Şimdi Ara

BAY VE BAYAN TERMAL İÇLİKLER DE % 35 + 50.00 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
14.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PcError

Nerden alışveriş yaptım şurdan ya.

Değerli Arkadaşım ,

Siparişinde 2 adet alt siparişi vermişsin . Sonra bana siparişler yanlış geldi diye sitem ettin . Hani bunlar takımdı diye . Bende sana ayrı ayrı modellerden sipariş verdiği ve sadece alt içlik aldığını söyledim . Sende tamam bana bir tane üst gönder dedin. Hangisini dediğimde fark etmez üst olsun yeter dedin :) Yani bu şekilde sipariş gönderme şansım var mı güzel dostum :) Sitede modelleri sana sıraladım ve istediğin ürünü seç onu gönderelim dedim . Seçtiklerinden bazılarının bedeni yoktu . Durum budur .

İptal istiyorsanız az önce PM gönderdim . Hemen iade yapabilirim . Ürünleri ARAS kargo ile faturasınıda gönderin hemen iade alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

adam ayak alıştırdı önce sonra sessiz sessiz kayboluverdi kaç kişinin ne kadar alacağı var acaba?

Dostum ayıp etmiyormusun sence ? Yani benden alışveriş yaptın mı yapmadın mı bilmiyorum ama el insaf ediyor insan şu yazdığına . Olumlu yorum yazan arkadaşlar benim dostum, kardeşim ahbabım değil ki ?
    Olumsuz yorum yazanlarda düşmanım değil . Tek olumsuzluk benim hızlı dönüş yapamamam ki soruna kadar da haklılar .

Ama senin gibi de dolandırıcı yaftası yapıştırmıyor kimse . Son iki yorumunda da böyle düşünmüşsün ne diyeyim ki sana bilemedim ... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

arkadaş sağlam vurgun yapmş belli :) iade bekleyenler inşallah nefrete dönüşmez beklentiler...Allah sabır versin

Vurgun yapılacak birşey yok trilyon kazanmıyor arkadaş , ayrıca kendi adıma konuşayım ürünleri satın alırken de geri iade işlemin de de sıkıntı olmadı gayet güvenilir bir arkadaş , alışveriş yapacak olanların şüphesi olmasın..

İyi forumlar..
  • ben sadece günlerdir ses seda yok insanlar sinirlendi o yüzden kaptı kaçtı sandım forumda yaşandı çünkü zamanında iadelerin hepsi yapılırsa mağduriyet giderilirse sorun kalmaz iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva1903

quote:

Değerli Arkadaşım ,

Siparişinde 2 adet alt siparişi vermişsin . Sonra bana siparişler yanlış geldi diye sitem ettin . Hani bunlar takımdı diye . Bende sana ayrı ayrı modellerden sipariş verdiği ve sadece alt içlik aldığını söyledim . Sende tamam bana bir tane üst gönder dedin. Hangisini dediğimde fark etmez üst olsun yeter dedin :) Yani bu şekilde sipariş gönderme şansım var mı güzel dostum :) Sitede modelleri sana sıraladım ve istediğin ürünü seç onu gönderelim dedim . Seçtiklerinden bazılarının bedeni yoktu . Durum budur .

İptal istiyorsanız az önce PM gönderdim . Hemen iade yapabilirim . Ürünleri ARAS kargo ile faturasınıda gönderin hemen iade alalım

Olayı çarpıtma istersen.

Ben takım olarak biliyodum dedim sana sende hayır sadece alt dedin. Buna bi itiraz etmedim, üst alacaktım ama 5 gündür pmlere ve maile cevap vermeyince iade edeceğimi söyledim. Ayrıca 7 gün önce üst alacağımı söylediğimde pm ile bedeni olan ürünün linkini atmıştım sana. O kadar şey yazmışsın bunlarıda yazsaydın?

Ayrıca şu PM'e seri bi şekilde bi 5 dakika cevap verde şu iade işlemini gerçekleştirelim artık bıktım uğraşmaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcError -- 23 Aralık 2013; 19:00:35 >

• quote:

quote:

quote:

Değerli Arkadaşım ,

Olayı çarpıtma istersen.

Ben takım olarak biliyodum dedim sana sende hayır sadece alt dedin. Buna bi itiraz etmedim, üst alacaktım ama 5 gündür pmlere ve maile cevap vermeyince iade edeceğimi söyledim. Ayrıca 7 gün önce üst alacağımı söylediğimde pm ile bedeni olan ürünün linkini atmıştım sana. O kadar şey yazmışsın bunlarıda yazsaydın?

Ayrıca şu PM'e seri bi şekilde bi 5 dakika cevap verde şu iade işlemini gerçekleştirelim artık bıktım uğraşmaktan.

Dostum ,

aramızda ki anlaşmazlık seninle ilgili değil benden kaynaklanıyor . Bunda hem fikiriz. Sadece sana gönderdiğim son PM de beden konusunda karar veremiyorduk hatırlarsan . Seni suçlayacak değilim zaten . seni mağdur edende benim . Ama gel gör ki yüzlerce PM geliyor ve inan yetişemiyorum bile . Kime neyi yazdığımı bile unutuyorum .

iade için faturası ile beraber Ürünleri Aras kargo ile Şair Eşref Bulvarı Ragıp Şamlı İş Merkezi No : 6 Kat :8 Ofis :805 Çankaya izmir adresine gönderebilirsin

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Benden alışveriş yapmamışsın ama forumdakiler için sen endişelenmişsin :) Keşke yazdığım önceki yorumları okusaydın . Neyse sende haksız sayılmazsın bir yerde . Bu kadar çok sahtekar varken aklına gelmesi normal böyle şeylerin
  • quote:

Benden alışveriş yapmamışsın ama forumdakiler için sen endişelenmişsin :) Keşke yazdığım önceki yorumları okusaydın . Neyse sende haksız sayılmazsın bir yerde . Bu kadar çok sahtekar varken aklına gelmesi normal böyle şeylerin

yukarıdaki yorumları okursan ne demek istediğimi anlarsın millet kaç kere mesaj atmış aramış ulaşamamış doğal olarak kıllanıyor insan illa alışveriş yapmaya gerek yok gözlemlemek yeterli oluyor
  • Serkan beyle 2-3 alisverisimiz oldu. Cok ilgili kendisi son siparisimde gecikmeden dolayi iptak ettim. Param hemen g3ldi hesabima.bence guven konusunda sikinti yok ama bazi talihsizlikler yasiyor anlayisli olmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iade işleminde bende bir sorun yaşamadım. Satıcının hakkını yemeyelim lütfen. Illaki aksaklık olur fakat böyle vurgun yapmış falan demek çok yanlış.

• Arkadaşlar güven konusunda sıkıntılı bir arkadaş değil sadece gönderim yaparken biraz geç gönderiyor. Ne dediyse arkasında duruyor.
    Ben sadece ürününden memnun kalmadım. Hiç sıcak tutmuyor. Pazarda 5-7 TL ye satılan ürün daha sıcak tutuyor. Acaba bende ki ürün mü diyecem fakat iş yerinde bir arkadaşa benim zorumla aldık oda aynı sıcak tutmama sorunu yaşıyor. Adamada mahcup olduk.
  • Ödenicek diye muhasebeye bilgi verdim dedi fakat yinede ödeme yok sakin sakin beklemekmi acaba gecikmeye neden anlamadım burada bağırsak çağırsak daha erken çözülürdü heralde 2 hafta olucak neredeyse...
  • hay allah tamda sipariş verecektim yaa...
  • Yorumları görünce şaşırdım.2 Atlet ve 1 alt almıştım, evet kargoya geç verildi ama mazereti vardı arayıp bilgi verdi bende sorun etmedim.Gecikme olduğu için termal çorap eklemişti pakete.
    Yün ürünlerden nefret ettiğim için aile zoruyla giydiğim ilk okul dönemleri hariç içlik giymemiştim.
    Ben ürünlerden oldukça memnun kaldım yani 20-25 liraya aldığınız üründen 100 lerce liralik teknik mont performansı beklemek saçma.

Kampanya devam ediyorsa aldığım 3 üründen de 1 er tane daha almak istiyorum. @viva1903
  • hocam Fai 1046 Unisex Uzun Kollu "V" Yaka Termal Fanila Siyah bu üründen 5 adet almıştım ''m'' beden büyük geldi ''s'' beden ile değişimi faturası ile birlikte için gönderdim.
    s beden şu an yok 4 gün gün sonra stoğa giricek demişti müşteri hizmetleri 19 gün oldu gelmedi ürünler.. unutuldu sanırım bugun kargolayın lütfen
    sipariş :4143531
  • Satarken evet çok ilgili arkadaş olayanı olanı söylüyor söyle yapıcaz böyle yapıcaz fakat iade de sorun var.Aldığım günün ertesi yollamama ve 3 haftadan fazla olmasına rağmen ses soluk yok muhasebeye söyledim ödemeniz gerçekleştiricekler diyor yine yatan bişey olmadığını belirttiğimde kendi ilgileniceğini söylüyor fakat şuan foruma sadece bişeyler satmaya giriyor heralde diğer problemli msjları okumuyor bile arkadaş ne yadığını bildiğinden uğraşıcağım ama belki az bir mebla ama kolay kazanılmıyor para kimseye yedirmem her türlü hakkımı arayıp alıcağım aldığı paradan daha fazlası çıksın madur ettiği insanlarınki de...
  • Valla artık bize de dönüş yapmıyor.. :))
  • Arkadaşlar bu satıcıyı yakalayan var mı ??

Ürünleri aldık da iade edemedik , telefonlar kapalı sitede iletişim kısmınıda kaldırmış galiba..

İyi arkadaş hoş arkadaş dedik ama yalan oldu ,arkadaşların dediği gibi boş adam çıktı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Arkadaşlar bu satıcıyı yakalayan var mı ??

Ürünleri aldık da iade edemedik , telefonlar kapalı sitede iletişim kısmınıda kaldırmış galiba..

İyi arkadaş hoş arkadaş dedik ama yalan oldu ,arkadaşların dediği gibi boş adam çıktı..

hocam senin yine iyi ürünler elinde en azından bende 5 tane içlik beden değişimi için yollamıştım yenileri gelmedi ulaşamıyorum da yıllardır netten alışveriş yaparım ilk defa bu kadar canım sıkıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil16

quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Arkadaşlar bu satıcıyı yakalayan var mı ??

hocam senin yine iyi ürünler elinde en azından bende 5 tane içlik beden değişimi için yollamıştım yenileri gelmedi ulaşamıyorum da yıllardır netten alışveriş yaparım ilk defa bu kadar canım sıkıldı

Aras kargo ile görüşecegim İzmirde ürünleri bunlara teslim edenlerle, insAllah bi sonuç elde ederim. Sizleri de buradan haberdar ederim.. Bu aralar hep böyle işler bi ters gidiyor ya hayirlisi bakalim..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.