Şimdi Ara

Bayan için 80-110 bin arası en uygun konforlu araba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar heçbek veya suv otomatik/yarı otomatik 80-110 bin aralığında konforlu bir araç arıyorum. Farkındayım fiyat aralığım güncel sahibinden ilanlarına bakınca umutsuz görünüyor ama yine de sormak istedim... Mümkünse 2014 ten eski olmasın istiyorum. Hem şehir içinde hem şehirlerarası rahat kullanabileceğim, güvenli, iç donanım anlamında daha dolu paket olursa da iyi olur. Bir yıl önce golf düşünüyordum ama şu an imkansız. Varsa öneriniz alırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honda jazz öneririm inan pişman olmazsınız eşiniz de rahat rahat kullanır kendimden biliyorum hiç sevemedim ama sürüşü çok kolay diye eşime aldık 6 aydır sıfırdan şoförlük öğrendi. O paraya 2011-2012 bulabilirsiniz.

• Yeni kasa 308 olabilir hocam, Fransız ön yargılarını kırabilir iseniz bir bakın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuammA_

Yeni kasa 308 olabilir hocam, Fransız ön yargılarını kırabilir iseniz bir bakın derim.
    Halihazırda 207 kullanıcısıyım ve bir daha pegeout asla kullanmam dediğim çok olmuştur :) yenilerine şans vermek lazım diyor gerçi herkes

• Yanlış anlamayın ama bence ikinci elde o paraları 7-8 yaşında ki araçlara vermeyin. Tercih sizin tabi ama ben olsam kredi çekip130-140 a sıfır Clio falan alırdım otomatik ihtiyacınız varsa. Milletin 7-8 yaşında ki içinden ne çıkacağı belli olmayan çöpüne o paraları bağlamayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz, şu süreçte be kadar az borç o kadar iyi diye düşündüğüm için 110 un üzerine çıkmamaya çalışıyorum. Peki clioda en iyi paket hangisidir benim hiçbir fikrim yok açıkçası clio hakkında. Rahat kullanım, çekiş, motor gücü, satarken rahat satım anlamında kaygılarım var da

• İ20 fazla borca gerek yok bu devirde yarın nolacagı belli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozgurluknehri O kullanıcısına yanıt
    İcon paket öneririm bayi liste fiyatı 160 civarı bir şeydi ancak 150 civarına sıfır sahibindende bulunuyor. Çekişinin kötü olacağını sanmam turbo motor sonuçta 1.2tsi polo kullandım bence gayet iyi hızlanıyor, 1.6 atmosferik araçtan daha rahat kullanması. Biraz daha araştırın bence ikinci el alacağınıza sıfır olsun kafanız rahat olur en azından garantiside olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.