Şimdi Ara

Bayan sürücüye yardım edebilecek var mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence renault captur tam size göre. Hem çocuğunuz koltukları pislerse kılıfları söker yıkar yeniden takarsiniz. Hem de suv(!) binmiş olursunuz. Ayrıca Renault motorları sağlamdır, uzun ömürlüdür hem de az yakar. Bir değerlendirin bence.

• C hb size fazlasıyla uygun gibi hanımefendi. Giulietta, 1 serisi, Focus yol tutuslarıyla meşhurdurlar. Bunlara piyasada çok tutulan Golf, Leon, Auris ve Astra da eklenebilir. Bu araçların hepsinin dizelleri az yakar. V40, Giulietta ve Golf güvenlik testlerinde de iyidirler. Sessizlikte ve konforda Golf, frende ve sportif sürüşte 1 serisi ve Giulietta iyidir. 1 serisi; a3, a180 pahalıdır. V40 dizel artık yok. Hemen satabileyim derseniz Golf, uzun süre zevkle kullanayim derseniz Giulietta, yüzü yepyeni olsun derseniz Astra öneririm. Bu yorumu 0 km araçlar için yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 20 Kasım 2016; 19:35:04 >
  • Üyeler diğer konuda yeni kis cerato 1.6 dizel 136 beygir 7 ileri otomatik alacaklar çok güzel araba onada bir bakın derim birde jetta var onuda kullandım manuel araba akıyor 1.4 benzinli ama kaçıyor süper

• quote:

Orijinalden alıntı: rimm

Bay veya bayan neden belirtme ihtiyacci duydun ki?

Konu ilgi çeksin diye, gerçek dahi olmayabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 veya Ford focus c segmentinde yol tutuşu en iyi olan iki araba

• uk79 kullanıcısına yanıt
    Daha dün bindim bu kadar zevksiz aşırı fazla fazla ses alan arabaya daha önce binmemistim tek özelliği güzel bir motorunun olması

• İkinci el ford mondeo öneririm

• Temsili bayan sürücü:

• BayRealist B kullanıcısına yanıt
    bu gercek mi harbiden

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

bu gercek mi harbiden

gerçek knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

bu gercek mi harbiden

gerçek knk

Bunu haberlerde izlemiştim yaşlı sayılabilecek bir teyze çıkmıştı içinden. Otomatik araç yeni kullanıyormuş hep manuel vites kullanmış vs. Böyle bir hikayesi vardı yanlış hatırlamıyorsam..

• emrecanbabaa E kullanıcısına yanıt
    üst sınıfta bağımsız süspansiyonu olmayan araç yok bildiğim kadarıyla. toplumda yaygın satılan araçlardan örnek vereyim. poloda bağımsız yok golfte bağımsız yok i20 de bapımsız yok seatın modellerinde skoda modellerinde çoğu araçta bağımsız malesef yok. yine aynı paralara satılan focusta var mazda 3 te var. örnekler çokça çoğaltılabilir tek tek veri toplamak gerekli. merak ettiğiniz araç marka modeli sorarsanız cevap verebilirim.
  • Hyundai Elantra Dizel elite düşünebilirsiniz.Güvenlik testleri çok başarılı.4 Yaşındaki delikanlının güvenle seyahat etmesini sağlayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 20 Kasım 2016; 22:0:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.13175

Bence renault captur tam size göre. Hem çocuğunuz koltukları pislerse kılıfları söker yıkar yeniden takarsiniz. Hem de suv(!) binmiş olursunuz. Ayrıca Renault motorları sağlamdır, uzun ömürlüdür hem de az yakar. Bir değerlendirin bence.

suv derken ! bizi aydınlatır mısınız ? bir yanı azıcık yerden yüksek olan arabalar ne zamandan beridir suv oldu ?
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Kendi paramla alıyorum kardeşim arabayı. Herkes evde oturup çocuk bakmıyor. Üniversite okuyor, yüksek lisans yapıyor kariyer yapıyor kadınlar biliyor musun??
    Madem paramı merak ettin özelime daldın bende sorayım sen kendine araba alacak kadar para kazanıyor musun?
  • Açtığım konu fazla tartışma yarattı kimisi teyze dedi kimi dalga geçti kimi kendi paramla mı alacağımı bile merak etti. Tabi burada herkes kendi kişiliğine kültürüne görgüsüne göre cevap verdi.

Öncelikle ciddiye alıp efendice cevap veren çoğunluğa teşekkür ediyorum. Bayan sürücü diye topik açtım çünkü motor teknik özellikler vs hakkında fazlaca bilgim olmadığını ve sizlerin yardım edeceğini düşündüm. Araba kullanmak erkekler özgü bir zevk değil. Ben araba kullanmaktan keyif almanın dışında aracın elim ayağım olduğunu da belirttim. İsteyen istediği gibi düşünsün.

Daha fazla polemiğe girmek istemediğim için konuyu sonlandırıyorum. Alacağım araba konusunda 4- 5 seçeneğim oldu sayenizde. Test sürüşlerini yaptıktan sonra kararımı vericem. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Lütfen Türk kadınını küçümsemeyin beyler. Bizler Fatihler, Mustafa Kemaller doğurup yetiştiriyoruz. 4 tekerlekli insan yapımı bir makineyi mi kullanamayacağız?! Çalışıp kendimize araba alamayack mıyız ? Ve böyle bir foruma topic açacak cesarette değil miyiz? Sanırım cevabı burada görmüş olduk. İyi akşamlar...

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Yay ayraç içinde ünlem: (!)
    Bir söze alay, kinaye veya küçümseme anlamı kazandırmak için kullanılan ünlem işareti yay ayraç içine alınır: Adam, akıllı (!) olduğunu söylüyor.

Kaynak:TDK

Bende suv değil diyorum zaten.

• Hadi oradan harun abi dh de bagyan olmaz ama eger gercekten bagyansan
    Slm bagyan tanisalimmi XD

• quote:

Orijinalden alıntı: Artununannesi

Açtığım konu fazla tartışma yarattı kimisi teyze dedi kimi dalga geçti kimi kendi paramla mı alacağımı bile merak etti. Tabi burada herkes kendi kişiliğine kültürüne görgüsüne göre cevap verdi.

Öncelikle ciddiye alıp efendice cevap veren çoğunluğa teşekkür ediyorum. Bayan sürücü diye topik açtım çünkü motor teknik özellikler vs hakkında fazlaca bilgim olmadığını ve sizlerin yardım edeceğini düşündüm. Araba kullanmak erkekler özgü bir zevk değil. Ben araba kullanmaktan keyif almanın dışında aracın elim ayağım olduğunu da belirttim. İsteyen istediği gibi düşünsün.

Daha fazla polemiğe girmek istemediğim için konuyu sonlandırıyorum. Alacağım araba konusunda 4- 5 seçeneğim oldu sayenizde. Test sürüşlerini yaptıktan sonra kararımı vericem. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Lütfen Türk kadınını küçümsemeyin beyler. Bizler Fatihler, Mustafa Kemaller doğurup yetiştiriyoruz. 4 tekerlekli insan yapımı bir makineyi mi kullanamayacağız?! Çalışıp kendimize araba alamayack mıyız ? Ve böyle bir foruma topic açacak cesarette değil miyiz? Sanırım cevabı burada görmüş olduk. İyi akşamlar...

Hayırlısı olsun, güle güle kullanın alacağınız aracı. Buradaki birkaç densizi de sakın dikkate almayın, onlar her konuda böyle saçma sapan, alakasız yorum yaparlar, zira forumda hemen hemen herkes kimin ne olduğunu biliyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.