Şimdi Ara

BAY VE BAYAN TERMAL İÇLİKLER DE % 35 + 50.00 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
14.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacak arkadaşlarin tek beklentisi sicak tutmasiysa yün ürünlere yönelmeleri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt içlikler direk soğuk geçiriyor arkadaşlar. Ben 5-6 gün giydim. İlk giyimle filan alakalı bir durum değil. Hatta işin ilginci evde bile serin tutuyor. Fanila da ise bir sıkıntı yok. Kutusunu atmasam ben de alt olanı iade ederdim.
  • Bugün beylik pazarindan kendime 13 TL'ye Termal üst uzun kollu siyah iclik aldım. 13 de alta dedi 10 a aldım gerçekten usutuyor. Ilk giydim ne olduğunu şaşırdım. Direk çıkarıp yün iclik giydim. Suan için yün çorap ihtiyacım var sonrasında doğalgaz yakmamayi düşünüyorum

• Arkadaşlar ,

Forumda konuyu ilk açtığım günden bu yana tüm arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım. Telefon üzerinden aramaların tamamına yakınını cevapladım . Gönderdiğiniz Özel Mesajlara yanıt verdim . Her saat başı ortalama 100 PM ye aynı dakikalarda yanıt vermeye gayret gösterdim . Ürün konusunda her türlü yorum, görüş ve eleştiriye açık durumdayım . Memnun olan arkadaşlar kadar memnun kalmayan kişilerde tabi ki olacak .

Yalnız bir durumu anlatmak isterim . Yukarı da daha önce yazmış olduğum neden den dolayı 2 gün civarında yeterli desteği veremedim . Maalesef insanlar önlerine çıkabilecek sorun ve aksilikleri bazen ön göremiyebiliyor . Kaldı ki sorun yaşamamış olsanız bile tüm bu süreci yürüten kişilerinde İNSAN olduğunu unutmamak gerekir.

Haliyle her dakika internet başında olamıyorsunuz. Hafta sonunda sizin de dinlenmeniz gereken Cumartesi ve Pazar günü de herkese hizmet etmeye çalışırsanız özel hayatınız kalır mı ?

Cumartesi mesaj atan arkadaşlar PAZAR günü neden yanıt vermediğimi sitemli bir şekilde sormuşlar PM den :) Eğer 1 gün dinlendiysem ve sizi 1 gün boyunca beklettiysem Affedin beni :)
    Her dakika bilgisayar başında olma şansım olmadığı gibi taktir edersiniz yemek yemek, mevcut işlerinizi yapmak, dinlenmek, uyumak, sigara içmek gibi olağan durumları da bazı arkadaşların olağan karşılaması gerekmez mi ?

Her şeye rağmen müşterilerimiz yine de Haklıdır diyorum :)

• Hocam 4374937 nolu sipariş in akibetini öğrenebilir miyim acaba?

• pm attım
  • 7213295 nolu siparişimle ilgili PM attım.İptal işlemini gerçekleştirmenizi bekliyorum.
  • viva1903 V kullanıcısına yanıt
    10 aralık ta sipariş vermiştim , halen kargoya verilmedi.
  • veysel93 V kullanıcısına yanıt
    Veysel Bey ilgileniyorum hemen
  • 3992650, 7. gün olacak. Bilgi bekliyorum.
  • benimde 11 aralıktaki siparişler hala beklemekte...
  • Tüm Arkadaşların PM lerine yanıt verildi.

Daha önce IBAN numarası aldığımız ve KARGO ücretlerinin iadesi için görüştüğümüz arkadaşlarımız sipariş numarasını ve IBAN numaralarını serkansaygi@egetoptan.com.tr mail adresine tekrar gönderirlerse memnun olurum
  • 2405740 numaralı siparişimi iptal etmiştim bende bir gelisme yok hala. Bakabilir misiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

2405740 numaralı siparişimi iptal etmiştim bende bir gelisme yok hala. Bakabilir misiniz acaba?

Ahmet bey ,

Para iadesi Sanal Pos tarafında gerçekleşmiştir. 48 saat içerisinde hesabınız da ücreti görebilirsiniz. Sorun yaşarsanız burada olacağız
  • 2 tane termal içlik 1 tane termal çorap siparişi vermiştim.

termal içliklerin sadece alt kısmı geldi üst kısmı gelmedi bu ne demek oluyo ayrı ayrımı gelecek göndermeyecekmisiniz? salı gününe elimde olması gerekiyor demiştim bugün elimde oldu ancak önemli kısım olan üst kısım yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcError

2 tane termal içlik 1 tane termal çorap siparişi vermiştim.

termal içliklerin sadece alt kısmı geldi üst kısmı gelmedi bu ne demek oluyo ayrı ayrımı gelecek göndermeyecekmisiniz? salı gününe elimde olması gerekiyor demiştim bugün elimde oldu ancak önemli kısım olan üst kısım yok?

Sipariş numaranızı PM atarmısın ? Eksik gönderim yapmıyoruz hiç ama sorun nereden kaynaklandı hemen bakalım . Eksik ürünü gönderelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva1903

quote:

2 tane termal içlik 1 tane termal çorap siparişi vermiştim.

Sipariş numaranızı PM atarmısın ? Eksik gönderim yapmıyoruz hiç ama sorun nereden kaynaklandı hemen bakalım . Eksik ürünü gönderelim

hocam bi el atın kargo unutuldu galiba ??
  • quote:

PM attım sipariş numaramı burdanda söyliyim; 6153580
  • quote:

quote:

PM attım sipariş numaramı burdanda söyliyim; 6153580

ayrı ayrı alt üst almadıysanız : Resimde komple set gibi görünüyor bazı ürünler fakat tek parça o nedenle hem alt hem üst aldığınızı düşündünüz.
  • 8668082 numaralı siparişim hakkında bilgi verebilirmisiniz?
    8 aralık sipariş vermişim hala haber yok.Fraud Kontrol yazıyo bu nedemek ki?eger daha fazla gecikecekse iptal etmek istiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.