Şimdi Ara

BAY VE BAYAN TERMAL İÇLİKLER DE % 35 + 50.00 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
14.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla benim siparişi çarşamba akşamı verdim, cuma akşamı geldi ürünleri denedim (içlik + atlet)
    şimdilik rahat ve güzel bi izlenim bıraktı. ileride kullantıkça daha iyi yorum yaprım.
    tam bi bilgim yok ama kimse de ben bununla evereste çıkar çadırsız uyurum gibi de bi beklentiye girmesin bence
    saygılar
  • 8697315 nolu siparişim 1 hafta olacak yarın..salı gunu 2 gun icinde temin edip yollayacagınızı soylemiştiniz lutfen artik bir ilgilenirmisiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: koc000

Valla ben alt içlikle üşüyorummmmm. Satıcı arkadaştan bir açıklama gelecekti.

Yazmandan sanki evde doğalgaz kesilmiş :) bence uzunca hareketsiz kaldığınızda üşütüyor. Zira spor yapanlar kullanıyor. Bu mereti ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcError

PM ile mail adresimi gönderdim sipariş numaram 6153580.

Kargoya ne zaman verilir hocam Fraud Kontrol yazıyor hala sipariş durumunda. Pazartesi elime geçmesi lazımda.

Hakan bey kargonuz Arasa teslim edildi. Takip numarası bekleniyor.

iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: viva1903

Değerli Arkadaşlar,

Cenazem olduğu için soru soran arkadaşlara yanıt veremiyorum bir süredir özür dilerim . Bekleyen kargolarınızın bir çoğu gönderildi. Takip numaralarını mail ile bildireceğim . alt içlikteki soğuma durumu ile ilgili de geniş bir açıklama yapacağım

Saygılarımla

Tekrar Merhaba Arkadaşlar,

Yukarıda belirttiğim malum durumdan dolayı sorulara yanıt veremedim bir süre . Herkesten özür dilerim...

Termal içlikler de asıl amaç vücut ısısını korumaktır. Isıyı korurken içerideki terlemeyi önleyerek nemi almak ve dışarı atmaktır.
    Üst içlikleri kullanan arkadaşlar kullandıkları üründe bu durumu fark etmişlerdir. Aynı zamanda soğuk havalarda dışarıda ki eksi ( - ) derecede ki soğuk akımı içeri geçirmediğini görmüşlerdir.
    Alt içlikler de de durum aynıdır. Yalnız alt içlikler mevcut soğuk ortamda giyildiklerinde ilk aşamada serinlik hissetmektedirler. Şuan benim kullandığım 1007 modelinde de bu durum var .

Ancak ilk giyimden sonra ki aşamada hareket ettikten sonra soğuma kesilir ve dış etkinin azaldığı görünür.

Alt kısıma ne giyerseniz giyin ister pamuklu ister termal İLK GİYDİĞİNİZDE bu serinliği hissetmeniz normaldir.

Buna rağmen normal kullanımda da halen serinlik hissediyorsanız ve üşüdüğünüzü düşünüyorsanız 7 gün içerisinde İSTİNASIZ iade edebilirsiniz.

Üreticiye Firmaya danışarak aldığım bilgi şu yöndedir.

• viva1903 V kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkürler. Takip numarası geldiğinde PM atarsanız sevinirim.

İyi akşamlar.
  • Ben aldigim icliklerden hic memnun kalamadim , altima giydigim iclikler buz gibi tutuyor süreklibir soğukluk bir üşüme , acaba sorun ben de mi dedim ama hem annem hem babam ayni fikirdeler..

Kutularinida attik :)) saglik olsun..

Sayin satici amacim urununuzu asla kötülemek değildir , ama olan budur.

Satici olarak kesinlikle çok ilgili ..

• Üşüme hissi normal değil bence. Çocuğuma da aldim ama ben usuyorsam o hayli hayli usuyordur. Fanilanin üzerine birkaç kat giydigimiz için rahatsız etmiyor ama altin üstüne sadece pantolon giydigimizden hava geçişi çok daha fazla oluyor bana gore. Kutularini sakladim geri göndereceğim!

• Bence firma bu konuda biraz geçiştirmiş. Çünkü ben maçtan sonra çıkarmadım ve akşam da üzerimdeydi. O yüzden ilk giyince olur açıklaması bana yeterli gelmedi. Üşümeyi özellikle akşam evin içinde hissettim ve gece çıkarmak zorunda kaldım. Hareket esnasında ve dışarıda soğuk havada daha kullanışlı olacağı kanısındayım ancak firmanın bu duruma netlik getirmesi şart.
  • Salı günü verdiğim 2 adet içilik, 1 adet V yaka uzun kollu ve 1 adet V yaka kısa kollu ürün elime geçti çorap hediyemi de eklemişler
    Satıcı arkadaşa ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca başın sağolsun. @viva1903
  • Çarşamba gecesi verdiğim siparişim cuma günü elime geçti bende izlenimlerimi paylaşmak istedim alacak arkadaşlara da referans olabilir. Hemen giyip denedim denildiği gibi ilk giyimde alt içlik hemen üşüme hissini verdi. Yukarıda da denildiği gibi ilk giyimdendir dedim dışarı çıktım ve hareket halinde olmama rağmen ısınma hissini veya denildiği gibi soğuğu geçirmeme hissini alt içlikte yaşayamadım. Daha sonrasında oldukça sıcak bir ortama girdim haliyle ısındım ve dışarı çıktığım gibi anında üşüme hissini yaşadım tekrar. Benim tecrübe ettiğime göre kesinlikle alt içlikte vücut ısısını koruma gibi bir özelliği yok. Gayet hava geçiren dışarıdaki ısı neyse onu hissediyoruz.
  • Siparişten hiç memnun kalmadım.

İlk olarak kutu açılmıştı, giysinin kullanılıp kullanılmadığını nerden bilebilirim ben?
    İkincisi de kargo ücretini sitede ödememe rağmen kargo alıcı ödemeli gönderilmiş. Aradım ve kargo ücretinin iadesi için iban istediler, mail attım ama iade falan gerçekleşmedi. Ertesi gün tekrar aradım, kusura bakmayın unutmuşuz dendi ve yollayacaklarını söylediler. Üstüne bir gün daha geçti hala iade falan yok.
  • Bu tarz ürünler bu sene her yerde bulmak mümkün özellikle yaygın iç çamaşır satan mağazalarda bu fiyatlardan daha uygun bulunabilir.
  • viva1903 V kullanıcısına yanıt
    Tekrar başınız sağ olsun. @viva1903
    Geçen pm dan mesajlaşıyorduk tam şifreleri yollayacaktınız ama kayboldunuz.
  • Salı günü siparişini verdiğim 7463838 nolu siparişim hala hazırlanıyor olarak görünüyor.
    Ürün ne zaman kargoya verilir acaba...
  • Hazırlanıyor olarak görünen 7213295 nolu siparişimi iptal etmek isityorum.Siteye girmenize rağmen pm den bir cevap alamadım.egetoptan.com da iptal etme seçeneği yok mail attım ordan da cvp gelmedi.
  • Valla benide iyice huylandirdiniz arkadaşlar. . Satici foruma girdigi halde niye cevap vermiyor. Satıcının telefonunu bilen arkadaşlar bana pm atabilir mi?

• arkadaşlar mobilden bağlanıyorum . PM den tüm arkadşlara ynt vermeye calısıryoum . burdan da bilgi verecegim
  • viva1903 bey, 1,83 cm boy 87 kg. L beden uygum olur mu?
  • Arkadaşlar bende ürünü büyük beklenti ile aldım, 3-4 gündür kullanıyorum fakat pazarda satılan ucuz içliklerden bir farkını göremedim
    Kısacası ürün beklentimi karşılamadı.
    Satıcı ile ilgili olarak ise alt-üst medium istememe rağmen alt taraf small gelmiş pm den belirttim mesajım okundu fakat kaale alınmadım sanırım, cevap alamadım
    Diğer bir konu ise aras kargoya bulaşmayın derim 2009 yılında mimarsinan bölgesine bağlı olan mahallem daha sonra melikgazi belediyesine bağlandı fakat aras kargoda hala 2009daki belediye kayıtlı, çok ilginç
    diyeceklerim bu kadar alacak arkadaşlara ürünü tavsiye etmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.