Şimdi Ara

Bayan sürücüye yardım edebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim ailenin şöforü benim. Öyle sol şeritten 60 km ile gidenlerden değilim, inanmazsınız ama iyi kullanırım :) 2000 model Scoda Octavia 1. 6 Elegance ım var 16 yıldır benimle emektar. 1.60 boyunda minyon bir kadına göre kocaman belki ama ben aracımı çok severek kullandım bundan sonra daha küçük bir araba kullanmaya niyetim yok. Benim sevgili arabam artık eskidi , yeni bir tane alma zamanı geldi ve ne alacağım konusunda çok kararsızım ama istediğim özellikleri de biliyorum.

-Octavia gibi yol tutuşu iyi
    -Virajlarda savrulmayan
    - Yakıt tüketimi az,
    -Motor sesi ile kafa şişirmeyen
    -Frene dokundum mu duran
    -Arka koltukta oturan 4 yaşındaki canım oğlumu sarsmayacak

Böyle bir araba bakıyorum işte. Otomatik vites sevdalısı değilim hatta otomatik vitesle keyifli araba kullanacağımı da sanmıyorum. Şehir içi fazla yol yapıyorum. Yılda 4.5 kez de İzmir'den - İstanbula Antalya - Bodrum Adana ya yolculuklarım oluyor ki Otobanda 140-150 maximum hız yaparım.Aynı segmenttemidir değilimidir bilemiyorum ama bikaç araba beğendim. Yeni Corolla 1.4 / Skoda Yeti ve Jetta. Verebileceğim maximum para 80 bin

İşte bu şartlar dahilinde deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum. Zam gelmeden arabamı alıp oğluşumu kreşe götürüp güvenle bindireyim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artununannesi -- 20 Kasım 2016; 10:35:17 >

• Garantili otomatik Passat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

Bu saatten sonra yeti alınmaz teyze. Corolla iyi seçenek olacaktır.

Teyze olduğunu nerden anladın?

• Okuduğum araştırdığım kadarıyla Corolla ağır basan seçenek evladım teşekkür ederim.
  • ikinciel ise passat skoda superb (1.4 tsi)
    sıfır ise octavia (jettadan daha iyi benim görüşüm)
  • sarı arıza lambası kullanıcısına yanıt
    Ahmet Bey çok gençtir belki teyzesi yaşındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artununannesi -- 20 Kasım 2016; 0:29:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateach

ikinciel ise passat skoda superb (1.4 tsi)
    sıfır ise octavia (jettadan daha iyi benim görüşüm)

İkinci ellere hiç güvenmiyorum ama passat skoda zaten çok fark yok. Sıfırları ne kadar bakıcam. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corolla 1.4 dizel active donanım, pazarlıkla 80 bine alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Corolla 1.4 dizel active donanım, pazarlıkla 80 bine alınır.

teşekkür ederim...
  • Bunlar içinde corolla 1.4 d sizin arabanız Passat superb diyenler hep gelir buraya siz corolla alın sıfır geçin bir o kadar daha da binersiniz . Hürmetler

• sarı arıza lambası kullanıcısına yanıt
    Mesaj sahibi max 15 olduğundan, teyze demesi normal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazaryazarokur

Bunlar içinde corolla 1.4 d sizin arabanız Passat superb diyenler hep gelir buraya siz corolla alın sıfır geçin bir o kadar daha da binersiniz . Hürmetler

Teşekkür ederim cevabınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Mesaj sahibi max 15 olduğundan, teyze demesi normal.

Teyze abla bayan hanımefendi... Böyle şeylere takmıyorum beyler , Benim derdim en doğru seçimi yapmak için görüş almak. Oğlumun güvenliği için endişe eden bir anneyim ben sonuçta hayattaki en değerli varlığımı taşıyıcam içinde. Sevgiler...
  • Ben olsam 2.el d segmenti bir araç alırdım. Yani İnsignia,Passat gibi ancak 2.elle uğraşamam derseniz "0" km olarak en mantıklı araç Yeni Megane Sedan olur.Yeni kasa değiştirdi.

Bütçenize göre 1.5 dci Joy alabilirsiniz. Corolla önermem incelediniz mi bilmiyorum ama sınıfına göre kaliteli bir araç değil. Sorunsuz olarak bilindiği için tercih ediliyor.

• Corolla size uygun geliyorsa bir de Auris bakın. Bayanlar daha çok tercih ediyor. Yol tutuşu çok iyi ve yere sağlam basan bir araç. Ben de kullanıyorum ve memnunum. Dizeli de çok sessizdir Toyotanın. Fakat otomatiği pek iyi değildir, manuel düşünebilirsiniz. (Benzinli versiyonlarındaki şanzıman farklı onlar çok konforlu)

• quote:

Orijinalden alıntı: xtypeee

Ben olsam 2.el d segmenti bir araç alırdım. Yani İnsignia,Passat gibi ancak 2.elle uğraşamam derseniz "0" km olarak en mantıklı araç Yeni Megane Sedan olur.Yeni kasa değiştirdi.

Bütçenize göre 1.5 dci Joy alabilirsiniz. Corolla önermem incelediniz mi bilmiyorum ama sınıfına göre kaliteli bir araç değil. Sorunsuz olarak bilindiği için tercih ediliyor.

Megan hiç düşünmemiştim ama farklı bir seçenek olarak değerlendiricem sağolun.
  • Artununannesi A kullanıcısına yanıt
    forumda teyzelerin yaşı söylenmez bilmiyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Hureyre

Corolla size uygun geliyorsa bir de Auris bakın. Bayanlar daha çok tercih ediyor. Yol tutuşu çok iyi ve yere sağlam basan bir araç. Ben de kullanıyorum ve memnunum. Dizeli de çok sessizdir Toyotanın. Fakat otomatiği pek iyi değildir, manuel düşünebilirsiniz. (Benzinli versiyonlarındaki şanzıman farklı onlar çok konforlu)

Ototmatik düşünmüyorum zaten. Auris test sürüşünü listeye ekledim çok sağolun.
  • Skoda Superb dizel 1.6 active 95 bin lira belki bakarsınız

• TherafluForte kullanıcısına yanıt
    Gönlüm hep Skoda da ama 95 e çıkamam maalesef :( Yinede sağolun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.