Kargo numarasını yollayabilir misiniz?
    Not: termal çorap hediyesini unutmayınız:))
  • Değerli Arkadaşlar,

Cenazem olduğu için soru soran arkadaşlara yanıt veremiyorum bir süredir özür dilerim . Bekleyen kargolarınızın bir çoğu gönderildi. Takip numaralarını mail ile bildireceğim . alt içlikteki soğuma durumu ile ilgili de geniş bir açıklama yapacağım

Saygılarımla
  • viva1903 V kullanıcısına yanıt
    başın saolsun
  • @viva1903

Başınız sağolsun ,
  • Allahtan sabir dilerim. Bende de altta üşüme var. Aciklama gelmeden iade etmek istemiyorum

• n11 işi olmayacak sanırım. bari sanalpazardan aç hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva1903

Murat bey sorun giderilmiştir. Kargonuz ayın 5 inde ( sipariş verdiğiniz gün ) gönderilmiş ama size ulaşmadan bize geri gelmiş.

Telefonda da size bilgi verdiğim gibi bu gün kargonuz " TELEFON İHBARLI " tekrar gönderiliyor

5 aralıkta verdiğim sipariş dün akşam elime geçti. bu süreçte her ne kadar Serkan kardeşe sitem etsemde asıl kusurun kargo firmasında olduğu ortaya çıktı. kendiside konuyu bizzat takip edip, telefon açarak bilgi vermesi içimdeki az da olsa var olan ACABA şüphesini giderdi.

ürünleride bugün denedim sıkıntı yok ve rahat kullanışlı, eğer stok erimez ise önümüzdeki ay tekrar sipariş verebilirim.
  • PM ile mail adresimi gönderdim sipariş numaram 6153580.

Kargoya ne zaman verilir hocam Fraud Kontrol yazıyor hala sipariş durumunda. Pazartesi elime geçmesi lazımda.
  • Evet alt içliği bende bugün denedim çok başarılı gelmedi bana da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben alt içlikle üşüyorummmmm. Satıcı arkadaştan bir açıklama gelecekti.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.