arkadaşlar bi site buldum tam bir paylaşım portalı , istediğiniz oyunu veya mp3ü ve hata programı çok kolay bi şekilde bulabiliyorsunuz... >>> www.gizemlim.net arkadaşlar ben bunu paylaşmak için yazdım nede olsa hepimiz aynı ülkedeyiz paylaşmak hakkımız, sitenin kurallarını bilmiyorum eğer bu reklam olarak gozukuyorsa silebilirsiniz.. ama ben paylaşmak için yazdım
arkadaşım bu site için çok teşekkürler bu güzel site gibi başka linkler var ise lütfen yazarmısın tekrar çok teşkkürler
heheheh adam kendi kendine fake kullanıcı ile cvp yamış akşam akşam çok güldüm
quote:
Orjinalden alıntı: olli
nerden anladınki???
şimdi banada fake nick demede
"Double Fake Nick" - Reklamda yeni boyut!!! Serdar Erener, Sinan Çetin vs. görse kıskanır valla!
quote:
Orjinalden alıntı: yokum
quote:
Orjinalden alıntı: olli
nerden anladınki???
şimdi banada fake nick demede
beyaz ölümün profiline bakarsan görürsün 1 mesajı ar o da buraya
Bir fake furyasıdır gidiyor bari planlı daha onceden post atın en az 60-70 postu olan fakelerle fakelik yapın
ne fake ya ala ala işim yoktu şu alli ye
quote:
Orjinalden alıntı: Seferoglu
Bir fake furyasıdır gidiyor bari planlı daha onceden post atın en az 60-70 postu olan fakelerle fakelik yapın
arkadaşım bir taraflarından laf uydurup konuşma ok ben siteye yeni üye oldum ve bu konuyu beğendğim için yazdım tamammı konuşmalarınıza lütfen dikkat edin herkes kafasına göre koınuşmasın
bence komik değil süper;)
TEŞEKKÜRKLER TUFAN54
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme