Şimdi Ara

BAY VE BAYAN TERMAL İÇLİKLER DE % 35 + 50.00 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
14.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 09 Aralıkta verdiğim siparişim 8535927 sipariş hazırlanıyor olarak gözüküyor. Telefonda 11 Aralıkta kargoya vereceğinizi söylemiştiniz.
    Siparişim yarın da elime ulaşmayacak sa iptal edin lütfen yarından sonra gelirse de teslim almadan geri gönderirim Teşekkürler..
  • Ürünü aldım iade etmek istiyorum cevap verirmisiniz PMe artık?
  • Arkadaşlar satıcı gayet ilgili kendisine ulaştım ve iptal istedim. 5 dk icinde param iade edildi. Teşekkür ediyorum kendisine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamuafi

Arkadaşlar satıcı gayet ilgili kendisine ulaştım ve iptal istedim. 5 dk icinde param iade edildi. Teşekkür ediyorum kendisine.

Bi bizle ilgilenmedi 2 gündür sürekli yazıyorum cevap vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcError

quote:

Orijinalden alıntı: yamuafi

Arkadaşlar satıcı gayet ilgili kendisine ulaştım ve iptal istedim. 5 dk icinde param iade edildi. Teşekkür ediyorum kendisine.

Bi bizle ilgilenmedi 2 gündür sürekli yazıyorum cevap vermiyor.

aynen katılıyorum
  • Ben de 12 Aralık tarihinde sipariş verdiğimde, Serkan Bey bazı ürünlerin ellerinde olmadığını, birkaç gün içinde yollayabileceğini belirtmişti. Ben de sorun olmayacağını ifade ettim. Dün akşam kendisi bana telefon ile ulaşarak ürünlerin tamamlandığını, kargolanacağını haber verdi. Bu akşam da ürünler elime geçti. Yaklaşık bir hafta sonra da olsa istediğim ürünler gelmiş oldu.
  • Ürünler bana uymadı. Geri iade etmek istediğimi belirttim. Sorunsuz geri aldılar. Alışveriş ve sonrasındaki ilgi için tşk ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş cevap vermiyor geçen hafta başından beri değişim bekliyorum lütfen 1013 iade nolu işlemi onaylayın değişimden vazgeçtim.
  • Evet benim siparişimde 1 hafta oldu gönderilmedi. Pazartesi göndericez dedi şimdi cevap yazmıyor foruma da girmiyor.
  • Bende 10 gün önce sipariş vermiştim . 1 hafta sonra gelmediğinde iptal için mesaj attım kendisi de beni aradı iptal işlemi için iptal ediyorum dedi ama hala öyle birşey gerçekleşmiş değil .
    Telefona ve mesajlarıma da cevap vermiyor .
    Bu şekilde ticaret yapılmaz!! Cevap vermesini dönüş yapmasını bekliyorum bakalım ne zaman dönecek .
  • arkadaş sağlam vurgun yapmş belli :) iade bekleyenler inşallah nefrete dönüşmez beklentiler...Allah sabır versin
  • 12 aralıkta verdiğim sipariş hala gönderilmedi Sipariş Durumu: Sipariş Hazırlanıyor görünüyor kış bitincemi göndereceksiniz?
  • Arkadaşlar Merhaba ,

Bir kaç gündür Sağlık Sorunlarım nedeniyle Foruma Giremedim . Aynı şekilde Bana ulaşmaya çalışan arkadaşlara yanıt verememekle beraber, bekleyen siparişlerde de aksama olmuş. Maalesef Hemoroid hastalığı ile savaşıyorum ve bu yüzden Forum daki arkadaşlar dahil bir çok kişiye de mağdur ettiğimi biliyorum . Hepinizden öncelikle özür diliyorum .

Şimdi önce vefat durumun vardı şimdi de hastaydın diyecekseniz haklısınız . Ne diyeyim :(

bekleyen siparişlerinizin tamamı gönderilmiş durumda . Sadece 4 sipariş eksik ürünleri bekliyor.

Bu arkadaşları da bilgilendireceğim mail ile birlikte .

Daha önce aldığı ürünleri iptal etmek isteyen ve aldıklarını göndermeyi düşünen arkadaşlar aşağıdaki formu ;

İsim Soyisim :
    Sipariş Numarası :
    Ödeme Tutarı :
    Ödeme Yaptığı Kart :
    Ödeme tarihi :

Siparişlerinde kargo ücreti ödemesine rağmen tekrar ödeme yapan arkadaşlar ise ;

İsim Soyisim :
    Ödeme Tutarı :
    IBAN :
    Ödeme tarihi :

formlarını serkansaygi@egetoptan.com.tr adresine göndermelerini bu konular için forumdan PM atmamalarını rica ederim . PM den yanıt bekleyen arkadaşlara ise birazdan cevap veriyor olacağım

Teşekkür Ederim

• viva1903 V kullanıcısına yanıt
    Serkan Bey; öncelikle geçmiş olsun, Allah şifalar versin. O hastalığı Allah kimsenin başına vermesin, başına gelmeyen nasıl bir illet olduğunu bilmez. 8135883 sipariş numarası ile 11.12.2013 tarihinde sipariş verdim. Hatırlarsınız beyaz renk sipariş vermiştim ama siz siyah gönderecektiniz. Hala kargo bekliyorum. Ürünler temin edilecek mi? Edilmeyecek ise iptal etmek istiyorum. Sizden haber bekliyorum. Selamlar.
  • Geçmiş olsun ama günlerdir iadem ile ilgili cevap bekliyorum Pm'e ve Maile cevap vermiyosunuz bu kadar zor olmamalı.
  • Geçmiş olsun fakat foruma girilip çıkılıyor herzaman ama PM ler okunmuyor nedense. İstenilen maili atıyoruz oradan da cevap gelmiyor maalesef insanın içine kurt düşüyor.Ürünleri pazartesi aras kargo ile gönderdim gerekli bilgileri göndermeme rağmen geri dönüş olmadı cevapla dahi. Sitedende iade oluşturma sayfasını bozmuşlar hiçbişey oluşturulmuyor.Geri dönüş yaparsanız sevinirim en azından bir cevapla durumu açıklayan...
  • Nerden alışveriş yaptım şurdan ya.
  • adam ayak alıştırdı önce sonra sessiz sessiz kayboluverdi kaç kişinin ne kadar alacağı var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismok

Serkan Bey; öncelikle geçmiş olsun, Allah şifalar versin. O hastalığı Allah kimsenin başına vermesin, başına gelmeyen nasıl bir illet olduğunu bilmez. 8135883 sipariş numarası ile 11.12.2013 tarihinde sipariş verdim. Hatırlarsınız beyaz renk sipariş vermiştim ama siz siyah gönderecektiniz. Hala kargo bekliyorum. Ürünler temin edilecek mi? Edilmeyecek ise iptal etmek istiyorum. Sizden haber bekliyorum. Selamlar.

İsmail bey merhaba ,

Teşekkür ederim , nasıl bir hastalık olduğunu bende acı bir şekilde öğrendim maalesef. Allah kimseye vermesin hiç bir sıkıntı ve hastalık .

Siparişiniz teslim alınmış görünüyor. Kontrol etme şansınız varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterx

Geçmiş olsun fakat foruma girilip çıkılıyor herzaman ama PM ler okunmuyor nedense. İstenilen maili atıyoruz oradan da cevap gelmiyor maalesef insanın içine kurt düşüyor.Ürünleri pazartesi aras kargo ile gönderdim gerekli bilgileri göndermeme rağmen geri dönüş olmadı cevapla dahi. Sitedende iade oluşturma sayfasını bozmuşlar hiçbişey oluşturulmuyor.Geri dönüş yaparsanız sevinirim en azından bir cevapla durumu açıklayan...

Merhaba ,

PM ile bilgi verdim size . Görmüş olmalısınız sanırım . Siteye ise evet Mobil ile fırsat bulursam giriyorum ve emin olun her arkadaşıma yanıt vermeye çalışıyorum . Şuan yanıt alamamış arkadaşım kaldı mı bilmiyorum ama varsa bilgi versin dönüş yapayım kendisine.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.